Η διαιτησία-αίσχος του Διαμαντόπουλου και τα λάθη υπέρ της ΑΕΚ στο ματς με τον Αρη


-Γελούσε ο κόσμος με το πέναλτι που πήγε να δώσει.

-Επιθετικό φάουλ του Τζαβέλλα πριν από το 2-1.

-Η διαιτησία του είναι επιβεβαίωση γιατί δεν πρέπει να σφυρίζουν Ελληνες στα δύσκολα μας.

-Κινδυνεύει να χάσει το σήμα του διεθνή, αλλά και να μείνει εκτός πινάκων και έδωσε εξετάσεις.

-Ο Διαμαντόπουλος πρέπει να φύγει από χθες, καθώς τα ίδια έκανε και στο ματς ΑΕΚ-Αρης 2-1, στις 31/10/21 για τη σεζόν 2021-22. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

 

SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFF – 4η αγωνιστική

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 3-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής),

Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

5': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα στον τέταρτο διαιτητή, μπροστά στα μάτια του Διαμαντόπουλου που ανέχτηκε την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

17': Κακώς ο Μπουξμπάουμ υπέδειξε άμεσα οφσάιντ τον Καμάτσο του Άρη, η φάση ήταν οριακή με αποτέλεσμα να μην αφήσει να αναπτυχθεί μια υποσχόμενη επίθεση του Άρη. Έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης που σε περίπτωση γκολ θα γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR.

34-35': Σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ όταν ο Ετέμπο έκανε αντικανονικό απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Ελίασον, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0.

45': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Χατζησαφι της ΑΕΚ.

48': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Χατζησαφι της ΑΕΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

51': Ο ρέφερι έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Άρη, όταν ο Βίντα έσπρωξε από πίσω τον Καμάτσο.

59': Αρχικά ο Πετρόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ σε μια πολύ οριακή φάση τον σκόρερ του Άρη Καμάτσο, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ είναι οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

63': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Άρη και κίτρινη κάρτα στον Τζαβέλλα για αντικανονικό μαρκάρισμα που έκανε στον αντίπαλο του και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση του Άρη.

68-70': Αρχικά ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για χέρι υπέρ της ΑΕΚ (η μπάλα χτύπησε κάτω από την μασχάλη του Ενκουλού δεν υπήρξε χέρι), όμως μετά από παρέμβαση του VAR σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή ότι πριν σφυρίξει το πέναλτι, στο ξεκίνημα της επίθεσης της ΑΕΚ ο παίκτης Ρότα έκλεψε την μπάλα από τον Πάλμα κάνοντας του φάουλ, όταν ο διαιτητής είδε την φάση την οθόνη σωστά σφύριξε φάουλ υπέρ του Άρη στο κέντρο του γηπέδου και πήρε πίσω το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα που είχε υποδείξει στον παίκτη του Άρη.

76': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Άρη και κίτρινη κάρτα στον Πινέδα για αντικανονικό μαρκάρισμα που έκανε στον αντίπαλο του και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση του Άρη.

82': Κακώς, ο ρέφερι δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ του Τζαβέλλα πριν το γκολ της ΑΕΚ (2-1), έσπρωξε τον Ενκουλου στην πλάτη του και τον έβγαλε εκτός θέσης ώστε να γίνει κάτοχος της μπάλας, έπρεπε ο VAR να ενημερώσει τον διαιτητή για να κάνει ανασκόπηση της φάσης για το φάουλ που προηγήθηκε πριν την επίτευξη του γκολ (όπως είχε κάνει και στο 68'). ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

90+4’: Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Χριστοδουλόπουλου και κίτρινη κάρτα στον Μανταλο για ριψοκίνδυνο παίξιμο από πίσω.

90+5’: Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Χριστοδουλόπουλο του Άρη.

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΝΚΟΥΛΟΥ  ΠΡΙΝ ΤΟ 2-1 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ




Σχόλια