1) Διαμαντόπουλος, Ζαμπαλάς έδωσαν πέναλτι αντί για φάουλ, άλλη μια απόδειξη για το χαμηλό επίπεδο των ρέφερι - 2) Ο Μπαλιάκας πρέπει να πάει σπίτι του αλλά θα του δώσουν σερί ορισμούς καθώς επιβραβεύουν όσους κάνουν λάθη – 3) Σωστά ενήργησε ο Διαμαντόπουλος στην... περίπτωση του βοηθού στο 72’



SUPERLEAGUE 2023-24

10η Αγωνιστική

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ΆΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας),

Μπαλιάκας (Κοζάνης)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Παρατηρητής: Θάνος (Ηπείρου)

4': Σωστά ο Μπαλιάκας υπέδειξε οφσάιντ τον Μορόν του Άρη

9': Κακώς, ο Διαμαντόπουλος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Βαλένσια του Ατρομήτου, δεν υπήρξε ριψοκίνδυνο παίξιμο.

12': Σωστά ο Μπάλιάκας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

31' σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ιμερέκοφ του Ατρομήτου για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

36-38': Κακώς, ο Διαμαντόπουλος σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κεσχρίντα στον Παναγίδη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR, από τον Ζαμπαλά, για το αν η παράβαση έγινε εκτός ή εντός περιοχής και συμφώνησε κακώς με την απόφαση του διαιτητή, η επαφή στο πόδι γίνεται εκτός της γραμμής της περιοχής πέναλτι, έπρεπε να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης γιατί η παράβαση ήταν εκτός και έπρεπε να δώσει φάουλ και όχι πέναλτι. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-1.

53': Σωστά ο Διαμαντόπουλος σφυριξε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου όταν ο Βερστράτε χτύπησε με το χέρι του τον Γκονζάλεθ στο πρόσωπο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Σωστά του υπέδειξε και κίτρινη κάρτα. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-2.

60': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ Φαμπιάνο του Άρη.

72-73' : Ο Μπαλιάκας κακώς υπέδειξε ΑΜΕΣΑ οφσάιντ τον Αντζιέλσκι του Ατρομήτου (η φάση ήταν οριακή), ο διαιτητής σωστά δεν το σφύριξε άμεσα και στην συνέχεια ο Αγκιμπού Καμαρά πέτυχε γκολ, τότε αφού ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο διαιτητής σωστά σφύριξε το οφσάιντ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Αντζιέλσκι ήταν οφσάιντ και το γκολ σωστά δεν μέτρησε.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ 36':



 

Σχόλια