ΚΕΔ: Τα… οφσάιντ φέρνουν τρίτο μέλος


Υπάρχει πρόβλημα με τη λειτουργία της ΚΕΔ Γ’ Εθνικής και αυτό «φωνάζει» από μακριά και όλα δείχνουν ότι θα προστεθεί και τρίτος Ελληνας. Δεν αποκλείεται να είναι ο Θάνος Νικολακόπουλος (Αθηνών), ενώ κανείς Ελληνας δεν θα εμπλέκεται στη διαιτησία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο Δαμιανός Ευθυμιάδης ο οποίος έχει αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο έχει μεγάλο όγκο δουλειάς και έχει υποπέσει σε αρκετές αστοχίες, μεταξύ αυτών και η διατήρηση νεκρού παρατηρητή στον πίνακα της Γ’ Εθνικής. Ακόμη, δημιουργήθηκε και μπάχαλο με τις εξετάσεις παρατηρητών και διαιτητών της κατηγορίας, τους είχαν στο περίμενε επί 1,5 ώρα, όμως κανείς δεν τους έστειλε ειδοποίηση για το λόγο της καθυστέρησης (σ.σ. πρόβλημα στην πλατφόρμα) και αν θα έδιναν γραπτές εξετάσεις. Τελικά, εξετάστηκαν την ίδια μέρα… Θέματα υπήρξαν και με τους ορισμούς Κυπέλλου, όπως ο διπλός ορισμός του Τομαρά που όριζε συνέχεια και ο Μάνταλος.

Οι διαιτητές της Γ’ Εθνικής έχουν παράπονα. Ο Ευθυμιάδης δεν τους πλησίαζε καν στα αγωνιστικά τεστ για να τους γνωρίσει και να τους μιλήσει, με δεδομένο ότι δεν οργανώνεται και σεμινάριο της κατηγορίας. Εξαίρεση όσοι διαιτητές και βοηθοί έπαιρναν μόνοι τους την πρωτοβουλία.

Όλα αυτά δρομολογούν εξελίξεις για τρίτο μέλος της ΚΕΔ Γ’ Εθνικής, καθώς η Κόκοτου ασχολείται μόνο με τη διαιτησία γυναικών.  



Σχόλια