Σωστές αποφάσεις από τον Διαμαντόπουλο στο 49' και στο 79'


SUPERLEAGUE 2023/24

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος,

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Ευβοίας)

13': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν παίκτης της Λαμίας μάρκαρε αντικανονικά τον Φορτούνη, δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ολυμπιακού και από τον Φορτούνη.

22': Κακώς σφυριξε φάουλ υπέρ της Λαμίας ο Ακούνια έκανε θέατρο πιάνοντας το πρόσωπο του ότι τάχα τον βρήκε ο αντίπαλος του με το χέρι.

49': Σωστά ο διεθνής ρέφερι σφυριξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Νούνιες έπαιξε την μπάλα με το χέρι του, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το χέρι του ήταν σε αφύσικη θέση, με την εκτέλεση του (από τον Φορτούνη) η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

70': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

79': Ο Διαμαντόπουλος ζήτησε να μην επαναρχίσει ο αγώνας μέχρι να γίνει ο έλεγχος από το VAR για πιθανόν χέρι του Ντοη στην περιοχή του Ολυμπιακού, όμως σωστά ο Γκάμαρης συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή που έδωσε συνέχεια.

90+2': Ο Πετρόπουλος, σωστά, υπέδειξε οφσάιντ τον Σλίβκα της Λαμίας. Στη συνέχεια ο Σλίβκα κράτησε την μπάλα με σκοπό την καθυστέρηση της επανέναρξης του αγώνα και του υπέδειξε σωστά κίτρινη κάρτα.

Σχόλια