Πως ο Διαμαντόπουλος γλίτωσε την ανακοίνωση από τον Αλαφούζο και θα τον βάλουν ξανά στον Παναθηναϊκό


SUPERLEAGUE 2023/24

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας),

Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

4ος: Ανδριανός (Αχαΐας)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

ΑVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

12': Κακώς ο Χριστάκογλου υπέδειξε άμεσα οφσάιντ τον Χουάνκαρ και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση.

19': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μπερνάρ του Παναθηναϊκού για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

27' : Ο ρέφερι «έπνιξε» και κίτρινη κάρτα στον Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού για ριψοκίνδυνο παίξιμο, πάτησε με τις τάπες του τον αστράγαλο του Ασεβέδο.

37-38': Ο Χουάνκαρ έκανε πάσα στον Παλάσιος που κατάφερε να βάλει πρώτος το πόδι του μπροστά από τον Κεσχρίντα, αυτός τον μάρκαρε και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, ο Κεσχρίντα μάρκαρε απρόσεκτα τον Παλάσιος και του υπέδειξε και κίτρινη κάρτα.

63': Κακώς ο Τριανταφύλλου δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού σε οριακή φάση όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σουτ άουτ).

72': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη στον Μαντσίνι του Παναθηναϊκού για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

76': Ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι για πέσιμο του Βαγιαννίδη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

82': Ο Διαμαντόπουλος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Βιλένα του Παναθηναϊκού για ριψοκίνδυνο παίξιμο, από τον πάγκο του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη κάρτα, όμως από το συνδρομητικό κανάλι της Nova δεν έδειξαν την φάση σε ριπλέι για να φανεί η σοβαρότητα της παράβασης, (το πλάνο που έδειξαν ήταν το ζωντανό, αλλά αυτό ήταν από μακρινή λήψη).

90+2 - 90+3': Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ντε Μποκ, ο Διαμαντόπουλος ζήτησε να μην επαναρχίσει ο αγώνας, αφού γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και του συνέστησε να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση στην οθόνη σωστά σφύριξε πέναλτι, το χέρι του ήταν σε αφύσικη θέση μακριά από το σώμα του.

Με την λήξη του αγώνα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Παναθηναϊκού για επιπλέον καθυστέρηση και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κλεϊνχέισλερ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Αλαφούζος) δεν θα βγάλει ανακοίνωση για τον διαιτητή Διαμαντόπουλο, όπως είχε βγάλει ανακοίνωση την 2η αγωνιστική που ανέφερε «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ».

Σχόλια