Ο Τζήλος ...απέδειξε ότι πρέπει να φύγει μόνος του


SUPERLEAGUE 2023-24

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΆΡΗΣ 1-1

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

28': Κακώς ο Τριανταφύλλου δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Οντουμπάτζο του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απόκρουση τερματοφύλακα).

33': Κακώς ο Τζήλος δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Άρη όταν ο Πηλέας του Πανσερραϊκού έσπρωξε τον Οντουμπάτζο, στην συνέχεια ο Οντουμπάτζο έπαιξε ριψοκίνδυνα και του υπέδειξε σωστά κίτρινη, για αυτές τις αποφάσεις του υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες στους πάγκους των δύο ομάδων και ο Τζήλος υπέδειξε κίτρινες κάρτες, στον Χωριανόπουλο του Άρη και Φλίσκα του Πανσερραϊκού.

51': Κακώς ο Τζήλος σφύριξε φάουλ υπέρ του Άρη όταν ο Ουεντραογκό μάρκαρε κανονικά τον αντίπαλο του Μορόν, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες όταν σφύριξε το φάουλ από τους παίκτες και τον πάγκο του Πανσερραϊκού. Μετά από την εκτέλεση του φάουλ δημιουργήθηκε η επίθεση της επίτευξης του γκολ.

52-54' : Στο γκολ του Άρη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι σωστά ο Παπαδάκης δεν υπέδειξε οφσάιντ και μέτρησε κανονικά το γκολ. Επίσης, μετά την επίτευξη του γκολ οι παίκτες και από τον πάγκο του Πανσερραϊκού διαμαρτυρήθηκαν ξανά για το φάουλ που σφύριξε σε βάρος τους και από εκεί ξεκίνησε η φάση του γκολ.

64': Κακώς ο Τριανταφύλλου και ο Τζηλος υπέδειξαν άουτ υπέρ του Άρη, ενώ έπρεπε κόρνερ υπέρ του Πανσερραϊκού, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Πανσερραϊκού.

75': Κακώς ο Τζήλος δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπέργκστρεμ όταν έκανε αντικανονική χρήση του χεριού του με ριψοκίνδυνο τρόπο και τραυμάτισε τον Βέλεθ.  

86': Κακώς ο Παπαδάκης υπέδειξε αράουτ υπέρ του Πανσερραϊκού ενώ έπρεπε υπέρ του Άρη.

87': Κακώς ο Τζήλος δεν σφύριξε και δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Σαμόρα του Άρη όταν πάτησε με τις τάπες του εκτός φάσης τον Ουεντραογκό του Πανσερραϊκού, δεν υπήρξε ξεκάθαρο ριπλέι για να φανεί η σοβαρότητα της παράβασης που θα μπορούσε να ήταν ακόμη και κόκκινη κάρτα γιατί κάνει σκόπιμη κίνηση για να χτυπήσει τον αντίπαλο του με τις τάπες του.

88': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μπετανκόρ του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απόκρουση τερματοφύλακα).

Κίτρινες κάρτες:

Πανσερραϊκός:

35' Κώστας Θυμιάνης

37' Πασχάλης Στάικος

50' Ισμαϊλά Ουεντραογκό

56' Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

90+6' Κόστα Άλεκσιτς

Άρης:

33' Μόουζες Οντουμπάτζο

72' Μαρτίν Μοντόγια

 

Σχόλια