Κάποιος να μαζέψει τον ανίκανο Κλάτενμπεργκ και τους ακατάλληλους διαιτητές: Το οφσάιντ έβγαζε μάτια και αυτοί έψαχναν 5’ για πέναλτι κατά του Ολυμπιακού - Ντροπή, πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε!

Για τα πανηγύρια είναι ο τηλεκριτικός που ως ακατάλληλος πρόεδρος της ΚΕΔ δεν κοιτάει να ασχοληθεί με το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών αλλά πως θα κάνει δημόσιες σχέσεις με την... εξυγίανση. Ναι, αυτός είναι ο Κλάτενμπεργκ.

Ακατάλληλοι είναι και οι Ελληνες ρέφερι που αντί να φύγουν μόνοι τους προσβάλουν το ποδόσφαιρο και τη νοημοσύνη του κόσμου. Ντροπή, πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε!

Πέντε λεπτά έψαχναν οι Σκουλάς (Θεσσαλίας), Μωϋσιάδης (Ηπείρου) στο VAR για να δουν αν υπάρχει πέναλτι του Χολέβας στον Γιάννου (στο 28’ του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακού) ενώ έβγαζε μάτια ότι ο παίκτης του ΟΦΗ ήταν ένα μέτρο οφσάιντ. Χώρια που δεν υπήρχε ούτε πέναλτι.

Ένα οφσάιντ που ούτε ο βοηθός Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας) δεν σήκωσε, ναι είναι ο Δημητριάδης που μπαίνει βοηθός του Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη και κάτι θα ξέρει η UEFA για να τους ορίζει μια στο τόσο, μέχρι να τους βάλει στα αζήτητα.

Ναι, και ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) που βιάστηκε να δώσει πέναλτι είναι διεθνής. Για αυτό και ήδη βρίσκεται στα αζήτητα της UEFA αφού τον ορίζει για να συμπληρώσει, όταν υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Αυτά γίνονται όταν βάζουν Θεσσαλονικιούς στον Ολυμπιακό που δεν τολμάνε να τους βάζουν στον ΠΑΟΚ επειδή ο Κλάτενμπεργκ παραδέχθηκε πως του ζήτησαν να μην παίζουν ομάδες της πόλης επειδή φοβούνται.

Εννοείται ότι και η κίτρινη στον Σεμέδο είναι ανύπαρκτη. Απλά, είχε δείξει δυο παίκτες σε παίκτες του ΟΦΗ και έπρεπε να κάνει... εξυγίανση.

Σχόλια