Ο Μωυσιάδης μας δουλεύει μπροστά στα μάτια μας – Δεν υπάρχει οφσάιντ του Μπακαμπού, ευνόησε την ΑΕΚ


-Μέχρι και με τις γραμμές στο χορτάρι φαίνεται ότι ο Μπακαμπού δεν ήταν οφσάιντ

Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου) λέγεται ο βοηθός που ήταν AVAR, στην… παρέα των Γάλλων του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού 0-0 για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Κι αυτός είχε… παρέα τον τέταρτο Ζαμπαλά (Ηπείρου) για να μη ζηλεύουν τους Γάλλους και χαθούν στον… ωκεανό των γαλλικών. Το ένα ερώτημα είναι αν ο Μωυσιάδης που δεν είναι διεθνής βοηθός έχει πιστοποίηση ξένης γλώσσας. Το δεύτερο ερώτημα ότι εφόσον επρόκειτο για ντέρμπι γιατί έβαλαν AVAR έναν βοηθό που δεν είναι διεθνής;

Πιο μαύροι και από το σκοτάδι οι ορισμοί των Μπένετ, Μάνταλου. Δεν υπάρχει λογική αφού οι επιλογές δεν δείχνουν να είναι με γνώμονα το 50-50 στη διαιτησία αλλά για το καλό των …συνεργείων που τη λυμαίνονται.

Ποιος είναι ο Μωυσιάδης; Πρόκειται για βοηθό που έχει προκαλέσει ακόμη και σε παιχνίδι της Super League 2.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Μωυσιάδης είναι βοηθός που τα βλέπει όλα… ΑΕΚ! Τα βλέπει όλα υπέρ της ΑΕΚ και δεν δίνει τίποτα εναντίον της.

Παράδειγμα ο αγώνας Ιωνικός-ΑΕΚ 1-2, με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο και VAR τον Καραντώνη. Ο Μωυσιάδης ήταν βοηθός και συνέβαλε σε δυο σοβαρά λάθη, αν και είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Αρχικά, δεν είδε το χέρι του Ρότα στο 23’, πέναλτι που αν δινόταν και αξιοποιούσε, ο Ιωνικός θα έκανε το 2-0. Επίσης, δεν είδε το επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα στο γκολ της ισοφάρισης από τον Βίντα. Ο Ιωνικός έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία του προαναφερόμενου αγώνα.

Ο Μωυσιάδης ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ 0-3.

 

Σχόλια