Η... ακτινογραφία του Ευαγγέλου - Με ποσοστό λαθών στο 24 %


ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

 

Ο Ευαγγέλου ορίσθηκε συνολικά σε (27) αγώνες, (12 ως διαιτητής, 11 ως VAR και 4 ως τέταρτος). Στους (12) αγώνες που ορίσθηκε ως διαιτητής, έκανε σημαντικά λάθη σε (2) αγώνες, καθώς και σε (1) αγώνα που το λάθος του το διόρθωσε μετά από την παρέμβαση του VAR. Στους (11) αγώνες που είχε ορισθεί ως VAR, λάθη έκανε σε (3) αγώνες. Τα (3) λάθη του στο VAR ήταν, 1 υπέρ της ΑΕΚ, 1 υπέρ του ΠΑΟΚ και 1 σε βάρος του Ολυμπιακού. Το ποσοστό λαθών του στο σύνολο των αγώνων του είναι 24% (5,5 Χ 100:23=24%).  

Αναλυτικά τα λάθη του ήταν:

 

SUPER LEAGUE 2022-23 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Βλάχος (Ανατ. Αττικής), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

Βγήκαν νωρίς τα... φαντάσματα της εξυγίανσης: Καραντώνης, Ευαγγέλου «φρέναραν» τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη – Απαράδεκτη διαιτησία, δεν έδωσαν δυο πέναλτι

63': Σωστά ο Καραντώνης δεν μέτρησε γκολ του Αστέρα Τρίπολης και σφύριξε άμεσα επιθετικό φάουλ σε σπρώξιμο του Μπενίτο στον Άβιλα του Ολυμπιακού, στην συνέχεια σε δεύτερο χρόνο o Ατιένθα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά σωστά δεν μέτρησε το γκολ επειδή προηγήθηκε το προαναφερόμενο επιθετικό φάουλ.

 82': Το πρώτο μεγάλο λάθος του Καραντώνη αλλά και του Ευαγγέλου που ήταν στο VAR. Κακώς δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού όταν Ζουκάνοβιτς, μετά από σέντρα του Γκάρι Ροντρίγκες, έπαιξε την μπάλα με το χέρι του, σα να έπαιζε μπάσκετ και κακώς ο Ευαγγέλου δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Ο Ζουκάνοβιτς είχε το χέρι του μακριά από το σώμα του σε αφύσικη θέση (ήταν από πριν χτυπήσει η μπάλα στο πόδι του).

87': Ένα ακόμη μεγάλο λάθος των Καραντώνη, Ευαγγέλου και μάλιστα μετά από λίγα λεπτά. Ο ρέφερι έπρεπε να δώσει πέναλτι σε σπρώξιμο, με το δεξί χέρι, του Καστάνιος στον Βαλμπουενά καθώς τον έβγαλε εκτός πορείας. Κακώς, ο Ευαγγέλου δεν φώναξε τον Καραντώνη να δει τη φάση καθώς φαίνεται ότι ο Καστάνιος έσπρωξε τον Βαλμπουενά και τον έριξε στο έδαφος, βγάζοντάς τον εκτός πορείας.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/08/blog-post_81.html

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23  12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 0-3

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Καραλής (Ηλείας), 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου), Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Ιωνικός-ΠΑΟΚ 0-3: Τα... τσαφ του Τσαγκαράκη στον πειθαρχικό έλεγχο, οι δυο αποβολές που δεν έκανε

 -Στον Ρομαό και στον Σάστρε

-Αν και η πρώτη κάρτα στον Ρομαό ήταν λάθος...

39': Κακώς, ο Τσαγκαράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρομαό του Ιωνικού, το αντικανονικό μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ιωνικού καθώς και από τον Ρομαό.

55': Ο Τσαγκαράκης έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ιωνικού όταν Κωνσταντέλιας μάρκαρε αντικανονικά τον Ρομαό, στην συνέχεια ο Ρομαό εκνευρίστηκε για το φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του και τράβηξε την φανέλα του Κωνσταντέλια που του είχε κλέψει την μπάλα, ο διαιτητής σφύριξε την δεύτερη παράβαση υπέρ του ΠΑΟΚ. Πιθανόν κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος που δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Ρομαό που είχε προηγηθεί και γι' αυτό χαρίστηκε στον Ρομαό και δεν τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη. Σε αυτή την φάση υπέδειξε και κίτρινη κάρτα στον Καρυπίδη και Κοντοέ που είχαν μια διένεξη.

66': Κακώς, ο Μπουξμπάουμ υπέδειξε οφσάιντ τον Αουγκούστο του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

87': Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ στον Ντάντα από τον Ιωαννίδη του Ιωνικού, στην συνέχεια της επίθεσης από τον Ιωνικό υπήρξε πέσιμο του Μάντζη του Ιωνικού από τον Σάστρε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Ευαγγέλου) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το μαρκάρισμα κρίνεται φυσιολογικό.

