Θ. Μωυσιάδης: Τον πήραν χαμπάρι - Με κραυγαλέα λάθη ως AVAR, δεν απέφυγε τα λάθη και ως βοηθός

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο Μωυσιάδης Θεόφιλος είναι 41 ετών (1983), αξιολογήθηκε στην 1η κατηγορία 2018 (6 έτη). Φέτος είχε συνολικά 13 ορισμούς (8 ως βοηθός και 5 ως AVAR), πολύ λιγότερους σε σύγκριση με πέρσι (7 ως βοηθός + 15 ως AVAR=22), καθώς μετά από τόσα πολλά λάθη που έκανε,  αλλά και με τόσα που έχουν γραφτεί για τον Μωυσιάδη (Ηπείρου), κατάλαβε ακόμη και η ΚΕΔ, ότι έχει προκαλέσει με τα κραυγαλέα λάθη του, (όπως θα δείτε παρακάτω) και του έδωσε φέτος -10 ορισμούς λιγότερους  ως AVAR.

Επίσης το 2021-22 είχε 23 ορισμούς (8 ως βοηθός + 15 AVAR) &

το 2020-21 είχε 20 ορισμούς (6 ως βοηθός + 14 ως AVAR).

Επειδή όπως βλέπετε μιλάνε τα νούμερα, τα 4 προηγούμενα χρόνια η ΚΕΔ τον όριζε σε διπλάσιους αγώνες ως AVAR περίπου, αφού του δόθηκαν συνολικά 49 ορισμοί ως AVAR (14+15+15+5=49). Από τους 49 αυτούς ορισμούς τα 4 προηγούμενα χρόνια ήταν:

·         Σε 7 αγώνες της ΑΕΚ (και όπως θα δείτε παρακάτω), έγιναν λάθη υπέρ της που έχουν σχέση με τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ.

·         Σε 7 αγώνες του Ολυμπιακού έγιναν λάθη σε βάρος του, που έχουν σχέση με τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ.

·         Σε 8 αγώνες του Παναθηναϊκού

·         Σε 11 αγώνες του ΠΑΟΚ

·         Σε 12 αγώνες του ΑΡΗ

 

Οι 15 αγώνες ήταν σε ντέρμπι, (είναι ένας από τους 3 βοηθούς, που έχουν τους  περισσότερους ορισμούς ως AVAR σε ντέρμπι τα 4 τελευταία χρόνια, ενώ αν δεν είχαμε αναφέρει τα φετινά του λάθη, μπορεί να είχε και τους περισσότερους ορισμούς):

1.       3 το 2020-21

·         12η ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

·         25η ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

·         5η PLAY OFF ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

2.       4 το 2021-22

·         20η ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

·         2η PLAY OFF ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

·         4η PLAY OFF ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

·         8η PLAY OFF ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

3.       7 το 2022-23

·         3η ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

·         6Η ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

·         9Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ

·         22Η ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

·         5η PLAY OFF ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

·         7η PLAY OFF ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

·         8η PLAY OFF ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έγινε λάθος υπέρ της ΑΕΚ & σε βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που έχει σχέση με τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ).

4.       1 το 2023-24

·         4η ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

·         6η ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, έγινε λάθος υπέρ της ΑΕΚ, που έχει σχέση με τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ. Μετά από αυτό τον αγώνα κατάλαβε ακόμη και η ΚΕΔ, ότι έχει προκαλέσει με τα κραυγαλέα λάθη του και δεν τον όρισε ξανά σε κανένα ντέρμπι, όμως η ΚΕΔ κακώς τον όρισε ξανά σε 2 μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς και στους 2 παρακάτω αγώνες έγιναν και πάλι λάθη με ευθύνη και του  VAR.

·         14η ΛΑΜΙΑ-ΒΟΛΟΣ έγινε λάθος υπέρ της ΛΑΜΙΑΣ, που έχει σχέση με τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ.

