Χωρίς δύσκολη φάση ο Πουλικίδης, σωστοί οι βοηθοί


SUPER
LEAGUE 2023-24

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου  2023

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Στάικος (Λάρισας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

9': Σωστά ο Πουλικίδης σφυριξε έμμεσο όταν Κεσχρίντα του Ατρομήτου γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα του Τσιντώτα και έπιασε την μπάλα με τα χέρια του.

12': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μουργκ του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του από την φανέλα.

17': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Σάστρε του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

23': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Μπαμπά του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

38': Σωστά ο Στάικος υπέδειξε οφσάιντ τον Βαλένσια του Ατρομήτου.

51-53': Στο γκολ 2-0 του ΠΑΟΚ έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR αν η μπάλα πριν το γκολ, είχε εξέλθει εκτός της πλάγιας γραμμής, (ο Β βοηθός Στάικος δεν υπέδειξε αράουτ), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι η μπάλα δεν είχε βγει εξ ολοκλήρου, από το πλάνο που μας έδειξαν δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν η μπάλα ήταν εξ ολοκλήρου εκτός.

62': Σωστά ο Στάικος υπέδειξε οφσάιντ τον Σαμάτα του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση και σωστά ακυρώθηκε το γκολ μετά και από την επιβεβαίωση από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ.

84': Σωστά ο Στάικος υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μπράντον του ΠΑΟΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και ακυρώθηκε σωστά το γκολ. Επίσης ελέγχθηκε και αν πριν το γκολ υπήρξε παράβαση πέναλτι, που σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

90': Σωστά ο Στάικος υπέδειξε οφσάιντ τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

90': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Ανγκιέλσκι του Ατρομήτου.

 

Σχόλια