Ο Μπουξμπάουμ πάει... τρένο μετά από λάθη κατά του Ολυμπιακού! – Τον έβαλαν στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ αντί να τον βγάλουν εκτός πινάκων


-Ο διεθνής βοηθός Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής) έκανε δυο απαράδεκτα λάθη στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής Παναιτωλικός-Ολυμπιακός.

-Τα λάθη ήταν τόσο εξόφθαλμα που όχι μόνο έπρεπε να του πάρουν το σήμα του διεθνή αλλά και να τον βγάλουν εκτός πινάκων.

-Τι έκαναν;

-Δεν πέρασε αγωνιστική που να μην τον ορίσουν!

-Την 10η αγωνιστική ήταν AVAR στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, την 11η είχε τον ίδιο ρόλο στο ΟΦΗ-Ιωνικός και την 12η θα είναι βοηθός του Τσαγκαράκη (Χανίων) στον αγώνα Ιωνικός-ΠΑΟΚ, ματς που γίνεται την Πέμπτη (10/11).

-Θυμίζουμε τα λάθη του: 19': Κακώς ο Μπουξμπάουμ υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα του Ολυμπιακού (σ.σ. στο τελείωμα της φάσης με τον Ρέαμπτσιουκ), επίσης κακώς το υπέδειξε άμεσα και ανέκοψε την επίθεση του Ολυμπιακού. Τέλος, ο βοηθός, αν και διεθνής, ήταν σε λάθος θέση δεν ήταν στην ευθεία με τον προτελευταίο αμυνόμενο, 31': Κακώς ο Μπουξμπάουμ υπέδειξε οφσάιντ τον Μπακαμπού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (κατέληξε κόρνερ υπέρ του Ολυμπιακού, που με το λάθος του βοηθού δεν εκτελέστηκε).

-Ο άλλος βοηθός στο ματς Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2 ήταν ο Κούλα (Ξάνθης). Αυτός, όλως τυχαίως, έκανε ένα λάθος κατά του Ολυμπιακού, όμως δεν ορίστηκε από τότε!

Σχόλια