Καραγκιζόπουλος: Καθάρισε «ΑΜΕΣΑ» οριακές φάσεις οφσάιντ, υπέρ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό


ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

·         Η τακτική του να καθαρίζει επιθέσεις με ΑΜΕΣΑ οφσάιντ, ώστε να μην μπορεί να γίνει έλεγχος από το VAR. Το εφαρμόζει τα 3 τελευταία χρόνια (επί εποχής VAR). Από τους λίγους βοηθούς που κάνει κάτι τέτοιο. Φέτος,  εφάρμοσε αυτή την τακτική σε φάσεις υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ενώ σε προηγούμενες σεζόν (2021-22 & 2022-23) σε βάρος του Ολυμπιακού.

Ο Καραγκιζόπουλος είναι 40 ετών (1984) και στην 1η κατηγορία αξιολογήθηκε το 2013 (11 έτη στην 1η). Φέτος είχε συνολικά 22 ορισμούς (16 ως βοηθός και 6 ως AVAR).

Η ΚΕΔ κακώς τον όρισε σε τόσους πολλούς αγώνες, αφού έκανε σημαντικά λάθη, ειδικά τα 4 φετινά του λάθη, με λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ, καθώς υπέδειξε οφσάιντ ΑΜΕΣΑ (ΣΚΟΥΠΑ), ενώ θα έπρεπε σε αυτές τις οριακές φάσεις να αφήνει να ολοκληρωθούν οι επιθέσεις και σε περίπτωση γκολ ή πέναλτι, να μπορούσε να κάνει έλεγχο επιβεβαίωσης το  VAR.

Ενώ υπήρχαν αυτά τα σημαντικά του λάθη, όπως θα δείτε αναλυτικά παρακάτω,

η ΚΕΔ κακώς του έδινε συνεχώς ορισμούς:

Tην 5η έκανε λάθη και τον όρισε τις 3 επόμενες (την 6η, την 8η, καθώς και την 7η AVAR),

επίσης σε 3 συνεχόμενους αγώνες (την 11η, την 12η και την 13η) έκανε λάθη και όμως η ΚΕΔ τον όρισε ξανά την αμέσως επόμενη 14η καθώς και την 16η,

αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι ο 2ος σε ορισμούς (16) ως βοηθός.  

Επίσης 4 από τα λάθη του, έγιναν σε αγώνες υπέρ των ομάδων που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, (2 υπέρ της ΑΕΚ, 1 υπέρ του Παναθηναϊκού και 1 υπέρ του ΠΑΟΚ).

Είναι τυχαίο πως οι 14 από τους 16 φετινούς του ορισμούς ήταν στις 4 πρωτοπόρες ομάδες, (5 σε αγώνες της ΑΕΚ, 4 σε ΠΑΟΚ, 3 σε Παναθηναϊκό και 2 σε Ολυμπιακό);

Κατά την διάρκεια της χρονιά είχε γίνει ειδική αναφορά, αλλά το αυτί τους δεν ίδρωνε,  «Καραγκιζόπουλος: Πρωτοφανές! Ο πρώτος βοηθός σε ορισμούς έχει 13 από 14 ματς σε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ! - Και δεν είναι διεθνής!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΜΕ ΛΑΘΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΚΕΔ ΤΟΝ ΟΡΙΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ……………» Τρίτη, Μαρτίου 26, 2024

https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/03/13-14.html

 

Από τους 16 αγώνες που ήταν βοηθός, στους 10 αγώνες του είχε πολύ καλή απόδοση.

Στους άλλους 6 αγώνες έκανε τα παρακάτω λάθη:

  1. Την 5η αγωνιστική Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 1-3, έκανε 1 σημαντικό λάθος, στο 45' κακώς ο Καραγκιζόπουλς υπέδειξε ΆΜΕΣΑ οφσάιντ τον Ροσέρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ήταν σε κανονική θέση στην ίδια ευθεία, (έτσι καθάρισε "σκούπα" την υποσχόμενη επίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα).

 

  1. Την 11η αγωνιστική Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 ΑΕΚ-ΛΑΜΙΑ 3-0, έκανε 1  λάθος, στο 35', ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, η φάση ήταν οριακή (υπάρχει αμφιβολία της απόφασης του) και κακώς το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ και ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση της Λαμίας, έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης και αν υπήρχε γκολ τότε θα γινόταν χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ.

 

  1. Την 13η αγωνιστική Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 4-0, έκανε 1  λάθος, στο 57' ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Αμπαντα του ΟΦΗ, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού, όμως κακώς το υπέδειξε άμεσα η φάση ήταν οριακή και έπρεπε πρώτα να αφήσει την επίθεση να ολοκληρωθεί.

