Παρασκήνια: Περί πινάκων διαιτησίας


-Το μέλος της ΚΕΔ, Γιάννης Σπυρόπουλος και ο διαιτητής Γιώργος Τζοβάρας ανήκουν στην ίδια ένωση, στην ΕΠΣ Φθιώτιδας. Όμως, ο ρέφερι φαγώθηκε από τον πίνακα της Σούπερ Λίγκας και στη διαιτητική πιάτσα θεωρούν ότι αιτία αποτελεί η μεταξύ τους κόντρα.  

-Επιασε τόπο το σεμινάριο διαιτησίας της ΕΠΣ Λάρισας αλλά και το δείπνο μετά από αυτό, όπου το παρών έδωσαν οι Μπένετ, Μάνταλος αλλά και η υπόλοιπη ΚΕΔ, θυμάστε πριν από την τελικό Κυπέλλου στον Βόλο. Ο Τζήλος εκεί που ήταν φαβορί για να φύγει, τελικά σώθηκε και παρέμεινε στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Ο Τζήλος καρατομήθηκε από διεθνής εδώ και δυο χρόνια, όμως αυτός εκεί, δεν λέει να φύγει μόνος του.

-Λένε ότι οι Καραντώνης (Ημαθίας), Αγγελάκης (Μακεδονίας) «φαγώθηκαν» από τον πίνακα των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας επειδή είχαν τον χειρότερο μέσο όρο βαθμολογίας, σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όμως, λεπτομέρεια αποτελεί πως ο μέσος όρος άλλαξε μετά από… παρέμβαση της ΚΕΔ η οποία έστειλε στον κάλαθο των αχρήστων κάποιες εκθέσεις παρατηρητών, με αποτέλεσμα να γίνει… διόρθωση της κατάστασης. Και μη χειρότερα, με αυτά που κάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΕΔΩ



 


Σχόλια