Με δυο μέτρα και δυο σταθμά ο Μαλούτας στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-4


SUPERLEAGUE 2023/24

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 1-4

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Στεφανής (Καρδίτσας)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

6': Κακώς ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Μιριτέλο του Αστέρα Τρίπολης. Το υπέδειξε μετά το σουτ στην εστία που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, όμως ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί η επίθεση.

8': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

19': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ.

25' -26': Ο Μαλούτας έπρεπε (μετά το πλεονέκτημα), να υποδείξει κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΠΑΟΚ που έπαιξε ριψοκίνδυνα τον Μπαρτόλο του Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Αστέρα Τρίπολης.

31': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Αστέρα Τρίπολης έξω δεξιά από την περιοχή του ΠΑΟΚ, όταν αμυντικός του ΠΑΟΚ έσπρωξε τον Ζουγκλή.

34-36': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μουργκ του ΠΑΟΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την μη υπόδειξη του βοηθού και το γκολ μέτρησε κανονικά.

38-39': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Σαμάτα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και το γκολ ακυρώθηκε.

44-45': Υπήρξε πέσιμο του Οζντόεφ στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα αμυνομένου του Αστέρα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (=Κουμπαράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μαλούτα. Ο Αστέρας Τρίπολης σωστά ζήτησε από τον διαιτητή να του υποδείξει κίτρινη κάρτα για θέατρο.

45+3': Σωστά, ο Μαλούτας υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αλβάρεζ του Αστέρα Τρίπολης για θέατρο, όμως δεν έπραξε το ίδιο στην φάση του 44' που έπρεπε να παρατηρήσει και εκεί τον Οζντόεφ του ΠΑΟΚ για θέατρο (αλλά μέτρα και σταθμά στον Αστέρα Τρίπολης και άλλα στον ΠΑΟΚ).

65': Υπήρξε πέσιμο του Ντεσπόντοφ στην περιοχή πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μαλούτα, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

66-67’: Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Ραχμάν Μπάμπα του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (πέτυχε γκολ ο Σαμάτα), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και το γκολ ακυρώθηκε.

87': Ο Μαλούτας έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Σαμάτα του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του, (ενώ υπέδειξε άμεσα τις κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, δεν έκανε το ίδιο σε παραβάσεις κίτρινης κάρτας σε παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού χαρίστηκε σε 3 περιπτώσεις 25'- 44' & 87', γενικά τήρησε αλλά μέτρα και σταθμά).

Σχόλια