Οικονόμου: Στην τελευταία θέση μεταξύ των 9 νέων βοηθών, έκανε λάθη σε 3 από τους 4 αγώνες του


ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΠΗΛΙΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

Ο Οικονόμου είναι 35 ετών (1989) και στην 1η κατηγορία αξιολογήθηκε τον Ιούλιο 2023.

Πρώτη του χρονιά φέτος τον όρισαν σε 4 αγώνες ως βοηθό. Και οι 4 αγώνες που τον όρισαν ήταν στις 2 ομάδες που υποβιβάστηκαν, 2 στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ & 2 στην Κηφισιά.  

Σε 1 μόνο αγώνα από τους 4 που ήταν βοηθός, είχε αναμενόμενη απόδοση. 

Στους  άλλους 3 αγώνες έκανε τα παρακάτω λάθη:

1.       Την 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0, έκανε 1 σημαντικό λάθος, (αλλά διορθώθηκε μέσω VAR), στο 78-79', κακώς ο Οικονόμου υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Βέργο του Ατρομήτου (ενώ ήταν 1 μέτρο περίπου καλυμμένος), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση και το γκολ μέτρησε (3-0).

2.       Την 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 3-3 έκανε λάθος στο 59', ο Οικονόμου αρχικά πήγε να σηκώσει την σημαία του σωστά για οφσάιντ τον Οζεγκοβιτς της Κηφισιάς, όμως μετά σταμάτησε και κακώς την κατέβασε……. αφού ήταν 2 μέτρα περίπου ξεκάθαρα οφσάιντ δεν έπρεπε να αφήσει να ολοκληρωθεί η επίθεση. Επίσης όταν οι αμυντικοί είδαν το βοηθό να έχει σταματήσει και την κίνηση της σημαίας του, αυτοί δεν ακολούθησαν αρχικά το Οζέγκοβιτς και βγήκε μόνος του απέναντι στην εστία, (δείτε την φωτογραφία τον βοηθό που έμεινε πίσω μαζί με τους αμυντικούς περίπου 15 μέτρα που τους μπέρδεψε με την λάθος ενέργεια του).

       



3.  Επίσης έκανε και 2 λάθη (μη σημαντικά), την 11η αγωνιστική.

 

Η συνολική βαθμολογία του ως βοηθός είναι (331 βαθμοί : 4 αγώνες = 8,28), άρα ο Μ.Ο (μέσος όρος) του είναι 8,28 και μεταξύ των 9 νέων βοηθών, κατατάσσεται στην τελευταία θέση,

 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους φετινούς αγώνες του με την απόδοση του, καθώς και με την ενδεικτική βαθμολόγηση του:

 

 

SUPER LEAGUE 2023-24 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 17:30

ΟΦΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Οικονόμου (Αχαΐας), 4ος: Ανδριανός (Αχαΐας), VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας), ΑVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας).

30': Σωστά ο Οικονόμου υπέδειξε οφσάιντ τον Παμλίδη του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

80': Σωστά ο Οικονόμου υπέδειξε οφσάιντ τον Ντίκο του ΟΦΗ, όμως η φάση ήταν οριακή και δεν έπρεπε να το υποδείξει άμεσα, ο διαιτητής κατάλαβε το λάθος του βοηθού και το σφύριξε σωστά μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης (σουτ άουτ).

84': Κακώς ο Οικονόμου υπέδειξε οφσάιντ τον Μοσκέρα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

89': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Φελίπε του ΟΦΗ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/blog-post_11.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,2

 

 

Ναυάγιο του Ανδριανού, δεν ξέρει τι γίνεται με την εκτέλεση φάουλ – Γελάει ο κόσμος με την εκπαίδευση του Μάνταλου! – Τα ίδια χάλια και ο Βεργέτης που όμως έσωσε τον ρέφερι για ανύπαρκτο πέναλτι – Σοβαρό λάθος και από τον Οικονόμου

SUPERLEAGUE 2023/24 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας), Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Οικονόμου (Αχαΐας), 4ος: Πουλικίδης (Δράμας), VAR: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Παρατηρητής: Θάνος (Ηπείρου)

2': Σωστά ο Οικονόμου υπέδειξε οφσάιντ τον Ματέους Σάντος της Κηφισιάς όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

78-79': Κακώς ο Οικονόμου υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Βέργο του Ατρομήτου (ενώ ήταν 1 μέτρο περίπου καλυμμένος), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση και το γκολ μέτρησε (3-0).

