Μπουξμπάουμ: Σε 8 αγώνες στην ΑΕΚ ως AVAR από τους 22 ορισμούς του, ενώ οι 14 ήταν με ξένους VAR και οι (μισοί) 7 στην ΑΕΚ με (3) λάθη υπέρ της – Υποψήφιος για… αποχώρηση


BUXBAUM REINHARD ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Buxbaum Reinhard είναι 36 ετών (1988) και αξιολογήθηκε στην 1η κατηγορία 2015 (με 8  έτη στην 1η κατηγορία, αφού την σεζόν 2016-17 είχε υποβιβαστεί την 2η), ενώ το 2019 έγινε διεθνής βοηθός. Φέτος είχε συνολικά 24 ορισμούς (2 ως βοηθός και 22 ως AVAR).

Φέτος ορίστηκε μόνο σε 2 αγώνες ως βοηθός την 1η αγωνιστική και την 7η Play out, από την 8η αγωνιστική και μετά (αφού αποθεραπεύτηκε από την εγχείρηση που είχε κάνει), η ΚΕΔ κακώς του έδωσε τους περισσότερους ορισμούς ως AVAR, (1ος με 22 αγώνες), αφού είχαν γίνει σημαντικά λάθη και με ευθύνη του VAR. Επίσης κακώς τον όριζαν όπου υπήρχαν δύσκολα ντέρμπυ με ξένους διαιτητές (σε 14 αγώνες, οι 7 στην ΑΕΚ), καθώς όπου είχε οριστεί έχουν γίνει τα περισσότερα διαιτητικά λάθη (4) και με την συμμετοχή – ευθύνη του VAR.

 

Από τους 46 βοηθούς της 1ης κατηγορίας, οι 26 είχαν την πιστοποίηση για να ορίζονται ως AVAR. Οπου ορίστηκε έγιναν τα περισσότερα σημαντικά λάθη.

Φυσικά εκτός από τον Μπουξμπάουμ, υπήρχαν και άλλοι βοηθοί που ως AVAR, είχαν γίνει διαιτητικά λάθη με την ευθύνη του VAR. Όμως η ΚΕΔ ενώ γνώριζε για όλα αυτά τα λάθη που γινόταν, όριζε συνεχώς τους ίδιους βοηθούς και ενώ υπήρχαν αρκετοί από τους 26 βοηθούς που είχαν την πιστοποίηση του VAR και ήταν αλάνθαστοι, αφού σε όσους αγώνες και αν ορίστηκαν φέτος δεν είχαν υπάρξει ξεκάθαρα σημαντικά λάθη με την συμμετοχή – ευθύνη του VAR.

 

Ευκαιρία λοιπόν να δούμε ποιοι βοηθοί διαιτητές ορίζονταν ως  AVAR τις 4 προηγούμενες σεζόν και πόσες φορές με ξένους διαιτητές.

 


 

Στην παρένθεση με το κόκκινο χρώμα, είναι ο αριθμός με τα λάθη με ευθύνη του VAR.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:

1.       Οι 4 πρώτοι ήταν AVAR τα 2 τελευταία χρόνια, στους περισσότερους αγώνες με ξένους διαιτητές και σε συνάρτηση με τον αριθμό λαθών με ευθύνη και του VAR.

2.       Τις 2 πρώτες σεζόν 2020-21 & 2021-22 έγιναν συνολικά σε 10 αγώνες λάθη (2+8), ενώ σε σύγκριση με τις 2 τελευταίες σεζόν 2022-23 & 2023-24 έγιναν λάθη σε 28 αγώνες (14+14), περίπου τριπλάσιος αριθμός λαθών.

3.       Τον Μωυσιάδη που πέρσι σε 4 αγώνες ήταν  AVAR και έγιναν λάθη, φέτος δεν τον όρισαν με ξένο στο VAR, μετά από κραυγαλέο λάθος που έκανε ως AVAR την 6η αγωνιστική (ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ).

