Κουμπαράκης: Σημαντικά λάθη υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και κατά του Ιωνικού


ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΚΥΚΛΑΔΩΝ)

Ο Κουμπαράκης ορίσθηκε συνολικά σε (26) αγώνες, (3 ως διαιτητής, 19 ως VAR και 4 ως τέταρτος διαιτητής). Αν και είναι στον πίνακα των διεθνών, ορίσθηκε τους λιγότερους αγώνες ως διαιτητής, μόνο σε (3) και έκανε σημαντικά λάθη σε (1) αγώνα. Ήταν 1ος με τους περισσότερους αγώνες ως  VAR σε (19) και έκανε λάθη σε (5) αγώνες. Το ποσοστό λαθών του στο σύνολο των αγώνων του είναι 27% (6χ100:22=27%). Τα ποιο σημαντικά του λάθη ήταν, υπέρ του ΠΑΟΚ, υπέρ της ΑΕΚ, καθώς και σε βάρος του Ιωνικού.

Αναλυτικά τα σημαντικά του λάθη ήταν:

 

SUPER LEAGUE 2022-23 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο, Αυγούστου 27, 2022

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος: Περράκης (Αθηνών), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), ΑVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Παρατηρητής: Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

Ο Ζαμπαλάς έπρεπε να αποβάλει τον Ρομαό (pic), κακώς δεν παρενέβη ο Κουμπαράκης

-Ο αγώνας έγινε παρόντος του Μπένετ. 

72': Λάθος η κίτρινη κάρτα που έδειξε ο Ζαμπαλάς στον Ρομαό, έπρεπε να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς πάτησε τον Συμελίδη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Έπρεπε ο VAR (Κουμπαράκης) να παρέμβει και να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση σοβαρού επικίνδυνου παιχνιδιού (κόκκινη κάρτα), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αντιπάλου του. Ο Συμελίδης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού. Στην κάτω φωτογραφία βλέπετε το πάτημα του Ρομαό στον Συμελίδη.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/08/pic_27.html

 

Ο ΙΩΝΙΚΌΣ ΈΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αν δεν είναι αυτό πέναλτι, τότε ποιο είναι;

mantzis1.jpg

Δυστυχώς, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας, από την 2η κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος, γίναμε μάρτυρες μιας κακής διαιτησίας.

Αποκορύφωμα όλων η φάση του 89ου λεπτού όταν ο Μάντζης στην προσπάθειά του να κάνει συμμετοχή στη φάση, είδε τον αντίπαλό του (σσ. Λιάγκας) να τον τραβάει και να τον ρίχνει στο έδαφος.

Ένα καθαρό πέναλτι που δεν υποδείχτηκε από τον διαιτητή, αλλά και το VAR (Κουμπαράκης), το οποίο έχει τον ρόλο του να εξετάζει κάθε φάση που μπορεί να χαθεί από τον διαιτητή, δεν τον ενημέρωσε για να το δει.

Κύριοι, τα αυτονόητα ζητάμε, το 50-50 σε κάθε παιχνίδι και να υπάρξει σωστή και αντικειμενική κρίση από τους διαιτητές!

Δεν θα επιτρέψουμε να παίζετε με τον ιδρώτα μας!

Δείτε εδώ το βίντεο και βγάλτε τα συμπαράσματά σας: https://fb.watch/f9F_DZgo5S/

https://www.ionikosfc.gr/posts/976-an-den-einai-afto-penalti-tote-poio-einai

 

 

SUPER LEAGUE 2022-2023 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2022

ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ 1-0

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Εβρου), Κολλιάκος (Αθηνών), 4ος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων),AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

Χειρότερα δεν γίνονταν από Τσαγκαράκη, Κουμπαράκη – Έβγαζε μάτια το πέναλτι (pic) κατά του ΠΑΟΚ, θεατές στο ρινγκ της Τούμπας - Ο Τσιμεντερίδης δεν κάνει ούτε για τέταρτος

 

23': Τσαγκαράκης και Κουμπαράκης έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι υπέρ της Λαμίας. Ο Βιεϊρίνια σήκωσε ψηλά το πόδι του, κάτι που δεν επιτρέπεται, στο κεφάλι του Μανούσου που προσπάθησε να παίξει τη μπάλα και χτύπησε τον Μανούσο στο πρόσωπο. Ο Τσαγκαράκης, ο οποίος προερχόταν από μπούλιγκ του προπέρσινου αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, δεν καταλόγισε τη παράβαση και κακώς ο Κουμπαράκης (VAR) δεν τον κάλεσε να κάνει ανασκόπηση της φάσης για να καταλογίσει το πέναλτι.

