Η απόδοση του Μανούχου στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα


SUPER LEAGUE 2022-2023

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων),

Δ. Βεργέτης (Αργολίδας)

4ος: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Μεϊντανάς (Αχαϊας)

Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

28': Ο Μανούχος κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Παμλιδη του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπήρξε ριψοκίνδυνο παίξιμο (δηλαδή για αντικανονική χρήση του χεριού του, ο Τζαβέλλας έτρεξε απρόσεκτα και έπεσε με το πρόσωπο του πάνω στο χέρι του Παμλίδη.

34': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του ΠΑΣ όταν ο Χατζησαφί της ΑΕΚ κράτησε τον Ροσερο του ΠΑΣ Γιάννινα και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση (έπρεπε και κίτρινη κάρτα).

44': Κακώς ο Δ. Βεργέτης δεν υπέδειξε άμεσα το ξεκάθαρο οφσάιντ σε βάρος της ΑΕΚ και το υπέδειξε μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης, ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν 1 μέτρο οφσάιντ.

62': Ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε πέναλτι για χέρι του Γκατσίνοβιτς, ο οποίος ήταν στο τείχος μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου, όμως ο παίκτης της ΑΕΚ το είχε μπροστά στο στήθος του κολλημένο, άρα δεν υπήρξε παράβαση. Στην συνέχεια άλλος αμυντικός της ΑΕΚ έπαιξε την μπάλα με τον ώμο του και εδώ έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε παράβαση πέναλτι.

77': Ο ΠΑΣ ζήτησε φάουλ σε μαρκάρισμα, ενώ στην συνέχεια ο Μανούχος σφύριξε υπέρ της ΑΕΚ (σωστά), όμως είχε προηγηθεί το φάουλ του ΠΆΣ Γιάννινα (δεν υπήρξε ριπλέι κοντινό για να δείξουν την παράβαση υπέρ του ΠΑΣ).

 

Σχόλια