Ο Ζαμπαλάς έδωσε εννέα φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού και 20 υπέρ της Λαμίας – Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 10-1 κατά των «πράσινων» που φωνάζουν για επιπλέον καθυστερήσεις – Ανάλυση διαιτησίας


SUPER
LEAGUE 2023/24

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 2-2

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Μωυσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

4': Υπήρξε πέσιμο του Βέρμπιτς στην περιοχή της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαδόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Ζαμπαλά, υπήρξε μια ελαφριά επαφή μεταξύ του Σιμόν και του Βέρμπιτς που κρίνεται φυσιολογική.

23': Υπήρξε πέσιμο του Καρλίτος στην περιοχή του Παναθηναϊκού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

25': Κακώς  ο Ζαμπαλάς σφύριξε φάουλ σε βάρος του Τσιλούλη της Λαμίας ενώ δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, με αποτέλεσμα να σταματήσει την υποσχόμενη επίθεση της Λαμίας.

38-40': Σωστά, ο Ζαμπαλάς απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μαρτίνεθ της Λαμίας για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, προβολή με τις τάπες του ψηλά στο πόδι του Ακαϊντίν με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον τραυματισμό του.

45+3-5': Στο γκολ της ισοφάρισης (1-1) του Παναθηναϊκού υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Λαμίας για επιθετικό φάουλ του Βιλένα του Παναθηναϊκού στον Νούνιες, αφού έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και οι δύο παίκτες ταυτόχρονα πήγαν με προβολή προς στην μπάλα και η επαφή που υπήρξε στα πόδια τους κρίνεται φυσιολογική. Μετά την επιβεβαίωση από το VAR και την κατακύρωση του γκολ από τον διαιτητή, ο Σίντκλεϊ συνέχισε να διαμαρτύρεται και ο Ζαμπαλάς του υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

88-89': Υπήρξε πέσιμο του Αϊτόρ του Παναθηναϊκού στην περιοχή της Λαμίας, εγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαδόπουλος) και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του Ζαμπαλά, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

90+1': Ο Ζαμπαλάς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γιάννη Παπαδημητρίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού για διαμαρτυρία (για τα 5' καθυστέρηση που υπέδειξε ο τέταρτος), όμως έπρεπε να υποδείξει και στον Ζέκα που έχει πάει και αυτός στο τέταρτο διαιτητή Βάτσιο και διαμαρτυρήθηκε έντονα, ενώ μετά την υπόδειξη της κίτρινης στον Παπαδημητρίου, ο Ζέκα συνέχισε να διαμαρτύρεται φωνάζοντας και κάνοντας κίνηση με το χέρι του προς τον διαιτητή, λες και τον «μούντζωνε».

90+1-2': Υπήρξε πέσιμο του Λημνιού στην περιοχή της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή από τον Στάνκο της Λαμίας στο Λημνιό που κρίνεται φυσιολογική.

Κίτρινες κάρτες:

Παναθηναϊκός:

76' Γιώργος Βαγιαννίδης

Λαμία:

16' Νταβίδ Σιμόν

45+5' Σίντκλεϊ

90+2' Γιώργος Κορνέζος

Σχόλια