«Φακελώνονται» οι ρέφερι για τα λάθη τους


Όπως φαίνεται δεν θα μάθουμε την άποψη του Λανουά για κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα για τα άλλα δυο πέναλτι κατά της ΑΕΚ στη Λιβαδειά (ειδικά αυτό του Λαμέλα στον Λαμαράνα που είναι και αποβολή του Αργεντινού της ΑΕΚ με δεύτερη κίτρινη, αλλά και την αγκωνιά του Βίντα σε αντίπαλο), ή αν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μπάμπα πριν το νικητήριο (2-1) γκολ του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Όμως, ο Γάλλος παρότι προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, φαίνεται και από την «λειψή» τηλεκριτική του, είναι σίγουρο ότι «φακελώνει» όλους τους διαιτητές.

Μέχρι το τέλος του μήνα, το αργότερο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ο Γάλλος θα ανεβάσει διαιτητές από την δεύτερη κατηγορία. Να προσθέσουμε ότι στο σεμινάριο των διαιτητών της δεύτερης κατηγορίας είπε ότι την 4η αγωνιστική θα βάλει δυο ρέφερι της SL 2 ως τέταρτους.

Παράλληλα, επειδή οι πίνακες είναι ανοιχτοί, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι διαιτητές που θα κάνουν πολλά λάθη να σταλούν να σφυρίζουν στην Super League 2. Ο Λανουά δεν ήθελε να αυξηθεί ο αριθμός των ρέφερι της πρώτης κατηγορίας όμως αυτό θα γίνει και θα οφείλεται στα πολλά λάθη.

Σχόλια