 

  1. Την 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ 1-3, έκανε 1  λάθος, στο 85' ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Λέικ της Λαμίας, όμως ΚΑΚΩΣ το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ γιατί η φάση ήταν οριακή, δεν υπήρξε ριπλέι για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

 

  1. Επίσης έκανε 4 λάθη σε 4 αγώνες (μη σημαντικά), 1 την 5η, 1 την 11η, 1 την 12η και 1 την 19η.

 

  1. Τέλος την 16η αγωνιστική Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 ΑΕΚ-ΒΟΛΟΣ 3-0,

στο 43-44' ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Στάνκοβιτς απέκρουσε την μπάλα οριακά στην γραμμή τέρματος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και του Α΄ βοηθού, από το ριπλέι που έδειξαν δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν η μπάλα δεν είχε περάσει εξ’ ολοκλήρου την γραμμή τέρματος, (μόνο ο Θεός ξέρει αν η απόφαση τους ήταν σωστή), εδώ ήταν απαραίτητη η goal-line technology).

 

Η συνολική βαθμολογία του ως βοηθός είναι (1336 βαθμοί : 16 αγώνες = 8,35), άρα ο Μ.Ο (μέσος όρος) του είναι 8,35.

 

Δεν υπήρξαν λάθη με ευθύνη του VAR, σε κανένα από τους 6 παρακάτω αγώνες που ο Καραγκιζόπουλος ήταν AVAR.

Oι 5 αγώνες από τους 6 ως AVAR, του δόθηκαν μετά την 21η αγωνιστική, επίσης δεν ήταν AVAR με ξένο διαιτητή, καθώς επίσης ήταν σε αγώνες δευτερεύουσας σημασίας, (3 αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 3 με τον Παναιτωλικό και 2 με την Λαμία):

1.       7η αγωνιστική Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας), Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Παπαδάκης (Ηρακλείου),  4ος: Ανδριανός (Αχαΐας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

2.       21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΑΜΙΑ 1-4

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Δέλλιος (Πέλλας), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Χρ.Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

3.       23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2023 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΆΡΗΣ 0-2

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς), Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Σάββας (Σερρών), 4ος: Τζήλος (Λάρισας), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

4.       25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας), Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος: Τσέτσιλας (Καστοριάς), VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

5.       2η ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας), AVAR: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Παρατηρητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

6.       4η PLAY OUTS Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1 Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών), Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Κατοίκος (Αθηνών), ΑVAR: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

 

Θα πρέπει επίσης να θυμηθούμε και τα παρακάτω σημαντικά λάθη που έκανε σε προηγούμενες σεζόν:

2021-22 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

Τραγικός ο βοηθός Καραγκιζόπουλος, διαφορετικές αποφάσεις για παρόμοιες φάσεις

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2021

Απίστευτος ο βοηθός Καραγκιζόπουλος στην Τρίπολη! Πως γίνεται σε παρόμοιες φάσεις να κάνει τα αντίθετα, τη μια άφησε να εξελιχθεί (στη εστία του Ολυμπιακού), τη άλλη την… έκοψε (στην εστία του Αστέρα); Μόνο γέλια προκαλούν τέτοιες περιπτώσεις!

 -Στο 14’, ο Καραγκιζόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος του Σίτο που σκόραρε και εκτέθηκε από το VAR (σ.σ. μετά από έλεγχο δεν μέτρησε το γκολ), ενώ στο 85’ σταμάτησε αμέσως τον Ελ Αραμπί!

Αναλυτικά:

14' ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε γκολ με τον Σίτο, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ, ένα οφσάιντ που έβγαζε μάτια. Όμως, ο βοηθός Καραγκιζόπουλος δεν το υπέδειξε και έτρεξε προς τη σέντρα. Τελικά, εκτέθηκε μετά από έλεγχο του VAR. Έγινε χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και το γκολ σωστά ακυρώθηκε. Όπως φάνηκε, ο Σίτο ήταν οφσάιντ την στιγμή που έγινε το σουτ του Κρέσπι πριν την απόκρουση του Βατσλίκ.