·         1η PLAY OUT ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΒΟΛΟΣ 0-2, έγινε λάθος σε βάρος του Βόλου με ευθύνη και του  VAR.

 

Από τους 8 αγώνες που ήταν βοηθός, στους 5 αγώνες είχε αναμενόμενη απόδοση.

Στους άλλους 3 αγώνες έκανε τα παρακάτω 6 λάθη:

·         Tην 24η αγωνιστική Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-3, έκανε 1 σημαντικό λάθος, (αλλά διορθώθηκε μέσω VAR), κακώς στο 59-63΄ ο Μωυσιάδης δεν είχε υποδείξει οφσάιντ τον Ντεσπόντοφ, ενώ στην συνέχεια ο Κωνσταντέλιας πέτυχε γκολ, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Ντεσπόντοφ ήταν οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκε το γκολ.

 

·         Επίσης σε 2 αγώνες έκανε 5 λάθη (μη σημαντικά), 3 λάθη την 16η & 2 την 3η PLAY OFF.

 

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι 2 αγώνες του ως βοηθός ήταν εύκολοι, αφού δεν είχε καμία υπόδειξη για οφσάιντ.

 

Η συνολική βαθμολογία του ως βοηθός είναι (666 βαθμοί : 8 αγώνες = 8,33), άρα ο Μ.Ο (μέσος όρος) του είναι 8,33.

 

Στους 5 αγώνες που ήταν AVAR, σε 3 αγώνες έγιναν σημαντικά λάθη με ευθύνη και του VAR-AVAR:

·         Την 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1, αφού ακύρωσε καθαρό γκολ του Ατρομήτου με την λάθος τοποθέτηση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ.



Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας),

Σάββας (Σερρών), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

78-83': Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Έρλινγκμαρκ πέτυχε γκολ, ο Σάββας κακώς υπέδειξε οφσάιντ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Παπαπέτρου & ΜΩΥΣΙΑΔΗ) και κακώς τιμωρήθηκε ως οφσάιντ συμπαίκτης του σκόρερ που δεν επηρέασε αντίπαλο του, (δεν παρενοχλεί τον τερματοφύλακα, ούτε είναι στο οπτικό του πεδίο), επίσης ο σκόρερ φαίνεται να καλύπτεται από τον αμυντικό και τον τερματοφύλακα.

«Τα αίσχη της διαιτησίας υπέρ της ΑΕΚ - Κόλμαν: «Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι»Κρις Κόλμαν (προπονητής Ατρομήτου): «Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι. Παίζαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, τους πρωταθλητές, εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά θέλαμε δικαιοσύνη».

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/09/blog-post_482.html

 

·         Επίσης λάθος έκανε και την 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 ΛΑΜΙΑ-ΒΟΛΟΣ 1-2 Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Λιόντος (Ηπείρου) 4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας), VAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), ΑVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Παρατηρητής: Μάνταλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ). Για να δούμε τι βαθμολογία έβαλε ο παρατηρητής διαιτησίας Μάνταλος μια και είδε από κοντά τα λάθη τους.

Μέτρησαν γκολ της Λαμίας σε βάρος του Βόλου!!!!!! «οι παίκτες του Βόλου ζήτησαν οφσάιντ του Καρλίτος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και μετά από 5' αποφάσισαν ότι ο σκόρερ δεν είναι οφσάιντ. Όμως υπάρχει αμφιβολία για την σωστή τοποθέτηση των τρισδιάστατων γραμμών, δεν φαίνεται ξεκάθαρα σε ποιο σημείο του επιθετικού Καρλίτος τοποθετήθηκε η κάθετη γραμμή (AVAR= Μωυσιάδης Θεόφιλος Ηπείρου). ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/12/blog-post_44.html

 

·         Δεύτερο λάθος σε βάρος του Βόλου έκαναν και την 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAYOUTS Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΒΟΛΟΣ 0-2, Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Κολλιάκος (Αθηνών), 4ος: Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Μωυσιάδης Θ. (Ηπείρου), Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (ΚΕΔ/ΕΠΟ) «Ο Παπαδόπουλος… έσκισε το πρωτόκολλο του VAR, ο Τζήλος δεν έδωσε πέναλτι στο Βόλο (pic), άρα δεύτερο λάθος του Θεσσαλονικιού στο VAR».

