Το κατάφερε κι αυτό ο Μανούχος: Εσπρωξε τον Παναθηναϊκό που όμως τον… κράζει! – Αποκορύφωμα ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ της Λαμίας - Τρία λεπτά για να... τσεκάρει ο Πολυχρόνης οφθαλμοφανές οφσάιντ, μπας και δινόταν πέναλτι στον Παναθηναϊκό - Γελάνε και τα τσιμέντα καθώς εκτίθονται και δεν καταλαβαίνουν - Ντιπ για ντιπ ανίκανοι, για τα πανηγύρια!


SUPERLEAGUE 2023-24

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας)

AVAR: Μπουξμπάουμ  (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

4': Σωστά ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ τον Καρλίτος της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

14': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Τσιλουλη της Λαμίας.

46': Οι παίκτες της Λαμίας ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Αράο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (=Πολυχρόνης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το χέρι του ήταν σε φυσική θέση, κοντά και μπροστά στο σώμα του.

59': Σωστά ο Μεϊνταντάς υπέδειξε οφσάιντ τον Καρλίτος της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

62': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Παπαδόπουλο της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

70': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αράο του Παναθηναϊκού, για ριψοκίνδυνο παίξιμο (πάτησε τον αντίπαλο του).

73-75': Αρχικά ο Μανούχος σφύριξε πέναλτι που έκανε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον Παλάσιος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Παλάσιος πριν το πέναλτι ήταν σε θέση οφσάιντ που κακώς δεν είχε υποδείξει ο Σινιοράκης  και πήρε πίσω το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα που είχε υποδείξει στον Παπαδόπουλο.

78-81': Κακώς ο Μεϊντανάς δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ της Λαμίας Τσιλουλη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ και σωστά δεν μέτρησε το γκολ.

83': Ο Μανούχος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αράο του Παναθηναϊκού όταν σήκωσε ψηλά το πόδι του στο πρόσωπο του Ακούνια, (χωρίς να υπάρξει επαφή του ποδιού του στο πρόσωπο του), ο διαιτητής το θεώρησε επικίνδυνο παίξιμο και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κακώς όμως αφού δεν υπήρξε επαφή δεν υπήρξε ριψοκίνδυνο παίξιμο.

84': Το μεγάλος λάθος του Μανούχου: Κακώς, δεν σφύριξε πέναλτι όταν ο Γέντβαϊ του Παναθηναϊκού κράτησε τον Παπαδόπουλο και τον έριξε στο έδαφος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν ενημέρωσε τον διαιτητή για παράβαση πέναλτι, υπήρξε ξεκάθαρο κράτημα.

90+7': Σωστά σφυριξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού όταν ο τερματοφύλακας Κοσέλεβ ανέτρεψε τον Παλάσιο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, σωστά υπέδειξε και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Λαμίας. Με την εκτέλεση του η μπάλα κατέληξε άουτ.

Σχόλια