4.       Φέτος ήταν 10 οι βοηθοί που οριζόταν ως AVAR με ξένους διαιτητές, όμως δείτε τους αριθμούς των ορισμών: BUXBAUM REINHARD 14, ΨΑΡΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 7, ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 7, (και οι υπόλοιποι 7 βοηθοί είχαν από 1 έως 3 ορισμούς), να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΚΕΔ για την αμεροληψία τους (δηλαδή 2 βοηθοί σε 21 αγώνες και οι υπόλοιποι 8 βοηθοί σε 19 αγώνες, όλοι τους μαζί).

5.       Τον Νικολακάκη από τους 7 αγώνες που ήταν με ξένους διαιτητές, ο μοναδικός αγώνας με την ΑΕΚ ήταν την 10η PLAY OFF, με την Λαμία.  

6.       Ο BUXBAUM REINHARD από τους 14 αγώνες που ήταν με ξένους VAR, οι 7 ήταν στην ΑΕΚ με (3) λάθη υπέρ της.

7.       O Ψάρρης από τους 7 που ήταν με ξένους διαιτητές, οι 4 ήταν στην ΑΕΚ με (3) λάθη υπέρ της.

8.       O Μεϊντανάς στον μοναδικό αγώνα που ήταν φέτος με ξένους διαιτητές (ήταν με τους Σλοβάκους), αλλά μετά από τα κραυγαλέα λάθη υπέρ της ΑΕΚ, και σε βάρος του Ολυμπιακού, η ΚΕΔ γιατί φοβήθηκε και δεν τον όρισε ξανά;  

 

Ερωτήσεις προς ΚΕΔ:

1.       Γιατί οι Απτόσογλου και Δημητριάδης ήταν οι μοναδικοί διεθνείς βοηθοί που δεν ορίζονταν ως AVAR με ξένους διαιτητές στο VAR (τις 4 σεζόν);

2.       Γιατί ο διεθνής Νικολαΐδης δεν ορίζονταν ως AVAR με ξένους διαιτητές στο VAR, τις 2 τελευταίες σεζόν;

3.       Γιατί ενώ ο διεθνής Πετρόπουλος (που δεν υπήρξαν ποτέ λάθη με ξένους διαιτητές στο VAR), τις 2 τελευταίες σεζόν ορίστηκε με ξένους διαιτητές μόνο σε 2 αγώνες (1+1);

4.       Γιατί 2 βοηθούς (μη διεθνείς), τους όριζαν ως AVAR με ξένους διαιτητές τις προηγούμενες σεζόν, ενώ φέτος τους όρισαν μόνο σε 1 & 3 αγώνες;

Τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ σε 1 & τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑ σε 3;

 

Στους 22 αγώνες που ήταν AVAR, έγιναν λάθη και με την ευθύνη του VAR-AVAR στους  9 παρακάτω αγώνες (οι 3 ήταν υπέρ της ΑΕΚ):

1.       Την 8η Αγωνιστική Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 2-0,

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Καραλής (Ηλείας),

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

«Ξεγελάστηκαν Παπαπέτρου και Κουμπαράκης και δεν έδωσαν πέναλτι στον Βόλο (pics)»

στο 90+2, κακώς ο Παπαπέτρου δεν σφύριξε πέναλτι όταν υπήρξε πέσιμο του Μαχαίρα του Βόλου στην περιοχή  του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, καθώς ο Τσιγγάρας με το γόνατο του μάρκαρε απρόσεκτα ψηλά στο πόδι τον Μαχαίρα, (διαιτητής και VAR πιθανόν να εστίασαν στο μαρκάρισμα χαμηλά για το αν υπήρξε πάτημα). ΙΔΟΥ Η ΦΑΣΗ: http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/10/pics_21.html

2.       10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 1-2,

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Σινιοράκης (Χανίων),

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας), VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας), AVAR: Μπουξμπάουμ  (Αν. Αττικής),

Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

……Τρία λεπτά για να... τσεκάρει ο Πολυχρόνης οφθαλμοφανές οφσάιντ, μπας και δινόταν πέναλτι στον Παναθηναϊκό - Γελάνε και τα τσιμέντα καθώς εκτίθονται και δεν καταλαβαίνουν - Ντιπ για ντιπ ανίκανοι, για τα πανηγύρια!

