Βεργέτης: Φοβόταν να σηκώσει άμεσα ξεκάθαρα οφσάιντ των ΑΕΚ & ΠΑΟΚ


ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

 

Έτος γεννήσεως: 1987

1η κατηγορία από: 2016 

Ο Βεργέτης είχε συνολικά 10 ορισμούς ως βοηθός, δεν ορίσθηκε σε κανένα αγώνα ως AVAR, αφού δεν είχε πιστοποιηθεί στο VAR.

Από τους 10 αγώνες που ήταν βοηθός, στους 8 που δεν έκανε λάθη, η συνολική βαθμολογία του είναι (8Χ10=80), ενώ στους 2 παρακάτω αγώνες που έκανε λάθη, η συνολική βαθμολογία του είναι (9,0+7,0=16), άρα και στους 10 αγώνες είχε (80+16=96:10=9,600),

Συνολική Βαθμολογία: 9,600

 

 

SUPER LEAGUE 2022-2023 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή  4 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), 4ος: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Μεϊντανάς (Αχαϊας), Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

44': Κακώς ο Δ. Βεργέτης δεν υπέδειξε άμεσα το ξεκάθαρο οφσάιντ σε βάρος της ΑΕΚ και το υπέδειξε μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης, ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν 1 μέτρο οφσάιντ.

(-1)

http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/09/blog-post_5.html

Βαθμολογία: (9,0)

 

 

 

SUPERLEAGUE 2022-23 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημθίας), Δημ. Βεργέτης (Αργολίδας), 4ος: Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), ΑVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Βοηθοί σαν τον Βεργέτη μπορούν να τινάξουν το ματς στον αέρα – Θετική επανεμφάνιση Καραντώνη που σωστά δεν έδωσε πέναλτι στο 34’

Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2023

-Στον Καραντώνη έβαλαν τον έναν βοηθό από την Ημαθία αλλά ο Βεργέτης (Αργολίδας) ταξίδεψε από την Αρκαδία για να εκτεθεί!

-Δεν υπήρχαν άλλοι βοηθοί και έπρεπε να ταλαιπωρήσουν τον Βεργέτη;

2’-3’: Κακώς ο βοηθός Δημήτρης Βεργέτης υπέδειξε με μεγάλη καθυστέρηση οφσάιντ τον Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ. Έπρεπε να σηκώσει τη σημαία του, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση στο πρώτο σουτ που η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι (το δοκάρι σημάδεψε ο Ολιβέιρα που ξαναπήρε τη μπάλα) και όχι μετά από τρία σουτ προς στην εστία του ΟΦΗ, καθώς και στο τέλος η μπάλα παίχτηκε από παίκτη του ΠΑΟΚ που δεν κατάφερε να σουτάρει και αυτός στην εστία γιατί έχασε το κοντρόλ και κατέληξε η μπάλα άουτ. Έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την (καθυστερημένη) απόφαση του βοηθού, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της επίθεσης ήταν σε αντικανονική θέση και αν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι από αμυντικό του ΟΦΗ στο τρίτο σουτ, είναι ως μη γενόμενο.

Συμπέρασμα: Ο Βεργέτης αποδείχθηκε επικίνδυνος και ο Μάνταλος θα πρέπει να του κάνει ειδικά σεμινάρια. Η καλύτερα να τον στείλουν σπίτι του, καθώς δεν είναι δυνατόν να περιμένει στο 3ο, 4ο σουτ προς στην εστία, ώστε να σηκώσει τη σημαία για υπόδειξη οφσάιντ. Αλήθεια, τι θα έκανε ο βοηθός αν η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα; Θα δούλευε τον κόσμο; Κακώς, είναι στον πίνακα, πρέπει να πάει σπίτι του. (-3)

(Δείτε την φάση στο 0:02 του βίντεο) 

https://www.youtube.com/watch?v=HeCmg6mxLSs

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/01/34.html

Βαθμολογία: 7,0

Η βαθμολογία είναι ενδεικτική, με άριστα το 10. Καμία σχέση με την κλίμακα που βαθμολογούν οι παρατηρητές.

 

Σχόλια