Πατ(ρ)α-τράκ: Είχε σοβαρά θέματα ο Θεσσαλονικιός βοηθός (τρομερά πράγματα)!


SUPERLEAGUE 2023/24

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΛΑΜΙΑ-ΒΟΛΟΣ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας),

Λιόντος (Ηπείρου)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

VAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

ΑVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Μάνταλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

 

20’: Ο Βόλος ζήτησε πέναλτι όταν μετά από τάκλιν του Παπαδόπουλου της Λαμίας η μπάλα χτύπησε δύο φορές στο χέρι του, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Τσακαλίδης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου, που έδωσε συνέχεια αφού το χέρι του ήταν σε θέση στήριξης.

33': Ο Πάτρας έκανε σημαντικό λάθος όταν υπέδειξε ΆΜΕΣΑ οφσάιντ παίκτη του Βόλου και ενώ δέχτηκε την μπάλα μετά από ηθελημένο παίξιμο της μπάλας από αμυντικό. Αρχικά έδειξε ότι ήθελε να αφήσει την φάση να ολοκληρωθεί, όμως στην συνέχεια κακώς άλλαξε γνώμη και το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ, με αποτέλεσμα να σταματήσει την υποσχόμενη επίθεση του Βόλου.

(Ο βοηθός Πάτρας ήταν AVAR στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής Βόλος – Ολυμπιακός 2-2 και ήταν υπεύθυνος για την τοποθέτηση των τρισδιάστατων γραμμών του οφσάιντ και ακυρώθηκαν τα δύο γκολ του Ολυμπιακού).

40': Οι παίκτες της Λαμίας ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου, το χέρι του αμυντικού (Καλογερόπουλου) ήταν σε φυσική θέση κολλημένο στο σώμα του.

71-76': Η Λαμία πέτυχε γκολ όταν ο Σιμόν έκανε βαθιά μπαλιά στην περιοχή του Βόλου, ο Καρλίτος κατάφερε να προλάβει τον Σιέλη και η μπάλα πέρασε την γραμμή τέρματος, οι παίκτες του Βόλου ζήτησαν οφσάιντ του Καρλίτος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και μετά από 5' αποφάσισαν ότι ο σκόρερ δεν είναι οφσάιντ. Όμως υπάρχει αμφιβολία για την σωστή τοποθέτηση των τρισδιάστατων γραμμών, δεν φαίνεται ξεκάθαρα σε ποιο σημείο του επιθετικού Καρλίτος τοποθετήθηκε η κάθετη γραμμή (AVAR= Μωυσιάδης Θεόφιλος Ηπείρου). Ο βοηθός (Πάτρας) δεν ήταν στην σωστή θέση (είχε μείνει 1 μέτρο ποιο πίσω), αν ήταν στην σωστή θέση, τότε μπορεί και να είχε υποδείξει το οφσάιντ και στην συνέχεια αφού υπήρχε αμφιβολία από το VAR τότε πιθανόν να συμφωνούσε με την υπόδειξη του βοηθού. Μετά από 5' αποφάσισαν ότι ο σκόρερ δεν είναι οφσάιντ. Όμως υπάρχει αμφιβολία για την σωστή τοποθέτηση των τρισδιάστατων γραμμών, δεν φαίνεται ξεκάθαρα σε ποιο σημείο του επιθετικού Καρλίτος τοποθετήθηκε η κάθετη γραμμή (AVAR= Μωυσιάδης Θεόφιλος Ηπείρου). ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ…

Δύο αμφισβητούμενες φάσεις είχε ο βοηθός Πάτρας και στις δύο αποφάσισε υπέρ της Λαμίας και σε βάρος του Βόλου.

Για να δούμε τι βαθμολογία θα βάλει ο παρατηρητής διαιτησίας Μάνταλος μια και είδε από κοντά τα λάθη του Πάτρα. Μήπως ήρθε η ώρα να τον αφήσει εκτός ορισμών μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος;





Σχόλια