73-75': Αρχικά ο Μανούχος σφύριξε πέναλτι που έκανε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον Παλάσιος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Παλάσιος πριν το πέναλτι ήταν σε θέση οφσάιντ που κακώς δεν είχε υποδείξει ο Σινιοράκης και πήρε πίσω το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα που είχε υποδείξει στον Παπαδόπουλο.  

84': Το μεγάλος λάθος του Μανούχου: Κακώς, δεν σφύριξε πέναλτι όταν ο Γέντβαϊ του Παναθηναϊκού κράτησε τον Παπαδόπουλο και τον έριξε στο έδαφος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν ενημέρωσε τον διαιτητή για παράβαση πέναλτι, υπήρξε ξεκάθαρο κράτημα. http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/blog-post_57.html

3.       11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 ΒΟΛΟΣ-ΑΡΗΣ 0-2

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Νίκζας (Λάρισας), 4ος: Ματσούκας (Αιτ/νιας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), ΑVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

Σιδηρόπουλος: Άλλη φιλοσοφία ως VAR στο 36' και άλλη στο 57’! Ανάλογα με την ομάδα; …………….57-59’: Αρχικά ο διαιτητής είχε δώσει συνέχεια, σε μια διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή του Βόλου, όμως μετά από παρέμβαση του VAR (=Σιδηρόπουλος) συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι όταν είδε την φάση σφύριξε πέναλτι για ένα ελαφρύ κράτημα του Καλογερόπουλου (του υπέδειξε κίτρινη κάρτα), στον Μπράμπετς, που τελικά κατάφερε να κάνει την κεφαλιά χωρίς να φαίνεται να τον επηρεάζει αυτό το ελαφρύ κράτημα στην φανέλα του.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/var-36-57.html

4.       15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 ΑΡΗΣ-ΛΑΜΙΑ 2-2,

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Διαμαντής (Ηπείρου),

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής),

Παρατηρητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Την… πάτησε ο Βάτσιος στο 46’

46-48’: Κακώς ο Βάτσιος σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη για παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Κορνέζου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, έπρεπε να συστήσει στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, η μπάλα μετά από εκτροπή από το πόδι του πήγε στο χέρι του που είχε την κίνηση με το σώμα του, ώστε να το τοποθετήσει στο έδαφος για στήριξη, (άρα δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι με πρόθεση). http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/12/2-2.html

5.       18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2,

Διαιτητής: Αλ Χακίμ (Σουηδία), Βοηθοί: Κούλουμ (Σουηδία), Κλάιβερ (Σουηδία), 4ος: Τζήλος (Λάρισας), VAR: Μπέμπεκ (Κροατία), ΑVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Παρατηρητής: Μάνταλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ).

Προετοίμασαν τον Αλαφούζο για "σφαγεία" σαν τα περσινά: Ο Αλ Χακίμ δεν έδωσε πέναλτι στον Παναθηναϊκό – Η αστεία βουτιά του Λιβάι έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη (75’)

-«Ο διαιτητής και ο VAR δεν υπέδειξαν καταφανέστατο πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Βέρμπιτς στο 56ο λεπτό», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

55': Υπήρξε πέσιμο του Βέρμπιτς στην περιοχή της ΑΕΚ μετά από μαρκάρισμα του Πινέδα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, ο Πινέδα έκανε ένα απρόσεκτο αντικανονικό μαρκάρισμα στον Βερμπιτς. http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/75.html

