Λάθη από Ευαγγέλου, Χριστοδούλου, σωστή η αποβολή του Παντελάκη

SUPER LEAGUE 2022-23

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Boηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής),

Χριστοδούλου (Ημαθίας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

26': Σωστή απόφαση του Ευαγγέλου, καθώς δεν υπήρχε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ. Ο Λάρσον έπεσε μόνος τους, καθώς ο Πήλιος έπαιξε καθαρά την μπάλα, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

33': Ο ρέφερι έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ υπέρ του ΟΦΗ και να δείξει κίτρινη κάρτα στον Μπάλαν του ΠΑΣ Γιάννινα όταν έπεσε με δύναμη και ριψοκίνδυνα πάνω στον Πασαλίδη.

50': Ο Χριστοδούλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, από το ριπλέι φάνηκε να είναι οριακά στην ίδια ευθεία, όμως για την ορθότητα της απόφασης του σε περίπτωση επίτευξης τέρματος θα γινόταν χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ από το VAR.

76': Ο Χριστάκογλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΆΣ Γιάννινα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, από το ριπλέι φάνηκε να είναι οριακά στην ίδια ευθεία, όμως για την ορθότητα της απόφασης του σε περίπτωση επίτευξης τέρματος θα γινόταν χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ από το VAR.

77': Κακώς, ο Ευαγγέλου σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, σε βάρος του Πασαλίδη και δικαιολογημένα ο παίκτης του ΟΦΗ του διαμαρτυρήθηκε έντονα αλλά του χαρίστηκε και δεν του υπέδειξε κίτρινη κάρτα που θα ήταν η δεύτερη (η 1η ήταν στο 69').

90+4’: Σωστά, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παντελάκη του ΠΑΣ Γιάννινα για καθυστέρηση. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

90+6': Κακώς ο Χριστοδούλου δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του ΟΦΗ, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ το γκολ σωστά ακυρώθηκε.



Σχόλια