Ορισμοί: Αυτοί δεν διορθώνονται με τίποτα – Μάνουχος και Μπουξμπάουμ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός


-Επίδειξη δύναμης με επιλογές που θυμίζουν «χειρουργεία»

-Τέταρτος στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο Μανούχος που έκανε «χειρουργείο» στο Κηφισιά-Ολυμπιακός και AVAR ο γνωστός Μπουξμπάουμ

 

  

Αυτοί δεν διορθώνονται με τίποτα. Η ΚΕΔ κάνει τα πάντα για να δείξει ότι το πρόβλημα στη διαιτησία ξεκινά από τους ορισμούς. Ας το κοιτάξουν αυτό ο Σουηδός πρόεδρος Πίτερ Φρόιντφελντ και ο αναπληρωτής του Σταύρος Μάνταλος, επειδή φαίνεται ότι κάνουν «αστείες επιλογές». Ας προσέξουν, επειδή στην ποδοσφαιρική πιάτσα δεν βγαίνει το συμπέρασμα ότι κάνουν επίδειξη δύναμης αλλά ότι κάνουν ορισμούς της πλάκας.

Τέταρτος διαιτητής στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα είναι ο Μανούχος (Αργολίδας) που πήρε «χειρουργικές» αποφάσεις στο παιχνίδι Κηφισιά-Ολυμπιακός 2-3 και AVAR ο γνωστός Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής). Ο τελευταίος είναι βοηθός που έκανε εγχείρηση στο πόδι του και τον βάζουν AVAR, κυρίως στα ντέρμπι λες και δεν υπάρχουν άλλοι.

Ο τέταρτος διαιτητής θα παραλάβει τον Σλοβένο Ματέι Γιουγκ, ο οποίος σφυρίζει το ματς, από το αεροδρόμιο, μαζί και με τους βοηθούς αλλά και τον VAR. Επίσης, ο Μανούχος θα πάει μαζί τους στο γήπεδο, ενώ θα τους συνοδεύει σε όλο το διάστημα της παραμονής τους στην Ελλάδα, μέχρι και στις βόλτες. Όλα παίζουν τον ρόλο τους, ειδικά στην εποχή της «εξυγίανσης» και δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο ότι η λέξη είναι συνώνυμη με όσα απαράδεκτα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μανούχος έκανε πολλά λάθη, μόνο κατά του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι του με την Κηφισιά, που έγινε στις 4/1. Τον άφησαν εκτός, για τα μάτια του κόσμου και ενώ έπρεπε να τον διαγράψουν από τον πίνακα, μέχρι τις 4/2 και προσέξτε τους ορισμούς τους στη συνέχεια: ΟΦΗ-Κηφισιά (Διαιτητής), Ατρόμητος-Αρης (VAR), Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (VAR), Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά (Διαιτητής), Λαμία-ΑΕΚ (Διαιτητής), Ατρόμητος-ΠΑΣ (Διαιτητής).

Ο Μπουξμπάουμ, στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός, θα είναι δίπλα στον VAR, τον Σλοβένο Καϊτάζοβιτς. Ηταν AVAR και στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4, όπου το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ στον Ροντινέι (σ.σ. VAR ήταν ο Γερμανός Γκούντερ).

Επίσης, είναι περίεργο ότι ο Μπουξμπάουμ είναι «αποκλειστικός» AVAR στα παιχνίδια με ξένους διαιτητές, λες και δεν έχουν να βάλουν άλλους βοηθούς. Εκτός από το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, έχει μπει και στους εξής αγώνες: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Αρης-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (κύπελλο), ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Αρης-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Αρης και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο Μπουξμπάουμ ανήκει στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Λεπτομέρεια αποτελεί ότι στις 29 Ιανουαρίου οι Μελισσανίδης και Θωμάς Μητρόπουλος ήταν παρόντες στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.  Ο Μπουξμπάουμ ήταν αυτός που μετρούσε τα δοκάρια στο περσινό ματς της «μεζούρας» Ατρόμητος-ΑΕΚ με διαιτητή τον Μανούχο που εκτέθηκε με τη μη διεξαγωγή του αγώνα!

Σχόλια