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/blog-post_23.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,1

 

 

Χειρότερα δεν γινόταν για Μανούχο, Τσαγκαράκη – Τρομερά λάθη (pics) υπέρ της Κηφισιάς, εκτός πλέι οφ ο Αστέρας – Μια από τα ίδια ο Οικονόμου

-Και τι δεν έκαναν για να πάρει βαθμό η Κηφισιά και να μην κερδίσει ο Αστέρας, με αποτέλεσμα να μπει η Λαμία στα πλέι οφ!

SUPERLEAGUE 2023/24 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 3-3

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου), Οικονόμου (Αχαΐας),

4ος: Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Τσαγκαράκης (Χανίων), AVAR: Σινιοράκης (Χανίων),

Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (ΚΕΔ/ΕΠΟ),

59': Ο Οικονόμου αρχικά πήγε να σηκώσει την σημαία του σωστά για οφσάιντ τον Οζεγκοβιτς της Κηφισιάς, όμως μετά σταμάτησε και κακώς την κατέβασε (μήπως του είπε ο Μανούχος;), αφού ήταν 2 μέτρα περίπου ξεκάθαρα οφσάιντ δεν έπρεπε να αφήσει να ολοκληρωθεί η επίθεση. Επίσης όταν οι αμυντικοί είδαν το βοηθό να έχει σταματήσει και την κίνηση της σημαίας του, αυτοί δεν ακολούθησαν αρχικά το Οζέγκοβιτς και βγήκε μόνος του απέναντι στην εστία, (δείτε την φωτογραφία τον βοηθό που έμεινε πίσω μαζί με τους αμυντικούς περίπου 15 μέτρα που τους μπέρδεψε με την λάθος ενέργεια του).

73': Στο γκολ της ισοφάρισης ο Οικονόμου σε οριακή φάση υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Κηφισιάς που βρισκόταν στην τροχιά της μπάλας (την στιγμή που σουτάρει ο σκόρερ την μπάλα προς στην εστία) και κάλυπτε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, ο διαιτητής ζήτησε να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος επιβεβαίωσης, όμως από το VAR αντί να βάλουν την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ στον παραβάτη παίκτη που ήταν μπροστά στον τερματοφύλακα την έβαλαν στο ξεκίνημα της επίθεσης σε άλλο παίκτη και ενημέρωσε κακώς τον διαιτητής ότι πρέπει να μετρήσει το γκολ, ενώ θα έπρεπε στην συνέχεια να μπει η τρισδιάστατη γραμμή και στον σωστό παίκτη και να ενημερώσει τον διαιτητή για ανασκόπηση της φάσης για να κρίνει ο ίδιος ότι υπάρχει επηρεασμός του τερματοφύλακα και να ακυρώσει το γκολ.

https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/pics_29.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,3

 

 

Η… δικαίωση των βοηθών, όλα καλά για Κουμπαράκη

PLAY OUTS 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΒΟΛΟΣ 1-1

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Οικονόμου (Αχαϊας),

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών),

Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)

56': Στο γκολ (1-0) του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Βεργέτης) για το αν ήταν οφσάιντ ο Ρόσερο στο ξεκίνημα της επίθεσης και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Οικονόμου που σωστά έδωσε συνέχεια και ο Τζίμας πέτυχε το γκολ που μέτρησε κανονικά.

72': Σωστά ο Οικονόμου υπέδειξε οφσάιντ τον Μίνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/05/blog-post_40.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5

Σχόλια