90+4': Κακώς, ο Τσαγκαράκης δεν σφύριξε άμεσα φάουλ υπέρ του Ιωνικού (ενώ αρχικά κακώς είχε δώσει πλεονέκτημα υπέρ του ΠΑΟΚ), στην συνέχεια σφύριξε κακώς φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ έπρεπε υπέρ του Ιωνικού και να αποβάλλει τον Σάστρε του ΠΑΟΚ που χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον Μασά του Ιωνικού, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Μασά για την μη τιμωρία του αντιπάλου του και αντί αυτού του υπέδειξε κίτρινη κάρτα για την διαμαρτυρία του. Για την φάση αυτή υπέδειξε κίτρινη κάρτα και στον Λουτσέσκου. Για την κόκκινη στον Σάστρε έπρεπε να παρέμβει ο (VAR) Ευαγγέλου.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/11/0-3.html

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 0-0

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), 4ος: Χρ. Βεργέτης  (Αρκαδίας), VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

Ο Βέλιτς εξέθεσε τον Ευαγγέλου που χαρίστηκε στον Μεχία

46' και 47': Ο Ευαγγέλου έπρεπε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μεχία του Λεβαδειακού, (είχε ήδη κίτρινη κάρτα από το 45'), συγκεκριμένα στο 46' για αντιαθλητική συμπεριφορά (κράτησε με τα δυο του χέρια τον αντίπαλο του) και στο 47' για ριψοκίνδυνο παίξιμο (πάτημα με τις τάπες του το πόδι του αντιπάλου του), καθώς και για συνεχή παραβίαση των κανόνων παιχνιδιού.

Έτσι με αυτές τις παραβάσεις που έκανε, το κατάλαβε ο προπονητής του Γιασμίγκο Βέλιτς ότι του χαρίστηκε δύο φορές και τον έκανε αλλαγή στο 56’. Έτσι ...εξέθεσε και τον Ευαγγέλου.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/01/blog-post_94.html

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Boηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Χριστοδούλου (Ημαθίας), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Λάθη από Ευαγγέλου, Χριστοδούλου, σωστή η αποβολή του Παντελάκη

33': Ο ρέφερι έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ υπέρ του ΟΦΗ και να δείξει κίτρινη κάρτα στον Μπάλαν του ΠΑΣ Γιάννινα όταν έπεσε με δύναμη και ριψοκίνδυνα πάνω στον Πασαλίδη.

77': Κακώς, ο Ευαγγέλου σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, σε βάρος του Πασαλίδη και δικαιολογημένα ο παίκτης του ΟΦΗ του διαμαρτυρήθηκε έντονα αλλά του χαρίστηκε και δεν του υπέδειξε κίτρινη κάρτα που θα ήταν η δεύτερη (η 1η ήταν στο 69').

90+4’: Σωστά, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παντελάκη του ΠΑΣ Γιάννινα για καθυστέρηση. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/02/blog-post_4.html

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 26η αγωνιστική Κυριακή 12 Μαρτίου2023

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Εννέα πέναλτι ο απολογισμός του Παναθηναϊκού, με αυτό που του έδωσαν οι Ευαγγέλου, Παπαδόπουλος

59-62': Αρχικά ο Ευαγγέλου έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, (οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι), όταν ο Μαυρομάτης μάρκαρε τον Ιωαννίδη, που έπεσε στο έδαφος (και πήρε την μπάλα με τα χέρια του αγκαλιά, μετά αυτό έπρεπε να είχε σφυρίξει και να σταματήσει τον αγώνα). Όμως, τον κάλεσε ο Παπαδόπουλος στο VAR και σωστά συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για απρόσεκτο μαρκάρισμα του Μαυρομάτη από πίσω στον Ιωαννίδη. Όταν ο Ευαγγέλου είδε την φάση σωστά αποφάσισε να σφυρίξει το πέναλτι, με την εκτέλεση του έγινε το 0-2.

 

 

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 PLAY OFF – 4η αγωνιστική Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 3-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών) AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών) Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

68-70': Αρχικά ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για χέρι υπέρ της ΑΕΚ (η μπάλα χτύπησε κάτω από την μασχάλη του Ενκουλού δεν υπήρξε χέρι), όμως μετά από παρέμβαση του VAR (Ευαγγέλου) σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή ότι πριν σφυρίξει το πέναλτι, στο ξεκίνημα της επίθεσης της ΑΕΚ ο παίκτης Ρότα έκλεψε την μπάλα από τον Πάλμα κάνοντας του φάουλ, όταν ο διαιτητής είδε την φάση την οθόνη σωστά σφύριξε φάουλ υπέρ του Άρη στο κέντρο του γηπέδου και πήρε πίσω το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα που είχε υποδείξει στον παίκτη του Άρη.

82': Κακώς, ο ρέφερι δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ του Τζαβέλλα πριν το γκολ της ΑΕΚ (2-1), έσπρωξε τον Ενκουλου στην πλάτη του και τον έβγαλε εκτός θέσης ώστε να γίνει κάτοχος της μπάλας, έπρεπε ο VAR (Ευαγγέλου) να ενημερώσει τον διαιτητή για να κάνει ανασκόπηση της φάσης για το φάουλ που προηγήθηκε πριν την επίτευξη του γκολ (όπως είχε κάνει και στο 68').

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/04/blog-post_10.html

 

Σχόλια