«Σπόρια» στον ΠΑΟΚ ο Κατσικογιάννης (αναμενόμενο!) – Σωστό το πέναλτι


SUPER LEAGUE 2023-2024

PLAYOFFS

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

 ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ 3-1

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου),

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου),

Κορωνάς (Ηπείρου)

4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας)

Παρατηρητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας)

15': Σωστά ο Κορωνάς υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Τσιλούλη της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και δεν μέτρησε το γκολ.

20': Κακώς ο Κατσικογιάννης σφύριξε φαουλ υπέρ του ΠΑΟΚ όταν ο Σιμόν μάρκαρε κανονικά τον Ντεσπόντοφ, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο της Λαμίας.

20': Κακώς ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ).

46': Σωστά ο Κορωνάς υπέδειξε οφσάιντ τον Τάισον του ΠΑΟΚ.

57': Κακώς ο Κατσικογιάννης δεν σφύριξε φαουλ υπέρ της Λαμίας όταν ο Μπάμπα μάρκαρε αντικανονικά τον Σλίβκα.

62': Ο Μωυσιάδης σε οριακή φάση σωστά υπέδειξε οφσάιντ τον Τσιλούλη της Λαμίας, όμως κακώς το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ, έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης και σε περίπτωση επίτευξης γκολ θα γινόταν χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ από το VAR.

64': Κακώς ο Κορωνάς και ο διαιτητής υπέδειξαν κόρνερ υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ έπρεπε άουτ υπέρ της Λαμίας, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Λαμίας.

69': Ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Τόσιο Λέικ της Λαμίας, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

80': Κακώς ο Κατσικογιάννης δεν σφύριξε φάουλ υπέρ της Λαμίας όταν ο Μπάμπα μάρκαρε αντικανονικά τον Τσιλούλη, που του υπέδειξε και την κίτρινη κάρτα, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Α βοηθό, καθώς η φάση ήταν μπροστά του και έπρεπε να σηκώσει την σημαία και να υποδείξει το φάουλ.

86-88': Σωστά ο Κατσικογάννης σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ όταν ο Κορνέζος μάρκαρε απρόσεκτα τον Σαμάτα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 3-1.

Κίτρινες κάρτες:

ΠΑΟΚ:

Λαμία:

59' Άνταμ Τζανετόπουλος

67' Ομάρ Σαντάνα

80' Σωτήρης Τσιλούλης

Σχόλια