Η γνωστή… γαργάρα (85’) του Σιδηρόπουλου όταν είναι να δώσει πέναλτι κατά της ΑΕΚ


-Την ευνόησε σε ένα ακόμη ματς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΣΕΖΟΝ)

 

SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFF

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 0-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Ψάρρης (Ζακύνθου)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Ο Βόλος καθυστέρησε την έναρξη για δύο λεπτά, διαμαρτυρόμενος ξανά για τον μη ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια του, με τους παίκτες να είναι αγκαλιασμένοι μπροστά από τον πάγκο τους.

12': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Βόλου όταν ο Γιόνσον της ΑΕΚ έπαιξε επικίνδυνα (ψηλά το πόδι του με προβολή) στον Οζέγκοβιτς, στην συνέχεια της φάσης σωστά σφύριξε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ όταν ο Γκάγι του Βόλου μάρκαρε αντικανονικά τον Πινέδα της ΑΕΚ.

16': Οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κάτσε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Σιδηρόπουλου, το χέρι του ήταν σε φυσική θέση κοντά στο σώμα του.

17': Ο Λιβάι Γκαρσία έπεσε στην περιοχή του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Κουμπαράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, στο μαρκάρισμα του Εσκοβάλ πάνω στον Γκαρσία δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

42': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μάνταλο για ριψοκίνδυνο παίξιμο πάνω στον Κάτσε.

45': Ο ρέφερι έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ για επικίνδυνο παιχνίδι του Αραούχο (ανάποδο ψαλίδι στο στήθος του αντιπάλου του), στην περιοχή πέναλτι του Βόλου.

54': Οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Εσκοβαλ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι.

61': Κακώς σφύριξε φάουλ σε βάρος του Πιρές του Βόλου, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Βόλου στον διαιτητή.

85': Το μεγάλο λάθος του Σιδηρόπουλου. Ο Ντέλετιτς έκανε μπάσιμο και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γαλανόπουλου. Ευθύνη έχει και ο Κουμπαράκης.

 


Σχόλια