Ο Ζαμπαλάς έπρεπε να αποβάλει τον Ρομαό (pic), κακώς δεν παρενέβη ο Κουμπαράκης


-Ο αγώνας έγινε παρόντος του Μπένετ

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου),

Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

23':Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ιωνικού.

40': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Λεβαδειακού.

 47': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Λεβαδειακού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση. Έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης για την ορθότητα της απόφασης του βοηθού, γιατί στην εξέλιξη της επίθεσης υπήρξε πέσιμο του Δούμτσιου του Λεβαδειακού στην γραμμή της περιοχής πέναλτι.

50': Σωστά ο Μωυσιάδη υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ιωνικού.

67': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ιωνικού (που ήρθε από εμπρός - πίσω).

72': Λάθος η κίτρινη κάρτα που έδειξε ο Ζαμπαλάς στον Ρομαό, έπρεπε να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς πάτησε τον Συμελίδη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Επρεπε ο VAR (Κουμπαράκης) να παρέμβει και να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση σοβαρού επικίνδυνου παιχνιδιού (κόκκινη κάρτα), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αντιπάλου του. Ο Συμελίδης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού. Στην κάτω φωτογραφία βλέπετε το πάτημα του Ρομαό στον Συμελίδη.

80': Ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Λεβαδειακού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση. Η φάση ήταν οριακή, εδώ για την ορθότητα της απόφασης του βοηθού αν έμπαινε γκολ, θα έπρεπε να γίνει χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ από το VAR.

89': Υπήρξε πέσιμο του Μαντζη στην περιοχή του Λεβαδειακού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που δεν μπορεί να δικαιολογήσει το πέσιμο του, ο επιθετικός προτίμησε να πέσει στο έδαφος, γιατί αν συνέχιζε θα έπεφτε πάνω στον τερματοφύλακα, κάνοντας του επιθετικό φάουλ, όπως και έκανε, ακόμα και μετά την πτώση του.



 

Σχόλια