 81': Έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Νάρεϊ του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, προβολή με τις τάπες του στο πόδι του αντιπάλου του.

85': Κακώς δεν σφύριξε φάουλ υπέρ της Λαμίας για επικίνδυνο παιχνίδι και κακώς ο Βασιλόπουλος αλλά και ο τέταρτος δεν του υπέδειξαν την παράβαση που έγινε πάνω στην πλάγια γραμμή.

Από το συνδρομητικό δεν έδειξαν ριπλέι, αν και οι διαμαρτυρίες του Κασναφέρη ήταν τόσο έντονες.

90+ 7’: Σωστά υπέδειξε κίτρινη στον Σιμόν της Λαμίας για αντιαθλητική συμπεριφορά, για την αψιμαχία με τον Κριστιάνο Μπάτσι. Ο βοηθός του Λουτσέσκου, παρότι τον έριξε κάτω, δεν αποβλήθηκε, (όπως προχθές σε παρόμοια φάση στο Ναντ - Ολυμπιακός απεβλήθη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος). Υπήρξε μεγάλη ένταση και γενική σύρραξη στο πάγκο του ΠΑΟΚ, το γήπεδο έγινε ζούγκλα..... Κακώς διαιτητής, τέταρτος, αλλά και ο VAR, δεν απέβαλαν όσους δημιούργησαν την ζούγκλα αυτή. Όλο το σκηνικό ξεκίνησε από την αγκωνιά του Μπάτσι καθώς ο Σιμόν πήγε να του πάρει τη μπάλα αλλά ο Τσαγκαράκης και ο Κουμπαράκης φοβήθηκαν να τον αποβάλλουν! Χώρια που για 5' γινόταν χαμός και ο Τσαγκαράκης δεν ήξερε τι να κάνει.

90+ 14’: Αρχικά ο Τσαγκαράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μποάκι της Λαμίας για το φαουλ στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, τον Κοτάρσκι, όμως ο Κουμπαράκης αφού είδε ότι υπήρξε ο τραυματισμός και η αντικατάσταση του, συνέστησε στον Τσαγκαράκη να κάνει ανασκόπηση της φάσης για σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι και σωστά τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα και πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα. Ο Κοτάρσκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο και αντικαταστάθηκε από τον Σβαμπ.

Ο τέταρτος διαιτητής Τσιμεντεριδης (Κοζάνης) που μπήκε στον πίνακα διαιτητών 1ης κατηγορίας δεν κάνει ούτε για να ορίζεται τέταρτος διαιτητής, ήταν ανύπαρκτος στους πάγκους και όλα ξεκίνησαν από το φάουλ στο 85' που ήταν μπροστά του. Πάντως για να διαμαρτύρεται τόσο έντονα ο Κασναφέρης πρέπει να ήταν πολύ σοβαρή παράβαση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/09/pic_12.html

 

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23.10.2022

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-2

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών), Παρατηρητής: Δάλλας (Ηπείρου)

Μαζέψτε τον! Μετά από κλήση του Σιδηρόπουλου στο VAR, ο Κουμπαράκης έδωσε πέναλτι-φάντασμα: Συνεχίζεται η αλλοίωση της βαθμολογίας

-Ο Σιδηρόπουλος δεν τιμωρήθηκε παρότι ευνόησε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τον έβαλαν στον ΠΑΟΚ και έσπασε κάθε κοντέρ πρόκλησης.

-Δεύτερο μεγάλο λάθος ότι ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε επανάληψη επειδή κατά την εκτέλεση του ανύπαρκτου πέναλτι από τον Κούρτιτς μπήκαν δυο παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή.

Ενώ ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) ήταν μπροστά στη φάση και έδειξε «παίζεται» στο μαρκάρισμα του Γκαρντάβσκι στον Κωνσταντέλια στο 80’, κλήθηκε από τον Σιδηρόπουλο στο VAR και μετά από ανασκόπηση της φάσης «είδε» πέναλτι. Τόσο ανύπαρκτο που σπάει κάθε... κοντέρ. Έτσι ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 με τον Κούρτιτς. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Κουμπαράκης δεν έληξε το ματς στο 95’ και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε (2-2) στο 97’.

10': Κακώς, ο Κουμπαράκης, σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης.

35’: Ο Κουμπαράκης έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ίγκανσον του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του με σκοπό να ανακόψει υποσχόμενη επίθεση.

