Τσαγκαράκης: Το ποσοστό λαθών του δεν δικαιολογεί τους πολλούς ορισμούς του


ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΧΑΝΙΩΝ)

 

Ο Τσαγκαράκης ορίσθηκε συνολικά σε 31 αγώνες, (10 ως διαιτητής, 9 ως VAR και 12 ως τέταρτος), ήταν ο 1ος σε συνολικό αριθμό ορισμών. Στους δέκα αγώνες που ορίσθηκε ως διαιτητής, έκανε σημαντικά λάθη σε (5) αγώνες. Στους εννέα αγώνες που είχε ορισθεί ως VAR, έκανε λάθος μόνο σε έναν αγώνα.

Το ποσοστό λαθών του στο σύνολο των αγώνων του είναι 32% (6 Χ 100 : 19=32%).

Σε σύγκριση με τα τόσα λάθη του, δεν δικαιολογείται η ΚΕΔ να τον έχει ορίσει σε 31 αγώνες από τις 36 συνολικά αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να καταταγεί 1ος σε συνολικό αριθμό ορισμών. Αξιοσημείωτο ότι τα περισσότερα λάθη του έγιναν υπέρ του ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά τα λάθη του ήταν:

 

SUPER LEAGUE 2022-2023 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2022

ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ 1-0

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Εβρου), Κολλιάκος (Αθηνών), 4ος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων),AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

Χειρότερα δεν γίνονταν από Τσαγκαράκη, Κουμπαράκη – Έβγαζε μάτια το πέναλτι (pic) κατά του ΠΑΟΚ, θεατές στο ρινγκ της Τούμπας - Ο Τσιμεντερίδης δεν κάνει ούτε για τέταρτος

23': Τσαγκαράκης και Κουμπαράκης έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι υπέρ της Λαμίας. Ο Βιεϊρίνια σήκωσε ψηλά το πόδι του, κάτι που δεν επιτρέπεται, στο κεφάλι του Μανούσου που προσπάθησε να παίξει τη μπάλα και χτύπησε τον Μανούσο στο πρόσωπο. Ο Τσαγκαράκης, ο οποίος προερχόταν από μπούλιγκ του προπερσινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, δεν καταλόγισε τη παράβαση και κακώς ο Κουμπαράκης (VAR) δεν τον κάλεσε να κάνει ανασκόπηση της φάσης για να καταλογίσει το πέναλτι.

 81': Έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Νάρεϊ του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, προβολή με τις τάπες του στο πόδι του αντιπάλου του.

85': Κακώς δεν σφύριξε φάουλ υπέρ της Λαμίας για επικίνδυνο παιχνίδι και κακώς ο Βασιλόπουλος αλλά και ο τέταρτος δεν του υπέδειξαν την παράβαση που έγινε πάνω στην πλάγια γραμμή.

Από το συνδρομητικό δεν έδειξαν ριπλέι, αν και οι διαμαρτυρίες του Κασναφέρη ήταν τόσο έντονες.

90+ 7’: Σωστά υπέδειξε κίτρινη στον Σιμόν της Λαμίας για αντιαθλητική συμπεριφορά, για την αψιμαχία με τον Κριστιάνο Μπάτσι. Ο βοηθός του Λουτσέσκου, παρότι τον έριξε κάτω, δεν αποβλήθηκε, (όπως προχθές σε παρόμοια φάση στο Ναντ - Ολυμπιακός απεβλήθη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος). Υπήρξε μεγάλη ένταση και γενική σύρραξη στο πάγκο του ΠΑΟΚ, το γήπεδο έγινε ζούγκλα..... Κακώς διαιτητής, τέταρτος, αλλά και ο VAR, δεν απέβαλαν όσους δημιούργησαν την ζούγκλα αυτή. Όλο το σκηνικό ξεκίνησε από την αγκωνιά του Μπάτσι καθώς ο Σιμόν πήγε να του πάρει τη μπάλα αλλά ο Τσαγκαράκης και ο Κουμπαράκης φοβήθηκαν να τον αποβάλλουν! Χώρια που για 5' γινόταν χαμός και ο Τσαγκαράκης δεν ήξερε τι να κάνει.

90+ 14’: Αρχικά ο Τσαγκαράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μποάκι της Λαμίας για το φαουλ στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, τον Κοτάρσκι, όμως ο Κουμπαράκης αφού είδε ότι υπήρξε ο τραυματισμός και η αντικατάσταση του, συνέστησε στον Τσαγκαράκη να κάνει ανασκόπηση της φάσης για σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι και σωστά τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα και πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα. Ο Κοτάρσκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο και αντικαταστάθηκε από τον Σβαμπ.

