Τριανταφύλλου: Κανένα σημαντικό λάθος από την 6η αγωνιστική και μετά


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

-Τα σημαντικά του λάθη έγιναν στην αρχή της σεζόν (την 3η και την 6η αγωνιστική).

-Ερώτηση: Γιατί η ΚΕΔ φέτος τον όρισε μόνο σε 5 αγώνες ως AVAR, ενώ πέρσι σε 12;

 

Ο Τριανταφύλλου είναι 37 ετών (1987) και στην 1η κατηγορία αξιολογήθηκε το 2018 (6 έτη στην 1η). Φέτος είχε συνολικά 15 ορισμούς (10 ως βοηθός και 5 ως AVAR), η ΚΕΔ του έδωσε φέτος λιγότερους ορισμούς (ειδικά ως AVAR), σε σύγκριση με πέρσι με 23 ορισμούς (11 ως βοηθός και 12 ως AVAR).

Ενώ στους 4 αγώνες που ήταν AVAR δεν είχε γίνει κάποιο σημαντικό λάθος με ευθύνη του VAR, όμως πιθανόν να υπήρχαν άλλα κριτήρια, όπως στις «ειδικές εξετάσεις» στο VAR, να μην τις πέρναγε με επιτυχία, όπως τις πέρναγαν (με λάθη στο VAR) σχεδόν κάθε αγωνιστική και οριζόταν συνεχώς από την ΚΕΔ, άλλοι βοηθοί όπως π.χ. οι:

Μπουξμπάουμ, 22 ορισμοί ως AVAR (9 αγώνες με λάθη),

Κωνσταντίνου 16 (3),

Ψάρρης 15 (7),

Νικολαΐδης 14 (5),

Σαμοΐλης 14 (5),

Νικολακάκης 13 (2),

Πάτρας 12 (5),

Κόλλιας 11 (4),

Μεϊντανάς 10 (2, ο ένας με τον Σλοβάκο MICHEL ή MIKHEL),

Παπαδάκης 10 (4).

 

Από τους 10 αγώνες που ήταν βοηθός, στους 5 αγώνες είχε πολύ καλή απόδοση.

Στους άλλους 5 αγώνες έκανε τα παρακάτω λάθη, όμως στα θετικά του θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι σε σύγκριση με άλλους βοηθούς ή διαιτητές που έκαναν σημαντικά λάθη μετά την 13η αγωνιστική, ο Τριανταφύλλου όπως θα δείτε παρακάτω δεν έκανε κανένα σημαντικό λάθος από την 6η αγωνιστική και μετά:

1.       Την 3η αγωνιστική Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0, έκανε 2 σημαντικά λάθη: 

·         Στο 84' κακώς υπέδειξε οφσάιντ τον Θοράρισον του ΟΦΗ και ανέκοψε την επίθεση του ΟΦΗ.

·         Στο 90+6' έκανε 1 σημαντικό λάθος (αλλά διορθώθηκε μέσω VAR), κακώς υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του ΟΦΗ Αμπάντα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, ο σκόρερ Αμπάντα ήταν σε κανονική θέση και σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή ότι το γκολ είναι κανονικό και μέτρησε κανονικά το γκολ. Η υπόδειξη του βοηθού ήταν πολύ σοβαρό λάθος αφού στο ριπλέϊ φαίνεται ο σκόρερ να είναι τουλάχιστον 1-1,5 μέτρο καλυμμένος.

 

2.       Την 6η αγωνιστική Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ 1-1, έκανε 1 σημαντικό λάθος, στο 15' κακώς υπέδειξε ΆΜΕΣΑ οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού, η φάση ήταν οριακή (στην ίδια ευθεία) και κακώς ανέκοψε (σκούπα) την υποσχόμενη επίθεση του Παναιτωλικού.

 

1.       Επίσης έκανε λάθη σε 3 αγώνες (μη σημαντικά), 1 την 12η, 1 την 14η και 2 την 21η.

 

Η συνολική βαθμολογία του ως βοηθός είναι (831 βαθμοί : 10 αγώνες = 8,31), άρα ο Μ.Ο (μέσος όρος) του είναι 8,31.

 

Στους 5 αγώνες που ήταν AVAR, σε 1 αγώνα την 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ 3-1

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας), Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Ψύλλος (Λέσβου), 4ος: Πουλικίδης (Δράμας), VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Υπήρξαν δυο φάσεις με ευθύνη του VAR που προβλημάτισαν, ειδικά στην φάση του (81΄) δεν είναι ξεκάθαρη και άφησε την αμφιβολία, όσον αφορά την απόφαση τους να μετρήσουν το γκολ.