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/03/var-pic.html

 

Θα πρέπει επίσης να θυμηθούμε και τα παρακάτω σημαντικά λάθη που έκανε τις προηγούμενες σεζόν:

Ο Μωυσιάδης Θεόφιλος Ηπείρου ως AVAR τα έχει κάνει μαντάρα ακόμη και με τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ, στα σημεία όπου χρειάζεται για να ακυρώσει γκολ σε βάρος συγκεκριμένων ομάδων ή να κατακυρώσει υπέρ των ομάδων που ανήκουν στο σύστημα.

Ας θυμηθούμε κάποιους αγώνες που ήταν AVAR και αλλοίωσαν ακόμη και το VAR.

 

«Το περσινό σκάνδαλο : Ο Μωυσιάδης είχε ακυρώσει και το γκολ του Μπακαμπου κατά της ΑΕΚ»,



 https://sfyrigmata.blogspot.com/2023/09/2.html

την 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFF Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0, «Έβαλαν τη γραμμή ένα κλικ μπροστά για να βγει οφσάιντ ο Μπακαμπού στο γκολ που πέτυχε. Άρα, κακώς ακυρώθηκε», http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/05/blog-post_43.html

 

«Ο Μωυσιάδης παρών σε πολλά… χειρουργεία» http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/10/blog-post_79.html

 

«Ο Μωυσιάδης που προκαλεί ξανά και ξανά». http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/10/blog-post_30.html

 

«Κάποιος να μαζέψει……… τους ακατάλληλους διαιτητές: Το οφσάιντ έβγαζε μάτια και αυτοί έψαχναν 5’ για πέναλτι κατά του Ολυμπιακού - Ντροπή, πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε!»

Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2020

Πέντε λεπτά έψαχναν οι Σκουλάς (Θεσσαλίας), Μωϋσιάδης (Ηπείρου) στο VAR για να δουν αν υπάρχει πέναλτι του Χολέβας στον Γιάννου (στο 28’ του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακού) ενώ έβγαζε μάτια ότι ο παίκτης του ΟΦΗ ήταν ένα μέτρο οφσάιντ. Χώρια που δεν υπήρχε ούτε πέναλτι.

https://sfyrigmata.blogspot.com/2020/11/5.html

 

Επίσης στο link https://sfyrigmata.blogspot.com/2023/06/avar_36.html μπορείτε να δείτε και την περσινή του απόδοση «Μωυσιάδης (Ηπείρου): Με λάθη ως βοηθός, αλλά και ως AVAR ήταν στα περισσότερα «χειρουργεία» ξένων και Ελλήνων διαιτητών». (Σάββατο, Ιουνίου 24, 2023).

 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους φετινούς αγώνες του με την απόδοση του, καθώς και με την ενδεικτική βαθμολόγηση του:

 

 

SUPER LEAGUE 2023-2024 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 21:00

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας), Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Σινιοράκης (Χανίων)

4ος:  Ματσούκας (Αιτ/νιας), VAR: Τσαγκαράκης (Χανίων), AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νιας)

Παρατηρητής: Τριτσώνης (Αθηνών).

86': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ατρομήτου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

90': Στο γκολ (2-1) του Ατρομήτου έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μωυσιάδη που δεν είχε υποδείξει τον σκόρερ οφσάιντ. Ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε όσο γινόταν έλεγχος από το VAR για τις καθυστερήσεις και ο Πολυχρόνης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αγγελόπουλο στον πάγκο του Ατρομήτου.