51': Αρχικά ο Κουμπαράκης έδωσε συνέχεια, όταν Ζίφκοβιτς μάρκαρε απρόσεκτα τον Κρεσπί όμως ο VAR (=Σιδηρόπουλος) συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Ο Κουμπαράκης είδε την φάση, καταλόγισε πέναλτι και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ζίφκοβιτς. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-2. Στο ίδιο λεπτό πριν κάνει την παρέμβαση του ο VAR ο Σάστρε του ΠΑΟΚ έπαιξε ριψοκίνδυνα πάτημα με τις τάπες του στο πόδι του αντιπάλου του Σίτο και ο Κουμπαράκης έπρεπε να του υποδείξει κίτρινη κάρτα.

80’: Αρχικά ο Κουμπαράκης έδωσε συνέχεια, όμως μετά από παρέμβαση Σιδηρόπουλου έκανε ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Όταν είδε την φάση κακώς αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι, δείχνοντας και κίτρινη κάρτα στον Γκαρντάβσκι, όμως δεν υπήρξε κάτι αφύσικο στη φάση με τους Γκαρντάβσκι, Κωνσταντέλια. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-2. Ο επιτιθέμενος είναι αυτός που δημιουργεί την επαφή.

-Δεύτερο μεγάλο λάθος ότι ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε επανάληψη επειδή κατά την εκτέλεση του ανύπαρκτου πέναλτι από τον Κούρτιτς μπήκαν δυο παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 90+6':13'', ενώ ο Κουμπαράκης είχε δείξει 5’ καθυστερήσεων.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/10/blog-post_841.html

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας), Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Φίτσας (Πρέβεζας-Λευκάδας), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας), Παρατηρητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Πολυχρόνης και Κουμπαράκης δεν έδωσαν πέναλτι στον Ιωνικό

33': Λάθος των Πολυχρόνη, Κουμπαράκη. Οι παίκτες του Ιωνικού ζήτησαν πέναλτι όταν υπήρξε πέσιμο του Μύγα στην περιοχή του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς ο Κουμπαράκης συμφώνησε με την απόφαση του Πολυχρόνη, έπρεπε να του συστήσει να γίνει ανασκόπηση της φάσης για αντικανονικό μαρκάρισμα από πίσω του Χουχούμη. Επίσης ο Ιωνικός διαμαρτυρήθηκε και για παίξιμο της μπάλας με το χέρι. Γι’ αυτή την φάση διαμαρτυρήθηκαν από τον πάγκο του Ιωνικού και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπιζά (γενικό αρχηγό).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/02/blog-post_30.html

 

 

SUPERLEAGUE 2023-24 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Κούλα (Ξάνθης), 4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου), Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

Ο Τζοβάρας… έστρωσε χαλί στην ΑΕΚ με απαράδεκτη αποβολή, τον εκθέτει εκπαιδευτικό βίντεο της ΟΥΕΦΑ - Γελάει ο κόσμος με την εκπαίδευση του Μάνταλου - Δεν τους έδειξε το βίντεο Α 23 της σεζόν 2021-2;

4': Κακώς, ο Τζοβάρας απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Γκαρντάφσκι του Αστέρα Τρίπολης, το μαρκάρισμα του ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο, σε παρόμοια φάση από το εκπαιδευτικό υλικό της UEFA 2021:2 στην φάση Α23 αναφέρει ότι η σωστή απόφαση του διαιτητή είναι να υποδείξει κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο παίξιμο (reckless). Άρα, ο Τζοβάρας έπρεπε να υποδείξει κίτρινη. Στη φάση αυτή ο ρέφερι, αρχικά, δεν έδωσε ούτε φάουλ, ενώ κανείς από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν ζητούσε κόκκινη κάρτα. Ντροπή! Υπάρχει πιθανότητα την κόκκινη κάρτα να την υπέδειξε ο τέταρτος Γκορτσίλας. Όπως και να ‘χει έπρεπε να ακυρωθεί από το VAR (Κουμπαράκης).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/02/23-2021-2.html

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 PLAY OFF 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 0-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Ψάρρης (Ζακύνθου), 4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Η γνωστή… γαργάρα (85’) του Σιδηρόπουλου όταν είναι να δώσει πέναλτι κατά της ΑΕΚ

-Την ευνόησε σε ένα ακόμη ματς

85': Το μεγάλο λάθος του Σιδηρόπουλου. Ο Ντέλετιτς έκανε μπάσιμο και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γαλανόπουλου. Ευθύνη έχει και ο Κουμπαράκης.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/04/85.html

 

 

 

Σχόλια