1.       49' σωστά ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μαρτίνεθ της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR, αρχικά έβαλαν κακώς τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ σε λάθος παίκτες (αλήθεια ποιος βάζει τις γραμμές και τι λέει για αυτό ο μη πιστοποιημένος στο VAR Λίντμπεργκ;), στην συνέχεια αφού κατάλαβε κάποιος από το VAR το χοντρό λάθος τους, έβαλαν σωστά τις γραμμές και ενημέρωσαν τον διαιτητή ότι ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ και σωστά δεν μέτρησε το γκολ.

2.       81-82' ο Στάικος σε πολύ δύσκολη και οριακή φάση υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Αντζιέλσκι του Ατρομήτου (αρχικά στο πρώτο ριπλέι φαινόταν ο σκόρερ να είναι οριακά οφσάιντ), όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR έκαναν ένα κλικ πιο πίσω την μπάλα την στιγμή που φεύγει από το πόδι του συμπαίκτη του Κουέν και έτσι φάνηκε να είναι στην ίδια ευθεία. Αυτά είναι τα μαγικά του VAR, ένα κλικ μπροστά οφσάιντ, ένα κλικ πίσω όχι οφσάιντ, όλα για γέλια αυτά που βλέπουμε με το Ελληνικό VAR, με αυτούς εδώ δεν μπορούμε να πάμε στα playoffs (δείτε τις φωτογραφίες). https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/49-81-var-pics-85.html

Στους υπόλοιπους 4 αγώνες, δεν υπήρξαν λάθη με ευθύνη του VAR, όπου ήταν ο Τριανταφύλλου AVAR:

1.       2η ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0 Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών), Βοηθοί: Βεργέτης (Αργολίδας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής, VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

2.       8η ΚΗΦΙΣΙΑ-ΟΦΗ 0-0 Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας), Βοηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Μηνούδης (Πιερίας), 4ος: Ανδριανός (Αχαΐας), VAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

3.       18η ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-2 Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών), Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Μηνούδης (Πιερίας), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), VAR: Περράκης (Αθηνών), ΑVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4.       7η PLAY OUTS  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 2-0 Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας), Βοηθοί: Κορωνάς (Πειραιά), Λιόντος (Ηπείρου), 4ος: Πουλικίδης (Δράμας), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

 

Επίσης στο link https://sfyrigmata.blogspot.com/2023/06/blog-post_50.html   μπορείτε να δείτε και την περσινή του απόδοση «Τριανταφύλλου: Και τα τρία λάθη του σε αγώνες του Ολυμπιακού». (Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2023).

 

Θα πρέπει επίσης να θυμηθούμε και την απόδοση του την σεζόν 2019-20.

2019-20 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2019 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 2-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

…………..«Μεγάλη συγκίνηση κατέλαβε τους φαν της διαιτησίας για τον δεύτερο βοηθό Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Έκανε κάτι που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. Σήκωσε οφσάιντ, πριν η μπάλα φτάσει στον επιτιθέμενο για να… τελειώσει ευκαιρία του Ολυμπιακού! Να προτείνει να βγάλουν την περίπτωση και σε κανονισμό!

Άντε, με το καλό να οριστεί ξανά στην ΑΕΚ….»

https://sfyrigmata.blogspot.com/2019/09/blog-post_683.html

 

Η... προϊστορία του Διαμαντόπουλου και των βοηθών

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2019

……… «Δεύτερος βοηθός του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) θα είναι ο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Αν και από τους πιο νέους στον πίνακα, διανύει τη δεύτερη σεζόν, διαθέτει πιστοποίηση στο VAR, την οποία έχουν οι 25 από τους 50 βοηθούς. Για να μπει πέρσι σε τρία ματς της ΑΕΚ θα πρέπει να άρεσε πολύ. Τα ματς αυτά είναι ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-2, Άρης-ΑΕΚ 2-0, Ξάνθη-ΑΕΚ 1-3. Για να ξεκινήσει και φέτος με το ματς ΑΕΚ-ΑΕΛ 2-0 θα πρέπει να άρεσε πάρα πολύ. Μην λαμβάνετε υπόψη τα αποτελέσματα, αλλά την συχνότητα».

https://sfyrigmata.blogspot.com/2019/09/blog-post_151.html

 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους φετινούς αγώνες του με την απόδοση του, καθώς και με την ενδεικτική βαθμολόγηση του:

 

 

SUPER LEAGUE 2023-2024 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΒΟΛΟΣ-ΛΑΜΙΑ 2-2

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου), Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας).

35': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Ντέλετιτς του Βόλου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

63': Στο γκολ της Λαμίας (1-2) έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για οριακή φάση οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Τριανταφύλλου (που δεν είχε υποδείξει στο ξεκίνημα της επίθεσης).

79': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Τσιλούλη της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/08/blog-post_19.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5

 

 

Οι διαμαρτυρίες για τον Διαμαντόπουλο, χοντρό λάθος του Τριανταφύλλου στο γκολ του ΟΦΗ, ας είναι καλά το VAR

SUPER LEAGUE 2023-2024  3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου),  Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος:  Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου), Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

29': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

61': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

84': Κακώς ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Θοράρισον του ΟΦΗ και ανέκοψε την επίθεση του ΟΦΗ.

90': Ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ, δεν υπήρξε ριπλέι για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

90+6': Κακώς ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του ΟΦΗ Αμπάντα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, ο σκόρερ Αμπάντα ήταν σε κανονική θέση και σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή ότι το γκολ είναι κανονικό και μέτρησε κανονικά το γκολ. Η υπόδειξη του βοηθού ήταν πολύ σοβαρό λάθος αφού στο ριπλέϊ φαίνεται ο σκόρερ να είναι τουλάχιστον 1-1,5 μέτρο καλυμμένος. (Δείτε φωτογραφία).



http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/09/blog-post_87.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,0

 

 

Τα ριπλέι δεν… κρίνουν τον Ανδριανό

SUPER LEAGUE 2023-24 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ 1-1

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας), Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), ΑVAR: Πάτρας (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Θάνος (Ηπείρου)

15': Κακώς ο Τριανταφύλλου υπέδειξε ΆΜΕΣΑ οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού, η φάση ήταν οριακή (στην ίδια ευθεία) και κακώς ανέκοψε (σκούπα) την υποσχόμενη επίθεση του Παναιτωλικού.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/09/blog-post_62.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,2

 

 

SUPERLEAGUE 2023-24 10η Αγωνιστική Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ΆΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-3

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Μπαλιάκας (Κοζάνης), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Παρατηρητής: Θάνος (Ηπείρου)

60': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ Φαμπιάνο του Άρη.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/72.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPERLEAGUE 2023-24 12η αγωνιστική Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 0-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Μανούχος (Αργολίδας),

AVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

30': Ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Ροσέερο του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, δεν υπήρξε ξεκάθαρο ριπλέι για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

42': Ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Ροντρίγο Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα, στο ριπλέι φαίνεται να είναι σε αντικανονική θέση, όμως έκανε λάθος που σε οριακή φάση το υπέδειξε άμεσα, ενώ έπρεπε να αφήσει να ολοκληρωθεί η επίθεση.

50': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μπάλαν του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

69': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ της ΑΕΚ.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/blog-post_983.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,3

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Ανδριανός (Αχαΐας), VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), ΑVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

63': Κακώς ο Τριανταφύλλου δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού σε οριακή φάση όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σουτ άουτ).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/12/blog-post_92.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,3

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου),

Παρατηρητής: Καρατζάς (Ευβοίας)

70': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/49-79.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPERLEAGUE 2023-24 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΆΡΗΣ 1-1

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας),

4ος: Πουλικίδης (Δράμας), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών),

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

28': Κακώς ο Τριανταφύλλου δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Οντουμπάτζο του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απόκρουση τερματοφύλακα).

64': Κακώς ο Τριανταφύλλου και ο Τζηλος υπέδειξαν άουτ υπέρ του Άρη, ενώ έπρεπε κόρνερ υπέρ του Πανσερραϊκού, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Πανσερραϊκού.

88': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μπετανκόρ του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απόκρουση τερματοφύλακα).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/blog-post_19.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,2

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών), Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Ο Α΄ βοηθός Τριανταφύλλου δεν είχε κάποια φάση οφσάιντ.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/03/blog-post_394.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

SUPERLEAGUE 2023/24 PLAY OUTS 5η αγωνιστική Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΟΦΗ-ΒΟΛΟΣ 2-1

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας), Boηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας),

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), ΑVAR: Στεφανής (Καρδίτσας),

Παρατηρητής: Θάνος (Ηπείρου)

84': Ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαρσία του Βόλου, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της επίθεσης του βοηθού.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/04/blog-post_21.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

Σχόλια