Ο Λανουά «στριμώχνει» τους παρατηρητές


«Οποια έκθεση δεν συμβαδίζει με τις απόψεις της ΚΕΔ, θα επιστρέφεται για να την αλλάξετε». Ναι, ο Λανουά... μάγκωσε τους παρατηρητές διαιτησίας για να εξαρτώνται από την ΚΕΔ. Όμως, δεν θα ήταν προτιμότερο, εκτός από τον διαιτητή, να τιμωρείται και ο παρατηρητής που κάνει λάθος; Δεν είναι πιο …υγιές αυτό;

Τα παραπάνω λόγια ο Λανουά τα είπε και στους παρατηρητές της Super League 2, στο σεμινάριο της Κορίνθου. Ακόμη, πρόσθεσε ότι η ΚΕΔ θα βλέπει όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας, άρα θα έχει άποψη για τα πάντα και αυτό είναι το σωστό. Για να μην υπάρχουν βαθμολογίες που θα είναι μαγική εικόνα.

Ολα αυτά έχουν και κάτι ακόμη πολύ θετικό. Ο Λανουά δείχνει ότι θέλει να έχει τον έλεγχο της διαιτησίας και να είναι το αφεντικό, αποφασίζοντας για όλα. Δεν θέλει οι παρατηρητές να καλύπτουν τους διαιτητές, επειδή αυτό γινόταν μέχρι τώρα! Ετσι δεν τιμωρούνταν τόσο ο διαιτητής όσο και ο παρατηρητής. Θυμίζουμε ότι, όπως διέρρευσε, πέρσι καλύτερος διαιτητής της Super League βγήκε ο Διαμαντόπουλος. Αυτό ήταν μια σοβαρή δικαιολογία και για ριζικές αλλαγές και στον πίνακα των παρατηρητών, που όμως δεν έγιναν!

Σχόλια