Δίπλα δίπλα με τον Τζήλο ο Μπένετ (pic) – Αρκεί για να σωθεί ο Λαρισαίος ρέφερι;


-Εχει και αθέατη όψη η πρόσκληση του Μπένετ από την ΕΠΣ Νομού Λάρισας για να κάνει μάθημα στους διαιτητές, όπου παρόντες ήταν και οι υπόλοιποι Ελληνες της ΚΕΔ, οι Μάνταλος, Σπυρόπουλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου.

-Το μάθημα έγινε το βράδυ της Τρίτης (23/5) και ακολούθησε δείπνο σε ταβέρνα της πόλης.

-Η ΕΠΣ Νομού Λάρισας έκανε κίνηση για να σωθεί ο Τζήλος (Λάρισα) από τον πίνακα. Μάλιστα, στο δείπνο κάθισε δίπλα δίπλα με τον Μπένετ.

-Σε αυτό είχε καλέσει και τον Ευαγγέλου (Αθηνών) ο οποίος ήταν τέταρτος στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0.

-Θα καλούσαν και τον Μπριχ, ο οποίος επέλεξε να μείνει στην Λάρισα, όμως η Γερμανική ομάδα των διαιτητών έφτασε αργά.

 

Αντιγράφουμε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», από όπου και η φωτογραφία:

Εφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Λάρισα

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων έφυγε από τη Λάρισα ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ Στιβ Μπένετ, όχι μόνο από το επίπεδο των Λαρισαίων διαιτητών, τον τρόπο λειτουργίας και τις δραστηριότητες της τοπικής ΕΔ/ΕΠΣΛ, αλλά και από τη φιλοξενία.

Ο επίλογος της επίσκεψης του Στιβ Μπένετ έγινε σε γνωστή ταβέρνα-ψησταριά, στο δείπνο που παρέθεσε η ΕΔ/ΕΠΣΛ, όπου μετείχαν τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ.κ. Λαμπαδαρίου, Καρατζίκας, Σπυρόπουλος και Μάνταλος, τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ, κ. Λιόλιος, Βαλιώτης, Τσακνάκης και Αγγελούλης, οι διαιτητές της Super League κ. Τζήλος και Ευαγγέλου, οι βοηθοί διαιτητές της Super League κ. Στάικος και Νίκζας, ο παρατηρητής διαιτησίας Super League κ. Γκάγκας και η διεθνής διαιτητής κ. Τσιοφλίκη.



Σχόλια