Καμία δικαιολογία για την επιλογή του Μπουξμπάουμ στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Αντί στα ντέρμπι να βάζουν τους καλύτερους, όρισαν έναν από τους χειρότερους


 -Η φωτογραφία από το ματς με τον Παναιτωλικό (σεζόν 2022-23), όπου δεν πέτυχε φάση!

 

Μπουξμπάουμ Ράϊνχαρντ Ανατολικής Αττικής

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ:

Όρισαν AVAR στον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός, τον χειρότερο βοηθό διαιτητή, αφού όποτε έχει ορισθεί ως AVAR φέτος, έχουν γίνει τα περισσότερα διαιτητικά λάθη και με την συμμετοχή – ευθύνη του VAR.

Από τους 46 βοηθούς που είναι στον πίνακα βοηθών 1ης κατηγορίας, οι 26 έχουν την πιστοποίηση για να ορίζονται ως AVAR, από αυτούς τους βοηθούς κάποιοι έχουν περάσει την ειδική εκπαίδευση από το Τμήμα Εκπαίδευσης Διαιτησίας του υπεύθυνου Μάνταλου, αφού ως AVAR όπου ορίζονται έχουν γίνει σημαντικά λάθη και έχουν επισημανθεί σε ποιους αγώνες καθώς και τα ονόματα αυτών των βοηθών, που είτε βάζουν λάθος τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ, είτε κλείνουν τα μάτια τους για ξεκάθαρες παραβάσεις που δεν είχε σφυρίξει ή δεν υπέδειξε διαιτητής είτε ο βοηθός διαιτητής και θα έπρεπε ο VAR να ενημερώσει το διαιτητή για ανασκόπηση των φάσεων.

Φυσικά εκτός από τον Μπουξμπάουμ, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι βοηθοί που ως AVAR, έχουν γίνει διαιτητικά λάθη (λιγότερα από του Μπουξμπάουμ) με την ευθύνη του VAR.

Όμως η ΚΕΔ ενώ γνωρίζει την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ενώ υπάρχουν αρκετοί από τους 26 βοηθούς που έχουν την πιστοποίηση του VAR, που είναι αλάνθαστοι, αφού σε όσους αγώνες και αν ορίστηκαν φέτος δεν έχουν υπάρξει ξεκάθαρα σημαντικά λάθη με την συμμετοχή – ευθύνη του VAR, αυτή αποφάσισε να ορίσει τον χειρότερο βοηθό ως AVAR. Σας παραθέτουμε παρακάτω τους αγώνες όπου η ΚΕΔ τον όρισε ως AVAR, όπου έγιναν σημαντικά λάθη με την συμμετοχή - ευθύνη VAR & AVAR.

Μπουξμπάουμ Ράϊνχαρντ Ανατολικής Αττικής, έχει οριστεί φέτος μόνο σε 1 αγώνα ως βοηθός την 1η αγωνιστική, στην συνέχεια ορίζεται μόνο ως AVAR, (γιατί μετά την εγχείρηση που έκανε στο πόδι του, δεν μπορεί να περάσει με επιτυχία τα προβλεπόμενα αγωνιστικά τεστ), ενώ μετά την ανάρρωση του η ΚΕΔ αποφάσισε να τον ορίζει μόνο ως AVAR, από την 8η αγωνιστική και μετά έχει τους περισσότερους ορισμούς, αφού τον έχουν ορίσει σε 17 αγώνες και έχουν γίνει σημαντικά λάθη από το VAR σε 7 αγώνες (έχουν γίνει τα περισσότερα λάθη).

1.       8η Αγωνιστική Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 2-0

90+2: Κακώς ο Παπαπέτρου δεν σφύριξε πέναλτι όταν υπήρξε πέσιμο του Μαχαίρα του Βόλου στην περιοχή  του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Καμπουράκης) και κακώς δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, καθώς ο Τσιγγάρας με το γόνατο του μάρκαρε απρόσεκτα ψηλά στο πόδι τον Μαχαίρα, (διαιτητής και VAR πιθανόν να εστίασαν στο μαρκάρισμα χαμηλά για το αν υπήρξε πάτημα). ΙΔΟΥ Η ΦΑΣΗ:

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/10/pics_21.html

2.       10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 1-2

……Τρία λεπτά για να... τσεκάρει ο Πολυχρόνης οφθαλμοφανές οφσάιντ, μπας και δινόταν πέναλτι στον Παναθηναϊκό - Γελάνε και τα τσιμέντα καθώς εκτίθονται και δεν καταλαβαίνουν - Ντιπ για ντιπ ανίκανοι, για τα πανηγύρια!

73-75': Αρχικά ο Μανούχος σφύριξε πέναλτι που έκανε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον Παλάσιος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Παλάσιος πριν το πέναλτι ήταν σε θέση οφσάιντ που κακώς δεν είχε υποδείξει ο Σινιοράκης και πήρε πίσω το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα που είχε υποδείξει στον Παπαδόπουλο.

