Ο Παπαπέτρου "έπνιξε" κόκκινη που έβγαζε μάτια και έστρωσε πράσινο χαλί


SUPERLEAGUE 2023/24

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

ΑVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

16': Κακώς ο Παπαπέτρου δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού όταν μάρκαρε βίαια από πίσω με τις τάπες του στον αχίλλειο τένοντα του Γκαρθία. Ο διεθνής διαιτητής δεν σφύριξε καν το φάουλ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Τσέτσιλας) και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση απευθείας κόκκινης κάρτας. Το μεγάλο λάθος (σ.σ. δείτε κάτω τη φωτογραφία) του Παπαπέτρου έγινε με το ματς στο 0-0.

28': Κακώς ο Καραγκιζόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Καλτσά του Αστέρα Τρίπολης, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ).

31': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Σίτο του Αστέρα Τρίπολης, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

43': Κακώς ο Παπαδάκης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Σπόραρ του Παναθηναϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.

44': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μπερνάρ όταν πήδηξε ριψοκίνδυνα με δύναμη με το σώμα του στο κεφάλι του Σίτο, υπήρξε τραυματισμός.

45+3' : Κακώς ο διαιτητής επέτρεψε στον Μπερνάρ να τοποθετηθεί ανάμεσα στους αντιπάλους παίκτες του τείχους, που με την εκτέλεση του έκανε κίνηση με σκοπό να περάσει η μπάλα ανάμεσα από το κενό που δημιουργήθηκε στο τείχος. Έπρεπε να του υποδείξει κίτρινη κάρτα γιατί ενώ του φώναζε δυνατά για να φύγει από το τείχος, αυτός έφυγε με καθυστέρηση, την στιγμή της εκτέλεσης του φάουλ.

55': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Αϊτόρ του Παναθηναϊκού.

61': Ο Κώτσιρας έκανε φάουλ στον Καλτσά ο διαιτητής έπαιξε το πλεονέκτημα, που στην εξέλιξη της επίθεσης ο Ζουγκλής του Αστέρα δέχτηκε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Βαγιαννίδη, οριακά εκτός της γωνίας της περιοχής του Παναθηναϊκού, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Αστέρα με αποτέλεσμα να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον γενικό αρχηγό του Αστέρα Τρίπολης (Μποροβηλο).

90': Σωστά ο Παπαπέτρου απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αλάγκμπε του Αστέρα Τρίπολης για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του από την φανέλα.



Κίτρινες κάρτες:

Παναθηναϊκός:

89' Αϊτόρ

Αστέρας Τρίπολης:

43-44' Ζουκάνοβιτς

65' Αλάγκμπε

79' Μάντζης

88' Κρεσπί

90' Αλάγκμπε (δεύτερη κίτρινη)

90+2' Ζουγκλής

 

 

Σχόλια