6.       20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 28 Ιανουαρίου2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1 

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών), Βοηθοί: Φωτόπουλος, Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας),AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

Σιγά μην καλούσε ο Διαμαντόπουλος τον Περράκη να πάρει πίσω το πέναλτι και να δώσει φάουλ

75': Ο Περράκης σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Ρέτσος έκανε τάκλιν για την μπάλα, ο Τούτου του ΠΑΣ Γιάννινα έπεσε στο έδαφος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, καθώς η παράβαση είναι εκτός περιοχής και έπρεπε να δοθεί φάουλ. http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/blog-post_404.html

7.       23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4,

Διαιτητής: Ντίνγκερτ (Γερμανία), Βοηθοί: Κέμπκες (Γερμανία), Κιμέγερ (Γερμανία),

4ος: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Περλ Γκούντερ (Γερμανία), AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

Έγιναν ρεζίλι Γερμανοί και ΚΕΔ: Ιδού οι αποδείξεις (pics) για το γκολ του ΠΑΟΚ - Μετά τα κραυγαλέα λάθη (και μόνο σε μια φάση) πρέπει να παραιτηθούν Φρόιντφελντ, Μάνταλος και ο άσχετος Λίντμπεργκ που τον έκαναν υπεύθυνο του VAR, όπως και η υπόλοιπη κομπανία τους.

39': Πριν το γκολ του ΠΑΟΚ κακώς δεν σφύριξε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, όταν ο Κωνσταντέλιας μάρκαρε αντικανονικά τον Ρόντινεϊ ευθύνη έχουν και ο Κέμπκες καθώς και ο τέταρτος Φωτιάς). Σα να μην έφτανε αυτό ακολούθησε και δεύτερο κραυγαλέο λάθος, καθώς ο Μουργκ κράτησε με το χέρι του τον Ορτέγκα. Έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για τις παραβάσεις που έγιναν πριν το γκολ (ούτε ο AVAR Μπουξμπάουμ δεν είδε τις παραβάσεις;). Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Ολυμπιακού.

47': Κακώς ο Ντίνγκερτ δεν σφύριξε πέναλτι όταν υπήρξε απρόσεκτο αντικανονικό μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Ποντένσε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/pics-var.html

 «Αποκλειστικός» AVAR στα ματς με ξένους διαιτητές είναι ο Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής). Εκτός από το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που γίνεται την Κυριακή, έχει μπει: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Αρης-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (κύπελλο), ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Αρης-Ολυμπιακός και την περασμένη Κυριακή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. 

-Συνολικά επτά φορές και όχι οκτώ όπως εκ παραδρομής γράψαμε...

-Σιγά μην έλειπε ο Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής) από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, καθώς τον όρισαν AVAR. Λεπτομέρεια αποτελεί ότι στις 29 Ιανουαρίου οι Μελισσανίδης και Θωμάς Μητρόπουλος ήταν παρόντες στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής όπου ανήκει ο διεθνής βοηθός. Γελάει ο κόσμος με τους αστείους ορισμούς τους.

-Ο Μπουξμπάουμ ήταν αυτός που μετρούσε τα δοκάρια στο ματς της «μεζούρας» Ατρόμητος-ΑΕΚ με διαιτητή τον Μανούχο! http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/avar.html

8.       2η PLAY OFF Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0,

Διαιτητής: Γιουγκ (Σλοβενίας), Βοηθοί: Ζούνιτς, Βιντάλι (Σλοβενίας), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας), VAR: Καϊτάζοβιτς (Σλοβενίας), AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

