Η απόδοση του Σπυρόπουλου


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (Αν. Αττικής)

 

Έτος γεννήσεως: 1988

1η κατηγορία από: 2017

Ο Σπυρόπουλος είχε συνολικά 15 ορισμούς (9 ως βοηθός και 6 ως AVAR).

Στους 3 αγώνες από τους 9 που ήταν βοηθός δεν έκανε λάθη, όπως επίσης και στους 6 αγώνες που εκτέλεσε καθήκοντα AVAR.

Στους 3 αγώνες που δεν έκανε λάθη, η συνολική βαθμολογία του είναι (3Χ10=30), ενώ στους 6 παρακάτω αγώνες, που έκανε συνολικά 7 λάθη, η συνολική βαθμολογία του είναι (6,5+9,5+9+9,5+7+9=50,5), άρα και στους 9 αγώνες είχε (30+50,5=80,5:9=8,944),

Συνολική Βαθμολογία: 8,944

 

Η βαθμολογία είναι ενδεικτική, με άριστα το 10. Καμία σχέση με την κλίμακα που βαθμολογούν οι παρατηρητές.

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαϊας), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

Γελάει ο κόσμος με τη μη αποβολή του Κούρτιτς από τον Τζήλο - "Εβλεπε" μόνο ΠΑΟΚ και έδωσε δικαιώματα

Έδωσε δικαιώματα ο Τζήλος με διαιτησία υπέρ του ΠΑΟΚ. Ένα από τα μεγάλα λάθη του, ειδικότερα ο έμπειρος ρέφερι έγινε ρεζίλι, έχει να κάνει με τη μη αποβολή του Κούρτιτς ο οποίος στο 54’ πάτησε με τις τάπες τον Γκονζάλες του Ατρομήτου. Πρόκειται για τον ορισμό της κόκκινης κάρτας, όμως ο Τζήλος δεν έβγαλε ούτε κίτρινη! Κακώς, δεν παρενέβη ο Μανούχος που ήταν στο VAR, καθώς και τέταρτος Μαλούτας που ήταν μπροστά στην φάση και έκανε ότι δεν έβλεπε.......

Ο Λαρισαίος ρέφερι σφύριξε 80-20 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, «πνίγοντας» φάουλ υπέρ του Ατρομήτου και πέρα από την κόκκινη δεν έβγαλε κι άλλες κίτρινες κάρτες σε βάρος του ΠΑΟΚ. Γενικά είχε δυο μέτρα και δυο σταθμά και για αυτό προκάλεσε και τις διαμαρτυρίες, όπως και δήλωση για τη διαιτησία από τον τεχνικό του Ατρομήτου Κρις Κόουλμαν. Σημειώστε ότι στο 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ οι παίκτες του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου στη σέντρα του Ζίφκοβιτς και πριν φτάσει στον σκόρερ Νάρεϊ.

85'- 87': Κακώς ο Σπυρόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Μπίσεσβαρ, ενώ ήταν οριακά σε αντικανονική θέση οφσάιντ, στο ξεκίνημα της επίθεσης, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή ότι υπάρχει οφσάιντ και το γκολ του ΠΑΟΚ σωστά ακυρώθηκε.

(-1,5)

90+6': Πριν την επίτευξη του 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ, όταν έγινε η σέντρα από τον Ζίφκοβιτς προς τον σκόρερ Νάρεϊ, η μπάλα είχε πολύ φάλτσο, κάνοντας καμπύλη τροχιά και πιθανόν να έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου (πάνω και πίσω από το οριζόντιο δοκάρι) και στην συνέχεια να εισέρχεται εντός αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες του Ατρομήτου που ήταν κοντά στην εστία διαμαρτυρήθηκαν στον Σπυρόπουλο που δεν υπέδειξε άουτ. Ο VAR πιθανόν να μην είχε ξεκάθαρη λήψη από την ευθεία της γραμμής τέρματος και γι' αυτό να μην έκανε παρέμβαση, ώστε να γίνει ανασκόπηση της φάσης από τον διαιτητή. (-2,0), έπρεπε (-5) γιατί επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, όμως λόγω αμφιβολίας (-2,0).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/08/blog-post_50.html

Βαθμολογία: (6,5)

 

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2-0

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

60: Κακώς, ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση. (-0,5)

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/09/blog-post_76.html

Βαθμολογία: (9,5)

 

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23  13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2022 

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-3

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), 4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Τσαγκαράκης (Χανίων), AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών), Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

71': Κακώς ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας. (-1)

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/11/blog-post_99.html

Βαθμολογία: (9,0)

 

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Βασιλόπουλος (Εβρου), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), ΑVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Παρατηρητής: Καρατζίκας (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

8': Κακώς ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ατρομήτου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση. (-0,5)

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/02/blog-post_73.html

Βαθμολογία: (9,5)

 

 

 

SUPERLEAGUE 2023-24 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Στάικος (Λάρισας), 4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών), VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας),

45': Κακώς, ο Σπυρόπουλος υπέδειξε άμεσα οφσάιντ τον Σακό του Λεβαδειακού, η φάση ήταν οριακή και έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης, που σε περίπτωση επίτευξης τέρματος θα γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR, κάνοντας χρήση την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ, για να διαπιστωθεί αν η απόφαση του βοηθού ήταν σωστή. (-3)

90': Ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού, δεν υπήρξε ριπλέι στην ευθεία για να διαπιστωθεί αν η απόφαση του βοηθού ήταν σωστή.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/02/blog-post_658.html

Βαθμολογία: (7,0)

 

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 PLAYOFFS 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 14 Μαΐου

ΑΕΚ-ΒΟΛΟΣ 4-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

14-15': Ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης (γκολ της ΑΕΚ), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού, υπήρξε οφσάιντ στην αρχή της φάσης όταν δέχτηκε την μπάλα ο Τσούμπερ από τον Αμραμπαντ.

16': Στο γκολ της ΑΕΚ 1-0 έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαδόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Σπυρόπουλου που σε οριακή φάση δεν υπέδειξε οφσάιντ και έδωσε συνέχεια. Επίσης έγινε έλεγχος και για αν υπήρξε επιθετικό φάουλ του Λιβάι Γκαρσία στον Τάχατο του Βόλου που έπεσε στο έδαφος σηκώνοντας ψηλά τα χέρια ζητώντας φάουλ, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

68': Ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Άλχο του Βόλου, η φάση ήταν οριακή και έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης,  δεν υπήρξε ριπλέι από την ευθεία για να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της απόφασης του. (-1,0), έπρεπε (-3) επειδή το υπέδειξε άμεσα, όμως λόγω του ότι δεν υπήρξε ριπλέι από την ευθεία (-1,0).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/05/4-0.html

Βαθμολογία: (9,0)

 

Σχόλια