Ο Μωυσιάδης παρών σε πολλά… χειρουργεία


Οποιον ορισμό και αν ψάξει κάποιος, όπου έγινε «χειρουργείο», ο Μωυσιάδης (Ηπείρου) είναι παρών, είτε ως AVAR, είτε ως βοηθός, είτε με ξένους, είτε με Ελληνες διαιτητές! Είναι ο βοηθός που ακόμη και η ΚΕΔ έβγαλε στη σέντρα επειδή ακύρωσε κανονικό γκολ του Ατρομήτου στον αγώνα με την ΑΕΚ, με διαιτητή τον Παπαδόπουλο. Όπως γράψαμε και χθες ακύρωσε και το γκολ του Μπακαμπού, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν (2022-23).

Για την προηγούμενη σεζόν, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στους 15 αγώνες που ορίσθηκε ως AVAR, οι 3 αγώνες του, ήταν δίπλα σε ξένους διαιτητές, που είχαν κάνει σημαντικά λάθη. Τυχαίο; Στον αγώνα Αρης-ΠΑΟΚ 0-0 ο Πορτογάλος Γκοντίνιο έπρεπε να δώσει κι άλλο πέναλτι στον Αρη, στο ματς Αρης-Παναθηναϊκός 1-2 ο Δανός Κριστόφερσεν ευνόησε τους φιλοξενούμενους, στο Βόλος-ΠΑΟΚ 0-1 ο Μαλούτας (Ημαθίας) δεν έδωσε πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ, όπως και ο Σιδηρόπουλος κατά της ΑΕΚ πάλι στο Πανθεσσαλικό.

Ο Μωυσιάδης έκανε λάθη και ως βοηθός στο χορτάρι και στους αγώνες Παναιτωλικός-Βόλος 2-3, Λεβαδειακός-Αρης 1-3. Ως βοηθός στο χορτάρι πήρε επτά ορισμούς!

Μετά το λάθος του στην «ΟΠΑΠ Αρένα» πρέπει να μείνει σπίτι του. Όμως, τον… τιμώρησαν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια.   

 

Σχόλια