Ο τέταρτος διαιτητής Τσιμεντεριδης (Κοζάνης) που μπήκε στον πίνακα διαιτητών 1ης κατηγορίας δεν κάνει ούτε για να ορίζεται τέταρτος διαιτητής, ήταν ανύπαρκτος στους πάγκους και όλα ξεκίνησαν από το φάουλ στο 85' που ήταν μπροστά του. Πάντως για να διαμαρτύρεται τόσο έντονα ο Κασναφέρης πρέπει να ήταν πολύ σοβαρή παράβαση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/09/pic_12.html

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23  12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 0-3

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Καραλής (Ηλείας), 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου), Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Ιωνικός-ΠΑΟΚ 0-3: Τα... τσαφ του Τσαγκαράκη στον πειθαρχικό έλεγχο, οι δυο αποβολές που δεν έκανε

 -Στον Ρομαό και στον Σάστρε

-Αν και η πρώτη κάρτα στον Ρομαό ήταν λάθος...

39': Κακώς, ο Τσαγκαράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρομαό του Ιωνικού, το αντικανονικό μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ιωνικού καθώς και από τον Ρομαό.

55': Ο Τσαγκαράκης έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ιωνικού όταν Κωνσταντέλιας μάρκαρε αντικανονικά τον Ρομαό, στην συνέχεια ο Ρομαό εκνευρίστηκε για το φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του και τράβηξε την φανέλα του Κωνσταντέλια που του είχε κλέψει την μπάλα, ο διαιτητής σφύριξε την δεύτερη παράβαση υπέρ του ΠΑΟΚ. Πιθανόν κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος που δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Ρομαό που είχε προηγηθεί και γι'αυτό χαρίστηκε στον Ρομαό και δεν τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη. Σε αυτή την φάση υπέδειξε και κίτρινη κάρτα στον Καρυπίδη και Κοντοέ που είχαν μια διένεξη.

87': Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ στον Ντάντα από τον Ιωαννίδη του Ιωνικού, στην συνέχεια της επίθεσης από τον Ιωνικό υπήρξε πέσιμο του Μάντζη του Ιωνικού από τον Σάστρε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Ευαγγέλου) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το μαρκάρισμα κρίνεται φυσιολογικό.

90+4': Κακώς, ο Τσαγκαράκης δεν σφύριξε άμεσα φάουλ υπέρ του Ιωνικού (ενώ αρχικά κακώς είχε δώσει πλεονέκτημα υπέρ του ΠΑΟΚ), στην συνέχεια σφύριξε κακώς φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ έπρεπε υπέρ του Ιωνικού και να αποβάλλει τον Σάστρε του ΠΑΟΚ που χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον Μασά του Ιωνικού, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Μασά για την μη τιμωρία του αντιπάλου του και αντί αυτού του υπέδειξε κίτρινη κάρτα για την διαμαρτυρία του. Για την φάση αυτή υπέδειξε κίτρινη κάρτα και στον Λουτσέσκου. Για την κόκκινη στον Σάστρε έπρεπε να παρέμβει ο (VAR) Ευαγγέλου.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/11/0-3.html

 

 

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1

Διαιτητής: Tσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου), Μεϊντανάς (Αχαΐας), 4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

Επέστρεψε στα πέναλτι ο ΠΑΟ με το... αίσχος στα Γιάννινα – Στις καθυστερήσεις το έβδομο φετινό, όμως προηγήθηκε χέρι του Κουρμπέλη– Ο Τσαγκαράκης το έδωσε με παρέμβαση του Τζοβάρα

90+2’ - 90+3: Αρχικά ο Τσαγκαράκης έδωσε συνέχεια όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Μορέιρα του ΠΆΣ Γιάννινα στον Κουρμπέλη, ο VAR έλεγξε την φάση και συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση για παράβαση πέναλτι,  το οποίο δόθηκε επειδή είδαν ότι ο Μορέιρα μάρκαρε απρόσεκτα τον Κουρμπέλη. Ο Τσαγκαράκης υπέδειξε και κίτρινη κάρτα στον Μορέιρα. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-1. Όμως, η υπόδειξη πέναλτι είναι μεγάλο λάθος καθώς πρώτα θα έπρεπε να εξετάσουν το γεγονός ότι πρώτα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουρμπέλη, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, άρα θα έπρεπε να υποδειχθεί το επιθετικό φάουλ. Αυτή τη φάση την έδειξε ο Τζοβάρας στον Τσαγκαράκη;