85': Κακώς ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε άμεσα οφσάιντ, σε βάρος του Ελ Αραμπί, έπρεπε να κάνει χρήση delay, ήταν στην ίδια ευθεία, (σε τέτοιες οριακές περιπτώσεις υπάρχει οδηγία να γίνεται η υπόδειξη μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης). Αν σε αυτή την φάση η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα τότε θα γινόταν ο έλεγχος από το VAR. Οι βοηθοί που υποδεικνύουν «άμεσα» τέτοιες οριακές περιπτώσεις οφσάιντ, δίνουν την εντύπωση ότι καθαρίζουν την επίθεση, που κατά 50 % (και βάλε) θα γινόταν γκολ. https://sfyrigmata.blogspot.com/2021/09/0-2.html

 

Το άγχος του Καραγκιζόπουλου να σταματήσει επίθεση του Ολυμπιακού

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2023

2022-23 Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1, στο 37' σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ το Μπακαμπού. Όμως κακώς το υπέδειξε άμεσα, έπρεπε να αφήσει να ολοκληρωθεί η επίθεση. Δείτε την πάνω φωτογραφία από το ριπλέι, που φαίνεται ο Καραγκιζόπουλος, να σηκώνει την σημαία του με μεγάλη ταχύτητα. Έτσι έκανε την πάσα στον Παπαδόπουλο να σταματήσει με το σφύριγμα του γρηγορότερα την επίθεση, πριν προλάβει άλλος επιθετικός να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και μετά θα πρέπει το γκολ να μετρήσει (μέσω VAR), στην περίπτωση που θα είχε κάνει λάθος ο βοηθός και δεν υπήρχε οφσάιντ. https://sfyrigmata.blogspot.com/2023/01/blog-post_449.html

 

«Ξεφεύγει» ο βοηθός Καραγκιζόπουλος όταν τον βάζουν στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2024

Απίστευτος ο βοηθός Καραγκιζόπουλος στην Τρίπολη! Πως γίνεται σε παρόμοιες φάσεις να κάνει τα αντίθετα, τη μια άφησε να εξελιχθεί (στη εστία του Ολυμπιακού), τη άλλη την… έκοψε (στην εστία του Αστέρα); Μόνο γέλια προκαλούν τέτοιες περιπτώσεις!…………………..

-Ο Καραγκιζόπουλος δίνει την εντύπωση ότι ξέρει πολύ καλά να καθαρίζει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού αφού σηκώνει άμεσα οφσάιντ χωρίς να αφήνει να εξελιχθούν οι φάσεις. Ήταν βοηθός και στο ματς της 22ης αγωνιστικής της σεζόν 2021-22 Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-3 και, κακώς, στο 33' δεν υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος του Ντάλσιο, στην συνέχεια της επίθεσης σούταρε στην αντίπαλη εστία, απέκρουσε ο Βατσλίκ και η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε κόρνερ. Επίσης, από την προαναφερόμενη περίπτωση βλέπουμε ότι κρίνει με δυο μέτρα και με δυο σταθμά. https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/04/blog-post_80.html

 

Επίσης στο link https://sfyrigmata.blogspot.com/2023/06/blog-post_627.html  μπορείτε να δείτε και την περσινή του απόδοση «Καραγκιζόπουλος: Τα τρία από τα έξι λάθη του ήταν για κόρνερ!», (Σάββατο, Ιουνίου 24, 2023).

 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους φετινούς αγώνες του με την απόδοση του, καθώς και με την ενδεικτική βαθμολόγηση του:

 

 

SUPER LEAGUE 2023-2024 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

Ο Β΄ βοηθός Καραγκιζόπουλος δεν είχε κάποια φάση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/08/blog-post_99.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPER LEAGUE 2023-2024  3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος: Ανδριανός (Αχαΐας), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας),

Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

Ο Α΄ βοηθός Καραγκιζόπουλος δεν είχε κάποια φάση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/09/blog-post_4.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

Ο Ζίβκοβιτς ρεζίλεψε τον Ευαγγέλου επειδή δεν τον απέβαλε – Υποδείξεις σαν των Μεϊντανά, Καραγκιζόπουλου στο 45’ και στο 90+4’ πρέπει να τιμωρούνται

-Και όχι έτσι όπως έκανε η πρώην ΚΕΔ, (Μπένετ, Μάνταλου), που τους επιβράβευε δίνοντας τους συνεχής ορισμούς, για… φάλτσα υπέρ των ομάδων της εξυγίανσης.

SUPER LEAGUE 2023-2024 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 1-3

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

32': Κακώς διαιτητής και βοηθός υπέδειξαν ανάποδο αράουτ υπέρ του ΠΑΟΚ.

