Τσέτσιλας: Εδωσε δυο πέναλτι στον ΠΑΟΚ, λάθος το δεύτερο (πού ήταν ο Τζήλος;)


SUPERLEAGUE 2023/24

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Μωυσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Καρατζίκας (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

9': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, έκανε προβολή με τις τάπες του στο πόδι του Λάρσον.

9': Σωστά ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Αμπαντα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

12': Κακώς ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

15': Σωστά ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Ριέρα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

21-23': Ο Τσέτσιλας σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ όταν ο Βούρος έπαιξε την μπάλα με το χέρι του ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς στην εστία (σωστά του υπέδειξε και κίτρινη κάρτα), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, με την εκτέλεση του ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

36': Κακώς ο Μεϊντανάς δεν υπέδειξε φάουλ υπέρ του ΟΦΗ όταν ο Κωνσταντέλιας μάρκαρε αντικανονικά τον αντίπαλο του Λάρσον, στη συνέχεια της φάσης ο διαιτητής σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Λαμπρόπουλο του ΟΦΗ για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

45+1': Ο Τσέτσιλας σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ όταν ο Λαμπρόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα βρήκε τον αντίπαλο του Σαμάτα στο κεφάλι που είχε σκύψει χαμηλά για να παίξει την μπάλα με το κεφάλι του, κακώς ο VAR (Τζήλος) δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παθητικό παίξιμο του Σαμάτα (δεν επιτρέπεται παίκτης να σκύψει με το κεφάλι κάτω από την μέση του αντιπάλου του που προσπαθεί να παίξει την μπάλα). Με την εκτέλεσή του ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

55': Ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Ριέρα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (θα μπορούσε να το υποδείξει άμεσα αφού ήταν 2 μέτρα περίπου οφσάιντ).

63': Κακώς ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ Αμπαντα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο επιθετικός του ΟΦΗ δέχτηκε την μπάλα μετά από σκόπιμο παίξιμο της μπάλας από αντίπαλο του.

79': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Αμπαντα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

 

Σχόλια