84': Το μεγάλος λάθος του Μανούχου: Κακώς, δεν σφύριξε πέναλτι όταν ο Γέντβαϊ του Παναθηναϊκού κράτησε τον Παπαδόπουλο και τον έριξε στο έδαφος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν ενημέρωσε τον διαιτητή για παράβαση πέναλτι, υπήρξε ξεκάθαρο κράτημα.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/blog-post_57.html

3.       11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 ΒΟΛΟΣ-ΑΡΗΣ 0-2

Σιδηρόπουλος: Άλλη φιλοσοφία ως VAR στο 36' και άλλη στο 57’! Ανάλογα με την ομάδα; -…………….

57-59’: Αρχικά ο διαιτητής είχε δώσει συνέχεια, σε μια διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή του Βόλου, όμως μετά από παρέμβαση του VAR (=Σιδηρόπουλος) συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι όταν είδε την φάση σφύριξε πέναλτι για ένα ελαφρύ κράτημα του Καλογερόπουλου (του υπέδειξε κίτρινη κάρτα), στον Μπράμπετς, που τελικά κατάφερε να κάνει την κεφαλιά χωρίς να φαίνεται να τον επηρεάζει αυτό το ελαφρύ κράτημα στην φανέλα του.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/var-36-57.html

4.       15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 ΑΡΗΣ-ΛΑΜΙΑ 2-2

46-48’: Κακώς ο Βάτσιος σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη για παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Κορνέζου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, έπρεπε να συστήσει στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, η μπάλα μετά από εκτροπή από το πόδι του πήγε στο χέρι του που είχε την κίνηση με το σώμα του, ώστε να το τοποθετήσει στο έδαφος για στήριξη, (άρα δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι με πρόθεση). http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/12/2-2.html

5.       18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2

55': Υπήρξε πέσιμο του Βέρμπιτς στην περιοχή της ΑΕΚ μετά από μαρκάρισμα του Πινέδα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, ο Πινέδα έκανε ένα απρόσεκτο αντικανονικό μαρκάρισμα στον Βερμπιτς. http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/75.html

6.       20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 28 Ιανουαρίου2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1 75': Ο Περράκης σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Ρέτσος έκανε τάκλιν για την μπάλα, ο Τούτου του ΠΑΣ Γιάννινα έπεσε στο έδαφος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, καθώς η παράβαση είναι εκτός περιοχής και έπρεπε να δοθεί φάουλ. http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/blog-post_404.html

7.       23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4 «Αποκλειστικός» AVAR στα ματς με ξένους διαιτητές είναι ο Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής). Εκτός από το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που γίνεται την Κυριακή, έχει μπει: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Αρης-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (κύπελλο), ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Αρης-Ολυμπιακός και την περασμένη Κυριακή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. 

-Συνολικά επτά φορές και όχι οκτώ όπως εκ παραδρομής γράψαμε...

-Σιγά μην έλειπε ο Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής) από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, καθώς τον όρισαν AVAR. Λεπτομέρεια αποτελεί ότι στις 29 Ιανουαρίου οι Μελισσανίδης και Θωμάς Μητρόπουλος ήταν παρόντες στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής όπου ανήκει ο διεθνής βοηθός. Γελάει ο κόσμος με τους αστείους ορισμούς τους.

-Ο Μπουξμπάουμ ήταν αυτός που μετρούσε τα δοκάρια στο ματς της «μεζούρας» Ατρόμητος-ΑΕΚ με διαιτητή τον Μανούχο!

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/avar.html

39': Πριν το γκολ του ΠΑΟΚ κακώς δεν σφύριξε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, όταν ο Κωνσταντέλιας μάρκαρε αντικανονικά τον Ρόντινεϊ ευθύνη έχουν και ο Κέμπκες καθώς και ο τέταρτος Φωτιάς). Σα να μην έφτανε αυτό ακολούθησε και δεύτερο κραυγαλέο λάθος, καθώς ο Μουργκ κράτησε με το χέρι του τον Ορτέγκα. Έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για τις παραβάσεις που έγιναν πριν το γκολ (ούτε ο AVAR Μπουξμπάουμ δεν είδε τις παραβάσεις;). Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Ολυμπιακού.

47': Κακώς ο Ντίνγκερτ δεν σφύριξε πέναλτι όταν υπήρξε απρόσεκτο αντικανονικό μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Ποντένσε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/pics-var.html

 

Δείτε εδώ και την περσινή άσχημη απόδοση του http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/06/blog-post_52.html , καθώς και τα όσα διαδραματίστηκαν στον περσινό αγώνα που ήταν ο ένας από τους βοηθούς που κρατούσε την μεζούρα της τροχαίας και μετρούσε τα δοκάρια στον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ, μαζί με τον διαιτητή Μανούχο που και αυτός θα είναι τέταρτος διαιτητής στον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Ο Μανούχος ήταν ο διαιτητής του περσινού ματς της μεζούρας Ατρόμητος-ΑΕΚ. Στη φυσούνα του γηπέδου του Περιστερίου ήταν και ο Γιαννάκης ποιυ φάνηκε να ζητάει από τον Μανούχο την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

 

Σχόλια