Χειρότερα δεν γίνονταν από Τσαγκαράκη, Κουμπαράκη – Εβγαζε μάτια το πέναλτι (pic) κατά του ΠΑΟΚ, θεατές στο ρινγκ της Τούμπας - Ο Τσιμεντερίδης δεν κάνει ούτε για τέταρτος

SUPER LEAGUE 2022-2023

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ 1-0

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Εβρου),

Κολλιάκος (Αθηνών)

4ος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

 

11': Σωστά ο Κολλιάκος υπέδειξε οφσάιντ τον Μανούσο της Λαμίας.

23': Τσαγκαράκης και Κουμπαράκης έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι υπέρ της Λαμίας. Ο Βιεϊρίνια σήκωσε ψηλά το πόδι του, κάτι που δεν επιτρέπεται, στο κεφάλι του Μανούσου που προσπάθησε να παίξει τη μπάλα και χτύπησε τον Μανούσο στο πρόσωπο. Ο Τσαγκαράκης, ο οποίος προερχόταν από μπούλιγκ του προπερσινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, δεν καταλόγισε τη παράβαση και κακώς ο Κουμπαράκης (VAR) δεν τον κάλεσε να κάνει ανασκόπηση της φάσης για να καταλογίσει το πέναλτι.

 81': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Νάρεϊ του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, προβολή με τις τάπες του στο πόδι του αντιπάλου του.

85': Κακώς δεν σφύριξε φάουλ υπέρ της Λαμίας για επικίνδυνο παιχνίδι και κακώς ο Βασιλόπουλος αλλά και ο τέταρτος δεν του υπέδειξαν την παράβαση που έγινε πάνω στην πλάγια γραμμή.

Από το συνδρομητικό δεν έδειξαν ριπλέι, αν και οι διαμαρτυρίες του Κασναφερη ήταν τόσο έντονες.

90+ 7’: Σωστά υπέδειξε κίτρινη στον Σιμόν της Λαμίας για αντιαθλητική συμπεριφορά, για την αψιμαχία με τον Κριστιάνο Μπάτσι. Ο βοηθός του Λουτσέσκου, παρότι τον έριξε κάτω, δεν αποβλήθηκε, (όπως προχθές σε παρόμοια φάση στο Ναντ - Ολυμπιακός απεβλήθη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος). Υπήρξε μεγάλη ένταση και γενική σύρραξη στο πάγκο του ΠΑΟΚ, το γήπεδο έγινε ζούγκλα..... Κακώς διαιτητής, τέταρτος, αλλά και ο VAR, δεν απέβαλαν όσους δημιούργησαν την ζούγκλα αυτή. Ολο το σκηνικό ξεκίνησε από την αγκωνιά του Μπάτσι καθώς ο Σιμόν πήγε να του πάρει τη μπάλα αλλά ο Τσαγκαράκης και ο Κουμπαράκης φοβήθηκαν να τον αποβάλλουν! Χώρια που για 5' γινόταν χαμός και ο Τσαγκαράκης δεν ήξερε τι να κάνει.

90+ 14’: Αρχικά ο Τσαγκαράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μποάκι της Λαμίας για το φαουλ στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, τον Κοτάρσκι, όμως ο Κουμπαράκης αφού είδε ότι υπήρξε ο τραυματισμός και η αντικατάσταση του, συνέστησε στον Τσαγκαράκη να κάνει ανασκόπηση της φάσης για σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι και σωστά τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα και πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα. Ο Κοτάρσκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο και αντικαταστάθηκε από τον Σβαμπ.

Ο τέταρτος διαιτητής Τσιμεντεριδης (Κοζάνης) που μπήκε στον πίνακα διαιτητών 1ης κατηγορίας δεν κάνει ούτε για να ορίζεται τέταρτος διαιτητής, ήταν ανύπαρκτος στους πάγκους και όλα ξεκίνησαν από το φάουλ στο 85' που ήταν μπροστά του. Πάντως για να διαμαρτύρεται τόσο έντονα ο Κασναφέρης πρέπει να ήταν πολύ σοβαρή παράβαση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ



Σχόλια