«Ξέφυγε» ο Γιουγκ, χαρίστηκε στον Αμραμπατ. Εξέθεσε τον Ματέι Γιουγκ ο Αμραμπατ. Ο Σλοβένος διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 έπρεπε να αποβάλει τον Μαροκινό παίκτη της ΑΕΚ, καθώς προκαλούσε με το ξύλο που έριχνε, με αποκορύφωμα την αγκωνιά στον Κάρμο στο 53’, όταν έπρεπε να τον αποβάλλει.Παράλληλα, χαρίστηκε σε άλλες δυο περιπτώσεις στον συγκεκριμένο παίκτη της ΑΕΚ. Μήπως, αυτός είναι ο λόγος που ο προπονητής του, ο Αλμέιδα, τον άλλαξε στο 70’; Για να μην ξεφύγει κι άλλο ο παίκτης του και ο Γιουγκ αναγκαστεί να του δείξει κόκκινη κάρτα;

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/03/blog-post_154.html

9.       PLAY OFFS 6η αγωνιστική Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 1-2,

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας), Boηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κούλα (Ξάνθης), 4ος: Τσέτσιλας (Καστοριάς), VAR: Χανσλμπάουερ (Γερμανίας), ΑVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

Τραγικός (και λίγα λέμε) ο Βεργέτης, με πολλά λάθη υπέρ της ΑΕΚ - Στον... αέρα το πρώτο γκολ της ΑΕΚ http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/04/blog-post_48.html

Δείτε τους υπόλοιπους αγώνες που ήταν AVAR,

 

Δείτε και τους υπόλοιπους αγώνες που ήταν AVAR, οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. 

1.       9η 30.10.2023 Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.

BRYCH FELIX Π.Ο. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – BORSCH MARK Π.Ο. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – KEMPTER ROBERT Π.Ο. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – PERL GUNTER Π.Ο. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – BUXBAUM REINHARD ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

2.       13η 02.12.2023 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Μ.Γ.Σ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΒΑΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΓΚΑΜΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ  - BUXBAUM REINHARD - ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΕΔ / ΕΠΟ

3.       14η 17.12.2023 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ-  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ -ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΧΑΪΑΣ ΖΑΜΠΑΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ – BUXBAUM REINHARD ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

4.       16η 03.01.2024 ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ – ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – BUXBAUM REINHARD ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ – ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

5.       17η 07.01.2024 ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.

PUTROS SANDI ΠΟ ΔΑΝΙΑΣ – HUMMELGAARD LARS ΠΟ ΔΑΝΙΑΣ – YURDAKUL DENIZ ΠΟ ΔΑΝΙΑΣ – ΓΚΑΜΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ – HANSEN JONAS ΠΟ ΔΑΝΙΑΣ -ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ ΡΑΪΝΧΑΡΝΤ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΙΟΤΖΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

6.       19η 21.01.2024 ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

KROGH HANSEN MORTEN ΠΟ ΔΑΝΙΑΣ - RASMUSSEN DENNIS WOLLENBERG ΠΟ ΔΑΝΙΑΣ – SKYTTE VICTOR ΠΟ ΔΑΝΙΑΣ – ΦΩΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΠΕΛΛΑΣ – HANSEN JONAS ΠΟ ΔΑΝΙΑΣ  -ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ ΡΑΪΝΧΑΡΝΤ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ – ΓΚΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

7.       21η 04.02.2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  

JABLONSKI SVEN ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – KOSLOWSKI LASSE - LUCIANO ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – BEITINGER EDUARD ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΖΑΜΠΑΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ – STORKS SOREN ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ ΡΑΪΝΧΑΡΝΤ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ – ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

8.       22η 11/2/2024 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 

AGHAYEV ALIYAR ΠΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ZEYNALOV ZEYNAL ΠΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – EMIRALI AKIF ΠΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – MASIYEV ELCHIN ΠΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ ΡΑΪΝΧΑΡΝΤ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ – ΜΠΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

9.       25η 28/2/2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΑΡΗΣ

AL-HAKIM MOHAMMED ΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ – KLYVER FREDRIK ΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ – CULUM MEHMET ΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ -ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ - VAN BOEKEL PAULUS ΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ – ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ ΡΑΪΝΧΑΡΝΤ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ – ΜΠΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

10.   1η PLAY OFF 10.03.2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

SCHLAGER DANIEL ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – WASCHITZKI SVEN ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – BLOS ARNO ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ – MULLER PASCAL ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – BUXBAUM REINHARD ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

11.   4η PLAY OFF 07.04.2024 Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.

