Ένα χειροκρότημα για το σόου: Οι αυστηρές (χα, χα, χα!) παρατηρήσεις του Παπαδόπουλου στον Αμραμπατ ενώ έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα! - Ο Παπαδόπουλος παραμένει διαιτητής; Είναι δυνατόν; Σφύριξε Λαμία-ΑΕΚ 1-3, σιγά το κατόρθωμα!


-Ο Παπαδόπουλος ως VAR «χειρούργησε» τον Ολυμπιακό στους αγώνες με τον Ατρόμητο και την Κηφισιά. Εκανε το ένα «χειρουργείο» τη 15η αγωνιστική αλλά τη 18η τον έβαλαν ξανά σε αγώνα των «ερυθρόλευκων», όπως αναφέραμε με Ατρόμητο (0-0) και Κηφισιά (3-2 υπέρ του Ολυμπιακού), αντίστοιχα. Τυχαίο;

 

 

SUPER LEAGUE 2023/24

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ 1-3

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Στάικος (Λάρισας)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

29': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Αμραμπατ της ΑΕΚ.

31': Κακώς ο Παπαδόποιυλος δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αμραμπατ για αντικανονική χρήση του χεριού του στο λαιμό του αντιπάλου του (Σίντκλεϊ) με ριψοκίνδυνο τρόπο. Ο διαιτητής του έκανε μόνο συστάσεις που προκάλεσαν πολύ γέλιο αφού ήταν και..... αυστηρός (!), ενώ η κίτρινη είναι ο ορισμός του κανονισμού.

83': Ο Παπαδόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ της Λαμίας όταν ο Κάλενς μάρκαρε αντικανονικά τον Τσούκαλο της Λαμίας.

85': Ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Λέικ της Λαμίας, όμως ΚΑΚΩΣ το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ γιατί η φάση ήταν οριακή, δεν υπήρξε ριπλέι για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

90+4': Ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ τον Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

Κίτρινες κάρτες:

Λαμία:

43' Ζόραν Τόσιτς

83' Ομάρ Σαντάνα

ΑΕΚ:

87' Ροδόλφο Πισάρο

Σχόλια