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/01/blog-post_30.html

 

Οι αντιδράσεις στα Γιάννινα για το …Varβάτο λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού – Ακόμη να διαγράψουν τον Τζοβάρα;

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2023

Στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1 ο Τζοβάρας που ήταν στο VAR έκανε ένα μεγάλο λάθος, με το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού καθώς δεν έδειξε στον Τσαγκαράκη ότι προηγήθηκε χέρι του Κουρμπέλη. Δείτε κάποιες από τις αντιδράσεις σε τοπικά σάιτ των Ιωαννίνων:

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/01/var_17.html

 

 

 

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 2-2

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Σάββας (Σερρών)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Τζήλος (Λάρισας), ΑVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

Τα θαλάσσωσε ο Τσαγκαράκης που «έπνιξε» κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ - Ναυάγησαν Σινιοράκης, Τζήλος, Καλαμπόκης

7': Ο Τσαγκαράκης έπρεπε να βγάλει κίτρινη κάρτα στον Αουγκουστο για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

27': Κι άλλη κάρτα του Αουγκούστο που «έπνιξε», αυτή τη φορά για αντιαθλητική συμπεριφορά, καθώς κράτησε τον αντίπαλο του. Στο 7' του είχε χαριστεί σε ένα δυνατό ριψοκίνδυνο παίξιμο και του έκανε σύσταση λέγοντας του ότι την επόμενη φορά θα σου υποδείξω την κίτρινη κάρτα, όμως και εδώ του χαρίστηκε. Σε παρόμοια περίπτωση στον Σανταφέ του Αστέρα Τρίπολης στο 15' του την υπέδειξε άμεσα, εδώ είχε αλλά μέτρα και άλλα σταθμά.

90+1’: Κακώς ο Σινιοράκης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Σίτο που έκανε την σέντρα στον σκόρερ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού, κακώς και o AVAR δεν βοήθησε τον VAR που νόμιζαν ότι άλλαξε η φάση μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ διαπίστωσε το λάθος τους και έβγαλε ανακοίνωση για να καρατομηθούν (Τζήλος, Σινιοράκης και Καλαμπόκης).

90+4': Έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Νάρεϊ του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο (πριν την επίτευξη του γκολ του Αστέρα υπήρξε η παράβαση αλλά ο διαιτητής δεν σφύριξε το φάουλ).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/02/blog-post_53.html

 

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 PLAY OUT 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Στάικος (Λάρισας),

4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών), Παρατηρητής: Καρατζάς (Ευβοίας)

Προβληματική διαιτησία του Τσαγκαράκη σε ένα δύσκολο ματς

– Ο Μανούχος έπρεπε να συστήσει ανασκόπηση για πέναλτι στο 84’

28': Ο Τσαγκαράκης έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Τζανδάρη της Λαμίας γιατί έκανε τρικλοποδιά στον Τζίμα με σκοπό την ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

45+1' - 45+4': Ο ρέφερι της ΕΠΣ Χανίων κακώς σφύριξε φάουλ σε βάρος του Τζίμα του ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε τάκλιν και έπαιξε την μπάλα. Ο Τζανδάρης φαίνεται να πέφτει μόνος του στο έδαφος. Για το σφύριγμα του υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Με την εκτέλεση του φάουλ έγινε το 2-0, αφού έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση με την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Στάικου που δεν είχε υποδείξει τον σκόρερ οφσάιντ.

53': Σωστή απόφαση η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τομάς ντε Βινσέντι της Λαμίας για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Όμως το ερώτημα είναι γιατί την υπέδειξε μετά από 20" (πιθανόν τον ενημέρωσε ο VAR,  κάτι που δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο του VAR, σε άλλους αγώνες που υπήρξαν περιπτώσεις δεύτερης κίτρινης κάρτας δεν ενημερώθηκαν οι διαιτητές, γιατί τότε ήταν σε βάρος των ομάδων της εξυγίανσης.......).

58': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μπιλμπάο του ΠΆΣ Γιάννινα για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

63': Ο Τσαγκαράκης έρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ της Λαμίας όταν ο Εραμούσπε μάρκαρε αντικανονικά τον Μαρτίνεθ, ο διαιτητής στην συνέχεια σφύριξε φάουλ σε βάρος του Μαρτίνεθ γιατί έπαιξε την μπάλα με το χέρι του. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους καθώς και από τον Μαρτίνεθ. Εδώ ο διαιτητής υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μορέιρα του ΠΑΣ Γιάννινα για αντιαθλητική συμπεριφορά (πήρε αγκαλιά τον Μαρτίνεθ και τον σήκωσε από το έδαφος, που έδειχνε στον διαιτητή το σημείο στο πόδι του που είχε χτυπήσει).

84': Έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μανούσο της Λαμίας για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση του διαιτητή.

84-86': Υπήρξε αντικανονικό μαρκάρισμα του Μπεχαράνο στον Λώλη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, ο Μπεχαράνο σηκώνει ψηλά το πόδι του με προβολή προς το πόδι του Λώλη την στιγμή που κάνει το σουτ και στην συνέχεια πέφτει με το σώμα του στα πόδια του και τον ανατρέπει.

 

90+6: Ο Τσαγκαράκης κακώς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μανούσο της Λαμίας, το μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο, το χέρι του δεν το χρησιμοποίησε με ριψοκίνδυνο τρόπο στο λαιμό ή στο πρόσωπο ή στο κεφάλι του αντιπάλου, αλλά το χρησιμοποίησε απρόσεκτα στον ώμο του αντιπάλου.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/03/blog-post_64.html

 

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 PLAY OUT  2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 1 Απριλίου 2023

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κούλα (Ξάνθης)

4ος: Τζήλος (Λάρισας) VAR: Τσαγκαράκης (Χανίων) AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) Παρατηρητής: Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας)

Η γκέλα του Τσαγκαράκη, καλός ο Φωτιάς, θολό τοπίο στο 70’

28': Οι παίκτες του Ατρομήτου ζήτησαν πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με το χέρι από αμυντικό του Λεβαδειακού στην περιοχή πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ο Τσαγκαράκης κακώς δεν συνέστησε στον Φωτιά να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Ο Βινίσιους αρχικά το χέρι του το είχε κοντά στο σώμα του, όμως την στιγμή που ο Μαυρομάτης σουτάρει προς την εστία, ο αμυντικός κάνει κίνηση με το χέρι του προς την μπάλα και παίζει την μπάλα ενώ το χέρι του την στιγμή της επαφής είναι μακριά από το σώμα του σε αφύσικη θέση.

70’: Το γκολ του Λεβαδειακού προήλθε από κόρνερ που αμφισβητήθηκε από τον Ατρόμητο, με την εκτέλεση του ο Βινίσιους κάνει κεφαλιά προς την εστία, όμως οι παίκτες του (Γερεμέγεβ και Λιάγκας) έκαναν κίνηση, μπερδεύοντας Γιαννιώτη, έγινε έλεγχος από το VAR (= Τσαγκαράκης) και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, όμως το συνδρομητικό δεν έδειξε την φάση κάνοντας χρήση την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ για να μας δείξουν αν ήταν οφσάιντ ο Λιάγκας που έκανε κίνηση μπροστά από τον τερματοφύλακα και τον επηρέασε, (πίστευε ότι ο Λιάγκας θα έπαιζε την μπάλα και ο Γιαννιώτης σηκώνει τα χέρια του προς τα πάνω, για να αποκρούσει πιθανόν σουτ του).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/04/70.html

 

 

SUPER LEAGUE 2022-2023 PLAY OFF 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΑΡΗΣ-ΒΟΛΟΣ 4-2  

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

Την πάτησαν Τσαγκαράκης, Γκάμαρης: Επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι υπέρ του Άρη.

43': Ο Τσαγκαράκης σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Γκάμαρης) και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, όμως έπρεπε να ενημερώσει τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για αντικανονικό μαρκάρισμα του Εμπακατά στην πλάτη του Αρουνά Σι, που στην συνέχεια έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην περιοχή του, όταν είδε ότι ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του, προσπάθησε να καλύψει το χώρο για να μην του κλέψει ο αντίπαλος του την μπάλα, όμως ο Εμπακατά εκμεταλλεύτηκε την κίνηση του Σι που του έβαλε το χέρι του, και έπεσε στο έδαφος κερδίζοντας το πέναλτι.

64': Σωστά ο Τσαγκαράκης απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Ντέλετιτς του Βόλου για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, με τις τάπες του χτύπησε ψηλά στην γάμπα τον Νταρίντα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/05/blog-post_5.html

 

 

 

Σχόλια