Η... προϊστορία του Διαμαντόπουλου και των βοηθών


-Ο ρέφερι και ο Αλεξέας έπαιρναν σερί ορισμούς μετά από λάθη σε βάρος των «ερυθρολεύκων» και ο Τριανταφύλλου που μπαίνει συχνά στην ΑΕΚ.





Πρώτος βοηθός του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) στο αυριανό ματς Ολυμπιακός-Λαμία θα είναι ο Αλεξέας (Μεσσηνίας). Διαβάστε τι έγινε μετά από λάθη που έκανε σε βάρος των «ερυθρολεύκων», σε αγώνες της περασμένης σεζόν. Στο ματς της 11ης Αγωνιστικής Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2 δεν ειδοποίησε τον Ευαγγέλου για το πέναλτι υπέρ του Ποντένσε και την αποβολή του Γιαννούλη και ορίστηκε σχεδόν αμέσως (ΟΦΗ-ΠΑΟ 1-3, τη 13η αγωνιστική).

Στο περσινό παιχνίδι με τη Λαμία ήταν πάλι συνυπεύθυνος για το γεγονός ότι και σε αυτό το παιχνίδι δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού (σ.σ. όπως γράψαμε και χθες σφύριξε ο Διαμαντόπουλος), αφού η φάση ήταν και στο δικό του οπτικό πεδίο, όμως και πάλι ορίστηκε σχεδόν αμέσως. Το παιχνίδι Ολυμπιακός-Λαμία 3-0 έγινε τη 14η αγωνιστική, μετά ο Αλεξέας μπήκε βοηθός  στο Λαμία-Απόλλων 2-1, μένοντας εκτός μόνο τρεις αγωνιστικές. Μπορεί το λάθος του μη καταλογισμού πέναλτι να μην αλλοίωσε το αποτέλεσμα, όμως έγινε στο 0-0!

Με τον Αλεξέα υπάρχει και κάτι άλλο. Πέρσι ήταν από τους βοηθούς που είχε αρκετούς ορισμούς. Όμως, πως γίνεται να έχει μπει σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος ου Ολυμπιακού, παρότι έκανε τα προαναφερόμενα λάθη, ορίστηκε σε δυο ακόμη (Παναιτωλικός-Ολυμπικός 0-5, ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-3), επίσης ορίστηκε και σε δυο αγώνες του ΠΑΟΚ και σε κανένα της ΑΕΚ; Υπάρχουν… φραγμοί στην «εξυγίανση»;

Συνεχίζουμε την αγωνιστική κριτική μας με τον Διαμαντόπουλο, τον διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία:

«Βραβείο» για την πρόκληση πήρε και ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Όπως γράψαμε και χθες, στο 0-0 δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι με τη Λαμία. Το ματς έγινε στις 16 Δεκεμβρίου. Παρόλα αυτά στις 19 Δεκεμβρίου, δηλαδή μετά από τρεις μέρες, ο διεθνής ρέφερι σφύριξε το παιχνίδι  Κισσαμικός-Παναθηναίκός 1-2, όπου κι εκεί έκανε σημαντικό λάθος!

Να ληφθεί υπόψη ότι με βάση τις εκθέσεις των παρατηρητών, δεν λαμβάνεται υπόψη το αποτέλεσμα του αγώνα. Ένα σοβαρό λάθος, σημαίνει τιμωρία. Οι εκθέσεις είναι ίδιες με της UEFA…

Διαβάστε και την αγωνιστική... ακτινογραφία του δεύτερου βοηθού που έβαλαν:

Δεύτερος βοηθός του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) θα είναι ο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Αν και από τους πιο νέους στον πίνακα, διανύει τη δεύτερη σεζόν, διαθέτει πιστοποίηση στο VAR, την οποία έχουν οι 25 από τους 50 βοηθούς. Για να μπει πέρσι σε τρία ματς της ΑΕΚ θα πρέπει να άρεσε πολύ. Τα ματς αυτά είναι ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-2, Αρης-ΑΕΚ 2-0, Ξάνθη-ΑΕΚ 1-3. Για να ξεκινήσει και φέτος με το ματς ΑΕΚ-ΑΕΛ 2-0 θα πρέπει να άρεσε πάρα πολύ. Μην λαμβάνετε υπόψη τα αποτελέσματα, αλλά την συχνότητα.

Σχόλια