Ιωνικός-ΠΑΟΚ 0-3: Τα... τσαφ του Τσαγκαράκη στον πειθαρχικό έλεγχο, οι δυο αποβολές που δεν έκανε


-Στον Ρομαό και στον Σάστρε

-Αν και η πρώτη κάρτα στον Ρομαό ήταν λάθος...

 

SUPERLEAGUE 2022-23

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 0-3

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής),

Καραλής (Ηλείας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

25': Σωστά, ο Μπουξμπάουμ υπέδειξε οφσάιντ Ελευθεριάδη του Ιωνικού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

39': Κακώς, ο Τσαγκαράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρομαό του Ιωνικού, το αντικανονικό μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ιωνικού καθώς και από τον Ρομαό.

44': Σωστά ο Καραλής υπέδειξε άμεσα οφσάιντ τον Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ.

55': Ο Τσαγκαράκης έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ιωνικού όταν Κωνσταντέλιας μάρκαρε αντικανονικά τον Ρομαό, στην συνέχεια ο Ρομαό εκνευρίστηκε για το φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του και τράβηξε την φανέλα του Κωνσταντέλια που του είχε κλέψει την μπάλα, ο διαιτητής σφύριξε την δεύτερη παράβαση υπέρ του ΠΑΟΚ. Πιθανόν κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος που δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Ρομαό που είχε προηγηθεί και γι'αυτό χαρίστηκε στον Ρομαό και δεν τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη. Σε αυτή την φάση υπέδειξε και κίτρινη κάρτα στον Καρυπίδη και Κοντοέ που είχαν μια διένεξη.

63': Σωστά, ο Μπουξμπάουμ υπέδειξε άμεσα οφσάιντ τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

66': Κακώς, ο Μπουξμπάουμ υπέδειξε οφσάιντ τον Αουγκούστο του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

85': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε άμεσα οφσάιντ τον Μπισεσβαρ του ΠΑΟΚ.

85': Ο Καραλής υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ιωνικού, δεν υπήρξε ριπλέϊ από κάμερα στην ευθεία για να φανεί αν η απόφαση του βοηθού ήταν σωστή.

87': Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ στον Ντάντα από τον Ιωαννίδη του Ιωνικού, στην συνέχεια της επίθεσης από τον Ιωνικό υπήρξε πέσιμο του Μάντζη του Ιωνικού από τον Σάστρε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Ευαγγέλου) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το μαρκάρισμα κρίνεται φυσιολογικό.

90+4': Κακώς, ο Τσαγκαράκης δεν σφύριξε άμεσα φάουλ υπέρ του Ιωνικού (ενώ αρχικά κακώς είχε δώσει πλεονέκτημα υπέρ του ΠΑΟΚ), στην συνέχεια σφύριξε κακώς φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ έπρεπε υπέρ του Ιωνικού και να αποβάλλει τον Σάστρε του ΠΑΟΚ που χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον Μασά του Ιωνικού, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Μασά για την μη τιμωρία του αντιπάλου του και αντί αυτού του υπέδειξε κίτρινη κάρτα για την διαμαρτυρία του. Για την φάση αυτή υπέδειξε κίτρινη κάρτα και στον Λουτσέσκου. Για την κόκκινη στον Σάστρε έπρεπε να παρέμβει ο Ευαγγέλου.

Σχόλια