STIELER TOBIAS ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – GITTELMANN CHRISTIAN ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – LUPP STEFAN ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣΠΕΡΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – CHRISTIAN DINGERT ΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – BUXBAUM REINHARD ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

12.   4η PLAY OUT 13.04.2024 Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΨΑΡΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΟΥΛΑ ΧΑΣΑΝ ΞΑΝΘΗΣ – ΒΑΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ALLARD LINDHOUT ΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ – BUXBAUM REINHARD ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

13.   9η PLAYOFFS Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 2-0

Διαιτητής: Στίλερ (ΠΟ Γερμανίας), Βοηθοί: Γκίτελμαν, Μπορς (Γερμανίας), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας), VAR: Γκούντερ (Γερμανίας), AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Παρατηρητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους 2 (ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ) φετινούς (ΕΥΚΟΛΟΥΣ) αγώνες που τον όρισε ως βοηθός η ΚΕΔ, πιθανόν για να δικαιολογήσουν στην UEFA το σήμα του διεθνή.

Οι ενδεικτικές βαθμολογίες δεν μπορούν να υπολογιστούν στην τελική κατάταξη με τους υπόλοιπους βοηθούς και δεν αναγράφονται παρακάτω, αφού έχει μόνο 2 αγώνες και το όριο είναι τουλάχιστον 4 αγώνες.

Τρεις παρεμβάσεις του VAR (= Διαμαντόπουλος) στο ΟΦΗ-Αρης 3-2, καλός ο Μανούχος -Το... μυστήριο με τη φάση του 19'

SUPER LEAGUE 2023-2024 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ 3-2

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος: Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

14': Σωστά ο Μπουξμπάουμ υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη.

19': Έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR  για το αν πέρασε η μπάλα την γραμμή τέρματος μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα του ΟΦΗ Μανδά σε κεφαλιά του Λούις Πάλμα και συμφώνησε με την απόφαση του Μπουξμπάουμ. Από τις τρεις διαφορετικές λήψεις που έδειξαν δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν η μπάλα είχε περάσει εξ ολοκλήρου την γραμμή τέρματος, (σε τέτοιες φάσεις χρειάζεται η τεχνολογία γραμμής - Goal-line technology, GLT).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/08/var-3-2.html

 

 

PLAY OUTS 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών), Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Χριστοδούλου (Ημαθίας), 4ος: Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας), Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

84': Ο Μπουξμπάουμ υπέδειξε οφσάιντ τον Λομόνακο του Παναιτωλικού, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/05/blog-post_42.html

 

 

Στο link μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την περσινή άσχημη απόδοση του,  http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/06/blog-post_52.html , καθώς και τα όσα διαδραματίστηκαν στον περσινό αγώνα που ήταν ο ένας από τους βοηθούς που κρατούσε την μεζούρα της τροχαίας και μετρούσε τα δοκάρια στον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ, μαζί με τον άλλο βοηθό Κωσταρά και με τον διαιτητή Μανούχο.

 

Επίσης μπορείτε να θυμηθείτε τι γράφαμε για τον Μπουξμπάουμ (και τα λάθη συνέχιζαν):

Ανάλυση: Είναι περίεργο να ορίζουν AVAR τον Μπουξμπάουμ ενώ είναι ο χειρότερος όλων - Διαβάστε γιατί γίνονται ρεζίλι...

