Ολόκληρη… κομπανία φάλτσαρε για τον ΠΑΟΚ: Τον έσπρωξε ο Κατσικογιάννης με αποκορύφωμα τη μη υπόδειξη πέναλτι (pics) σε βάρος του – Μια από τα ίδια και ο Μανούχος – Εκτέθηκε και επειδή στο VAR έψαχναν 4’ για να μετρήσουν γκολ του ΠΑΟΚ με το σκορ στο 1-0 και ενώ ο Μωυσιάδης δεν υπέδειξε οφσάιντ


SUPER
LEAGUE 2023/24

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-3

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κόλλιας,

Μωυσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου)

Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

 

14': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Σενγκέλια του Παναιτωλικού.

16': Ο Κατσικογάννης έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού για αντικανονικό μαρκάρισμα του Σάστρε στον Σενγκέλια. Στην συνέχεια της φάσης έγινε φάουλ από τον Μουργκ του ΠΑΟΚ κράτησε από το σορτς τον Τορεχόν, που ενώ το σφύριξε, κακώς δεν του υπέδειξε κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά (δηλαδή έπρεπε να του βγάλει εξ'ολοκλήρου το σορτς για να δείξει στον Μουργκ την κίτρινη;). Αργότερα στο 22' κακώς σφύριξε φαουλ υπέρ του ΠΑΟΚ (εκτός περιοχής του Παναιτωλικού), για μαρκάρισμα του Στάιτς στον Τζίμα , το μαρκάρισμα του ήταν κανονικό, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Παναιτωλικού και με την πρώτη διαμαρτυρία υπέδειξε εύκολα αμέσως την κίτρινη κάρτα στον Χατζηθεοδωρίδη.

33': Ο Κατσικογιάννης έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ράφα Σοάρες του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του (Χουάνπι Ανιόρ).

Ενώ είχε υποδείξει 1' καθυστερήσεις, κακώς δεν σφύριξε την λήξη του Α' ημιχρόνου στο 45+1:30'' αφού είχε ολοκληρωθεί η επίθεση από την ομάδα του ΠΑΟΚ και κακώς άφησε να εκτελεστεί αράουτ που είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ, τελικά αφού μετά την εκτέλεση του ο ΠΑΟΚ έχασε την μπάλα, υποχρεώθηκε έτσι να σφυρίξει την λήξη, μετά από τις αποδοκιμασίες των παικτών, του πάγκου και των φιλάθλων του Παναιτωλικού.

47': Κακώς ο Κατσικογιάννης δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού όταν ο Σάστρε κράτησε αγκαλιά και με τα δύο του χέρια τον Ζοάο Πέδρο του Παναιτωλικού και τον έριξε στο έδαφος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Μανούχος) και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Υπήρξαν διαμαρτυρίες από παίκτες, φιλάθλους και από τον πάγκο του Παναιτωλικού που θα είχε την ευκαιρία για το 2-0.

59-63': Κακώς ο Μωυσιάδης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Ντεσπόντοφ, ενώ στην συνέχεια ο Κωνσταντέλιας πέτυχε γκολ, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Ντεσπόντοφ ήταν οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Χρειάστηκαν 4’ από το VAR για να ακυρωθεί το γκολ του ΠΑΟΚ και ενώ η φάση δεν ήταν τόσο οριακή, αφού φάνηκε να είναι τουλάχιστον 30-40 εκατοστά οφσάιντ, απορία προκαλεί γιατί όποτε είναι να ακυρωθεί γκολ του ΠΑΟΚ χρειάζονται τόσα πολλά λεπτά, μήπως ψάχνουν να βρουν τρόπο να μετρήσει; Το ίδιο είχε γίνει πρόσφατα στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟΚ.

70': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ Μλάντεν του Παναιτωλικού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

86': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Σαμάτα του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ).

90+4': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Μαυρία του Παναιτωλικού.

Κίτρινες κάρτες:

Παναιτωλικός:

22' Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης

57' Χουάνπι Ανιόρ

ΠΑΟΚ: καμία

ΙΔΟΥ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 47'




Σχόλια