Οι διαμαρτυρίες για τον Διαμαντόπουλο, χοντρό λάθος του Τριανταφύλλου στο γκολ του ΟΦΗ, ας είναι καλά το VAR


SUPER LEAGUE 2023-2024

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος:  Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

20': Ο Διαμαντόπουλος σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκαγέγκος του ΟΦΗ για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΟΦΗ και υπέδειξε κίτρινη κάρτα και στον Σκιντέρις.

23-26': Κακώς, ο Διαμαντόπουλος σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ (μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης), οριακά εκτός περιοχής του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για το αν η επαφή ήταν εντός περιοχής πέναλτι, όμως το μαρκάρισμα του Καρώ στον Ζίβκοβιτς ήταν κανονικό. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του VAR δεν μπορούσε να παρέμβει για παράβαση φάουλ, θα μπορούσε να συστήσει ανασκόπηση της φάσης μόνο αν υπήρχε πέναλτι. Υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπακιτς του ΟΦΗ, γιατί δεν τηρούσε την απόσταση 9,15 μ στο τείχος, με την εκτέλεση του φάουλ η μπάλα κατέληξε άουτ.

29': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

61': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

84': Κακώς ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Θοράρισον του ΟΦΗ και ανέκοψε την επίθεση του ΟΦΗ.

88': Κακώς ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση που υπήρξε πέσιμο παίκτη του ΠΑΟΚ για πέναλτι, (όμως φαίνεται να υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίθηκε φυσιολογική).

90': Ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ, δεν υπήρξε ριπλέι για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

90+6': Κακώς ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του ΟΦΗ Αμπάντα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, ο σκόρερ Αμπάντα ήταν σε κανονική θέση και σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή ότι το γκολ είναι κανονικό και μέτρησε κανονικά το γκολ. Η υπόδειξη του βοηθού ήταν πολύ σοβαρό λάθος αφού στο ριπλέϊ φαίνεται ο σκόρερ να είναι τουλάχιστον 1-1,5 μέτρο καλυμμένος. (Δείτε φωτογραφία).



 

Σχόλια