Τρίτη, Μαΐου 14, 2024 https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/05/avar_14.html

Ορισμοί SL: Μετά από εννέα μήνες ο Μπουξμπάουμ κρατά πάλι σημαία βοηθού – Μέχρι τώρα έμπαινε AVAR λόγω προβλήματος τραυματισμού

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024 https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/05/sl-avar.html

Ορισμοί: Αυτοί δεν διορθώνονται με τίποτα – Μάνουχος και Μπουξμπάουμ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός Κυριακή, Μαρτίου 31, 2024 https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/03/blog-post_693.html

Καμία δικαιολογία για την επιλογή του Μπουξμπάουμ στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Αντί στα ντέρμπι να βάζουν τους καλύτερους, όρισαν έναν από τους χειρότερους

Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2024 https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/03/blog-post_206.html

Μπουξμπάουμ: «Αποκλειστικός» AVAR στα ματς με ξένους διαιτητές, όπως και στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Σάββατο, Φεβρουαρίου 17, 2024 https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/avar.html

Ο Μπουξμπάουμ που δεν πέτυχε φάση στο ματς Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Σάββατο, Μαρτίου 04, 2023 https://sfyrigmata.blogspot.com/2023/03/blog-post_4.html

Ο Μπουξμπάουμ πάει... τρένο μετά από λάθη κατά του Ολυμπιακού! – Τον έβαλαν στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ αντί να τον βγάλουν εκτός πινάκων Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2022

https://sfyrigmata.blogspot.com/2022/11/blog-post_88.html

Η... ορχήστρα του Αγρινίου: Τυχαίο ότι όλοι έκαναν λάθη κατά του Ολυμπιακού;

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2022 https://sfyrigmata.blogspot.com/2022/10/blog-post_878.html

Η διαιτησία γύρισε πολλά χρόνια πίσω με τους Μπουξμπάουμ, Κούλα

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2022 https://sfyrigmata.blogspot.com/2022/10/blog-post_907.html

Τραγικοί βοηθοί (pics) στο ματς Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2: 1) Να φύγει μόνος του ο Μπουξμπάουμ, 2) Προκλητικός και ο Κούλα Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2022

https://sfyrigmata.blogspot.com/2022/10/pics-0-2-1-2.html

Πάλι αδικεί τον Ολυμπιακό ο Σιδηρόπουλος: «Έπνιξε» κόκκινη στον Ματσόλα

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2020

Στο 68' Ανύπαρκτο οφσάιντ του Ελ Αραμπί υπέδειξε ο Μπουξμπάουμ. Ο Ελ Αραμπί είχε χάσει την ευκαιρία, αφού κόπηκε από τον Τζανακάκη. αλλά έτερον, εκάτερον. Η απόφαση Μπουξμπάουμ ήταν λάθος https://sfyrigmata.blogspot.com/2020/09/blog-post_658.html

«Φάλτσο» με Μπουξμπάουμ

Τρίτη, Ιανουαρίου 29, 2019

Ο βοηθός της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Μπουξαμπάουμ εκτέθηκε με λάθη που έκανε στον Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1, όμως ορίστηκε στο αυριανό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη. Στο 102’ υπέδειξε οφσάιντ σε μεγάλη ευκαιρία του Γκερέρο. Ο παίκτης του Ολυμπιακού αστόχησε, όμως φανταστείτε για τι λάθος θα επρόκειτο αν η μπάλα είχε μπει στα δίχτυα. Επίσης, ο ίδιος βοηθός έκανε λάθος και στο 34’, με ανύπαρκτο οφσάιντ στον Σισέ.

https://sfyrigmata.blogspot.com/2019/01/blog-post_298.html

Δίδυμο για… κλάματα οι Μπουξμπάουμ, Γκάγκας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2018

-Ο πρώτος δεν είναι στη διαιτητική ομάδα του Τζήλου, ο δεύτερος έχει κάνει κραυγαλέο λάθος κατά του Ολυμπιακού https://sfyrigmata.blogspot.com/2018/12/blog-post_73.html


Σχόλια