Το άγχος του Καραγκιζόπουλου να σταματήσει επίθεση του Ολυμπιακού


Στο 37' του αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1 σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ το Μπακαμπού. Ομως κακώς το υπέδειξε άμεσα, έπρεπε να αφήσει να ολοκληρωθεί η επίθεση. Δείτε την πάνω φωτογραφία από το ριπλέι, που φαίνεται ο Καραγκιζόπουλος, να σηκώνει την σημαία του με μεγάλη ταχύτητα. Ετσι έκανε την πάσα στον Παπαδόπουλο να σταματήσει με το σφύριγμα του γρηγορότερα την επίθεση, πριν προλάβει άλλος επιθετικός να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και μετά θα πρέπει το γκολ να μετρήσει (μέσω VAR), στην περίπτωση που θα είχε κάνει λάθος ο βοηθός και δεν υπήρχε οφσάιντ.

Ο δε Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) «έγραψε» λάθος που διόρθωσε το VAR, στο προπερσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στη Τρίπολη.

SUPER LEAGUE 2020-21

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

Απίστευτος ο βοηθός Καραγκιζόπουλος στην Τρίπολη! Πως γίνεται σε παρόμοιες φάσεις να κάνει τα αντίθετα, τη μια άφησε να εξελιχθεί (στη εστία του Ολυμπιακού), τη άλλη την… έκοψε (στην εστία του Αστέρα); Μόνο γέλια προκαλούν τέτοιες περιπτώσεις!

 Πιο συγκεκριμένα στο 14’, ο Καραγκιζόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος του Σίτο που σκόραρε και εκτέθηκε από το VAR (σ.σ. μετά από έλεγχο δεν μέτρησε το γκολ), ενώ στο 85’ σταμάτησε αμέσως τον Ελ Αραμπί!

Το έχει κάνει… παράδοση

Ο Καραγκιζόπουλος δίνει την εντύπωση ότι ξέρει πολύ καλά να καθαρίζει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού αφού σηκώνει άμεσα οφσάιντ χωρίς να αφήνει να εξελιχθούν οι φάσεις. Ηταν βοηθός και στο ματς της περσινής 22ης αγωνιστικής Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-3 και, κακώς, στο 33' δεν υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος του Ντάλσιο, στην συνέχεια της επίθεσης σούταρε στην αντίπαλη εστία, απέκρουσε ο Βατσλίκ και η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε κόρνερ. Επίσης, από την προαναφερόμενη περίπτωση βλέπουμε ότι κρίνει με δυο μέτρα και με δυο σταθμά.

 

Σχόλια