45': Κακώς ο Καραγκιζόπουλς υπέδειξε ΆΜΕΣΑ οφσάιντ τον Ροσέρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ήταν σε κανονική θέση στην ίδια ευθεία, (έτσι καθάρισε "σκούπα" την υποσχόμενη επίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/09/45-904.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,1

 

 

SUPER LEAGUE 2023-24 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), ΑVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών), Παρατηρητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας),

Ο Β΄ βοηθός Καραγκιζόπουλος δεν είχε κάποια φάση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/09/blog-post_389.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

Χωρίς δύσκολη φάση ο Πουλικίδης, σωστοί οι βοηθοί

SUPER LEAGUE 2023-24 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 22 Οκτωβρίου  2023

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), AVAR Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παρατηρητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

17': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Σάστρε του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

23': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Μπαμπά του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

90': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Ανγκιέλσκι του Ατρομήτου.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/10/blog-post_726.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

SUPERLEAGUE 2022-23 11η Αγωνιστική Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

ΑΕΚ-ΛΑΜΙΑ 3-0

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Κόλλιας (Ηπείρου),

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας), ΑVAR: Στεφανής (Καρδίτσας),

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

2': Κακώς ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ ενώ έπρεπε υπέρ της Λαμίας αφού ο Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ έσπρωξε ξεκάθαρα τον αντίπαλο του.

35': Ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, η φάση ήταν οριακή (υπάρχει αμφιβολία της απόφασης του) και κακώς το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ και ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση της Λαμίας, έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης και αν υπήρχε γκολ τότε θα γινόταν χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/92.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,2

 

 

SUPERLEAGUE 2023-24 12η αγωνιστική Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 0-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Μανούχος (Αργολίδας),

AVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

24': Κακώς ο Καραγκιζόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ της ΑΕΚ που ήταν οριακά σε αντικανονική θέση, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ υπέρ της ΑΕΚ).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/blog-post_983.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,3

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 4-0

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Στάικος (Λάρισας), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ΑVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

14': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Αράο του Παναθηναϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

57': Ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Αμπαντα του ΟΦΗ, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού, όμως κακώς το υπέδειξε άμεσα η φάση ήταν οριακή και έπρεπε πρώτα να αφήσει την επίθεση να ολοκληρωθεί.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/12/pics-1-0.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,3

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 1-4

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), ΑVAR: Στεφανής (Καρδίτσας), Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

8': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

19': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ.

34-36': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μουργκ του ΠΑΟΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την μη υπόδειξη του βοηθού και το γκολ μέτρησε κανονικά.

38-39': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Σαμάτα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και το γκολ ακυρώθηκε.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/12/1-4.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΑΕΚ-ΒΟΛΟΣ 3-0

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

43-44': Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Στάνκοβιτς απέκρουσε την μπάλα οριακά στην γραμμή τέρματος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και του Α΄ βοηθού, από το ριπλέι που έδειξαν δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν η μπάλα δεν είχε περάσει εξ’ ολοκλήρου την γραμμή τέρματος, (μόνο ο Θεός ξέρει αν η απόφαση τους ήταν σωστή, εδώ ήταν απαραίτητη η goal-line technology).

59': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/blog-post_21.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Τσέτσιλας (Καστοριάς),

ΑVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

28': Κακώς ο Καραγκιζόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Καλτσά του Αστέρα Τρίπολης, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ).

31': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Σίτο του Αστέρα Τρίπολης, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

55': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Αϊτόρ του Παναθηναϊκού.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/blog-post_496.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,3

 

 

Δεν υπήρχαν δύσκολες φάσεις, σωστές αποφάσεις από Τσιμεντερίδη, Καραγκιζόπουλο,

SUPERLEAGUE 2023/24 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 4-0

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

10': Στο 2-0 του Ολυμπιακού έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του Καραγκιζόπουλου, καθώς ο Φορτούνης ήταν σε κανονική θέση και δεν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/blog-post_67.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPER LEAGUE 2023/24 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ 1-3

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Πουλικίδης (Δράμας), VAR: Περράκης (Αθηνών), AVAR: Στάικος (Λάρισας)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής).

29': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Αμραμπατ της ΑΕΚ.

85': Ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Λέικ της Λαμίας, όμως ΚΑΚΩΣ το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ γιατί η φάση ήταν οριακή, δεν υπήρξε ριπλέι για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/1-3.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,3

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΟΚ 0-2

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), ΑVAR: Στεφανής (Καρδίτσας),

Παρατηρητής: Θάνος (Ηπείρου)

Ο Β΄ βοηθός Καραγκιζόπουλος δεν είχε κάποια φάση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/03/blog-post_45.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPER LEAGUE 2023/24 PLAY OFFS 4η αγωνιστική Κυριακή 7 Απριλίου 2024

ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-5

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Ο Β΄ βοηθός Καραγκιζόπουλος δεν είχε κάποια φάση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/04/26.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

Λαμία-ΠΑΟ: Τα σωστά των βοηθών

SUPERLEAGUE 2023/24 PLAY OFFS 6η αγωνιστική Κυριακή 21 Απριλίου 2024

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-5

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Boηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ΑVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών), Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας),

47': Σωστά ο Καραγκίζοπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Βερμπιτς του Παναθηναϊκού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απέκρουσε ο τερματοφύλακας).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/04/blog-post_64.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

Σχόλια