Τελευταίο ματς πρωταθλήματος για την Κουρομπύλια – Οι φάσεις και οι αποφάσεις στο ματς ΑΕΚ-Βόλος 4-0


-Η διεθνής βοηθός συμπλήρωσε το όριο ηλικίας και αποχωρεί από την ενεργό διαιτησία, μετά τη συμμετοχή της στο μουντιάλ Γυναικών. Θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουλίου 2023 έως και τις 20 Αυγούστου 2023 στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.


 

SUPERLEAGUE 2022-23

PLAYOFFS

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 14 Μαΐου

ΑΕΚ-ΒΟΛΟΣ 4-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής),

Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

 

5': Σωστά ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ.

7': Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Άλχο του Βόλου.

10': Ο Μανούχος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Βόλου όταν ο Άμραμπατ μάρκαρε αντικανονικά τον Σι του Βόλου, (σε αντεπίθεση στον χώρο του κέντρου).

14-15': Ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης (γκολ της ΑΕΚ), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού, υπήρξε οφσάιντ στην αρχή της φάσης όταν δέχτηκε την μπάλα ο Τσούμπερ από τον Αμραμπαντ.

16': Στο γκολ της ΑΕΚ 1-0 έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαδόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Σπυρόπουλου που σε οριακή φάση δεν υπέδειξε οφσάιντ και έδωσε συνέχεια. Επίσης έγινε έλεγχος και για αν υπήρξε επιθετικό φάουλ του Λιβάι Γκαρσία στον Τάχατο του Βόλου που έπεσε στο έδαφος σηκώνοντας ψηλά τα χέρια ζητώντας φάουλ, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

38': Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Ένσο Γκάγι του Βόλου.

41': Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Άλχο του Βόλου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (σούταρε την  μπάλα στο δοκάρι).

47': Ο Μανούχος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Αμραμπαντ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, αντικανονική χρήση χεριού στο πρόσωπο αντιπάλου του.

58': Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Φερνάντες της ΑΕΚ.

66': Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Πινέδα της ΑΕΚ.

68': Ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Άλχο του Βόλου, η φάση ήταν οριακή και έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης,  δεν υπήρξε ριπλέι από την ευθεία για να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της απόφασης του.

78-79': Οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Τάχατου του Βόλου σε σουτ του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μανούχου, υπήρξε χέρι, όμως ήταν σε φυσική θέση, κοντά στο σώμα του.

79': Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, γιατί μια φωτοβολίδα (ευθείας βολής) πετάχτηκε από το ένα πέταλο στο άλλο. Έγιναν οι συστάσεις από τα μεγάφωνα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

85-87': Στο γκολ της ΑΕΚ 4-0 έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαδόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση της Κουρομπύλιας που σε οριακή φάση δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Σιμάνσκι.

 

 

Σχόλια