Τα θαλάσσωσε ο Τσαγκαράκης που «έπνιξε» κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ - Ναυάγησαν Σινιοράκης, Τζήλος, Καλαμπόκης


SUPER LEAGUE 2022-23

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 2-2

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων),

Σάββας (Σερρών)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

7': Ο Τσαγκαράκης έπρεπε να βγάλει κίτρινη κάρτα στον Αουγκουστο για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

8': Σωστά ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, όμως κακώς το υπέδειξε άμεσα, γιατί η φάση ήταν οριακή και θα έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης.

27': Κι άλλη κάρτα του Αουγκούστο που «έπνιξε», αυτή τη φορά για αντιαθλητική συμπεριφορά, καθώς κράτησε τον αντίπαλο του. Στο 7' του είχε χαριστεί σε ένα δυνατό ριψοκίνδυνο παίξιμο και του έκανε σύσταση λέγοντας του ότι την επόμενη φορά θα σου υποδείξω την κίτρινη κάρτα, όμως και εδώ του χαρίστηκε. Σε παρόμοια περίπτωση στον Σανταφέ του Αστέρα Τρίπολης στο 15' του την υπέδειξε άμεσα, εδώ είχε αλλά μέτρα και άλλα σταθμά.

28': Σωστά ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Ρεγκις του Αστέρα Τρίπολης.

51', 58’: Σωστά ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.

90+1’: Κακώς ο Σινιοράκης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Σίτο που έκανε την σέντρα στον σκόρερ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού, κακώς και o AVAR δεν βοήθησε τον VAR που νόμιζαν ότι άλλαξε η φάση μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ διαπίστωσε το λάθος τους και έβγαλε ανακοίνωση για να καρατομηθούν (Τζήλος, Σινιοράκης και Καλαμπόκης).

90+4': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Νάρεϊ του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο (πριν την επίτευξη του γκολ του Αστέρα υπήρξε η παράβαση αλλά ο διαιτητής δεν σφύριξε το φάουλ).

Σχόλια