Ο Τσέτσιλας δεν ξεγελάστηκε από τα πεσίματα, έδωσε πέναλτι στο 92’ – Εδειξε έτοιμος, πέρασε απαρατήρητος


SUPERLEAGUE 2022-23

11η Αγωνιστική

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

 ΑΕΚ-ΛΑΜΙΑ 3-0

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας)

ΑVAR: Στεφανής (Καρδίτσας)

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

2': Κακώς ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ ενώ έπρεπε υπέρ της Λαμίας αφού ο Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ έσπρωξε ξεκάθαρα τον αντίπαλο του.

22-24': Υπήρξε πέσιμο του Βίντα της ΑΕΚ στην περιοχή της Λαμίας μετά από εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Παπαδόπουλο της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (=Βεργέτης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Τσέτσιλα, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

35': Ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, η φάση ήταν οριακή και κακώς το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ και ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση της Λαμίας, έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης και αν υπήρχε γκολ τότε θα γινόταν χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ.

55': Υπήρξε πέσιμο του Ελίασον της ΑΕΚ στην περιοχή της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Βεργέτη και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Τσέτσιλα, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

 63’: Υπήρξε πέσιμο του Μαρτίνεθ της Λαμίας στην περιοχή πέναλτι της ΑΕΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Βεργέτη και συμφώνησε με την απόφαση του Τσέτσιλα, ενώ δεν υπήρξε ξεκάθαρο ριπλέι για να φανεί αν ο Γκατσίνοβιτς έσπρωξε τον αντίπαλο του.

90+2’: Σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ όταν ο Παπαδόπουλος μάρκαρε αντικανονικά με το κεφάλι του Μάνταλο (του υπέδειξε και κίτρινη κάρτα), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 3-0.

 

Σχόλια