Σωστά στο τέλος κράτησε επιπλέον 4' καθυστερήσεις (7+4=11').

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/09/var.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5

 

 

SUPER LEAGUE 2023-2024 ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Βοηθοί: Μωυσιάδης Θ. (Ηπείρου), Ψύλλος (Λέσβου)

4ος: Τσέτσιλας (Καστοριάς), VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου), Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

10': Σωστά Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ Μασαρίποβ του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

44': Ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Πανσερραϊκού, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/blog-post_819.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών),

Παρατηρητής: Καρατζίκας (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

12': Κακώς ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

55': Ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Ριέρα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (θα μπορούσε να το υποδείξει άμεσα αφού ήταν 2 μέτρα περίπου οφσάιντ).

63': Κακώς ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ Αμπαντα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο επιθετικός του ΟΦΗ δέχτηκε την μπάλα μετά από σκόπιμο παίξιμο της μπάλας από αντίπαλο του.

79': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Αμπαντα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/blog-post_67.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,2

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΡΗΣ 0-1

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών), Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Μωυσιάδης (Ηπείρου),

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Τσαγκαράκης (Χανίων), ΑVAR: Κωσταράς (Αιτ/νίας),

Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νίας)

67': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Σαμόρα του Άρη.

90+5’: Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Φαμπιάνο του Άρη.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/48.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPER LEAGUE 2023/24 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 2-2

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Μωυσιάδης (Ηπείρου),

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου), Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

Ο Β΄ βοηθός Μωυσιάδης δεν είχε κάποια φάση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/20.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPER LEAGUE 2023/24 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-3

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Βοηθοί: Κόλλιας, Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου), Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

14': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Σενγκέλια του Παναιτωλικού.

59-63': Κακώς ο Μωυσιάδης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Ντεσπόντοφ, ενώ στην συνέχεια ο Κωνσταντέλιας πέτυχε γκολ, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Ντεσπόντοφ ήταν οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Χρειάστηκαν 4’ από το VAR για να ακυρωθεί το γκολ του ΠΑΟΚ και ενώ η φάση δεν ήταν τόσο οριακή, αφού φάνηκε να είναι τουλάχιστον 30-40 εκατοστά οφσάιντ, απορία προκαλεί γιατί όποτε είναι να ακυρωθεί γκολ του ΠΑΟΚ χρειάζονται τόσα πολλά λεπτά, μήπως ψάχνουν να βρουν τρόπο να μετρήσει; Το ίδιο είχε γίνει πρόσφατα στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟΚ.

86': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Σαμάτα του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/var-4-1-0.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,1

 

 

SUPER LEAGUE 2023-2024 PLAYOFFS 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ 3-1

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Κορωνάς (Πειραιά), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας), VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας), Παρατηρητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας)

20': Κακώς ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ).

62': Ο Μωυσιάδης σε οριακή φάση σωστά υπέδειξε οφσάιντ τον Τσιλούλη της Λαμίας, όμως κακώς το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ, έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης και σε περίπτωση επίτευξης γκολ θα γινόταν χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ από το VAR.

69': Ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Τόσιο Λέικ της Λαμίας, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

80': Κακώς ο Κατσικογιάννης δεν σφύριξε φάουλ υπέρ της Λαμίας όταν ο Μπάμπα μάρκαρε αντικανονικά τον Τσιλούλη, που του υπέδειξε και την κίτρινη κάρτα, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Α βοηθό, καθώς η φάση ήταν μπροστά του και έπρεπε να σηκώσει την σημαία και να υποδείξει το φάουλ.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/04/blog-post_4.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,2

 

 

SUPER LEAGUE 2023/24 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAYOUTS Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Κόλλιας (Ηπείρου),

4ος: Τσέτσιλας (Καστοριάς), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών),

Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας).

Ο Α΄ βοηθός Μωυσιάδης δεν είχε κάποια φάση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/04/blog-post_179.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

Σχόλια