Ο Τσιάρας… γκέλαρε στο τέλος, με «θέματα» ο Σάββας


SUPERLEAGUE 2024-25

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας),

Σάββας (Σερρών)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)

6-8’: Στο γκολ 0-1 του Ατρομήτου έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση με την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του Β' βοηθού (Σάββα), που σωστά δεν είχε υποδείξει οφσάιντ τον σκόρερ Μανσούρ.

13-14': Κακώς ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Αθανασίου του Ατρομήτου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σουτ άουτ).

20': Κακώς ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Καρλίτος του Ατρομήτου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, η μπάλα κατέληξε κόρνερ και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ατρομήτου καθώς και από τον Καρλίτος.

23-25': Στο 0-2 του Ατρομήτου έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για το αν η μπάλα είχε εξέλθει από την πλάγια γραμμή, πριν η μπάλα καταλήξει στον σκόρερ Καρλίτος, από τα μακρινά πλάνα που έδειξαν δεν φαίνεται ξεκάθαρα να έχει εξέλθει εξ ολοκλήρου η μπάλα την πλάγια γραμμή, γι'αυτό και συμφώνησε με την αρχική απόφαση του βοηθού Οικονόμου που δεν είχε υποδείξει αραουτ.

38' - 39': Υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ο Τσιάρας έπρεπε να υποδείξει κίτρινες κάρτες στους Ουάρντα και Αλάγκμπε που αυτοί ξεκίνησαν τις αψιμαχίες, ενώ στην συνέχεια  δημιουργήθηκε ένταση και στους πάγκους των δύο ομάδων, με τους Γκαρθία και Αθανασίου να διαπληκτίζονται.

40-42': Σωστά Τσιάρας σφύριξε πέναλτι όταν ο Κίνι έκανε αντικανονικό απρόσεκτο μαρκάρισμα πατώντας στον αντίπαλο του Παλάσιος στο πόδι του, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του Αστέρας μείωσε σε 1-2.

61': Σωστά ο Οικονόμου υπέδειξε οφσάιντ τον Μπρόρσον του Ατρομήτου.

64': Ο Οικονόμου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ατρομήτου, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

71': Ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Καλτσά του Αστέρα, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

90+1': Υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο του Αστέρα γιατί πιθανόν διαμαρτυρήθηκαν για το χρόνο των καθυστερήσεων.

90+2': Κακώς ο Τσιάρας δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τομ φαν Βερτ, γιατί μάρκαρε αντικανονικά τον αντίπαλο του (χωρίς να έχει πιθανότητα να παίξει την μπάλα), με σκοπό να ανακόψει την υποσχόμενη επίθεση του Αστέρα.

Κίτρινες κάρτες:

ASTERAS AKTOR: 82' Σιμόν Ντελί

Ατρόμητος: 22' Μιχορλ, 57' Λευτέρης Χουτεσιώτης, 70' Τομ φαν Βερτ, 84' Γιώργος Βρακάς, 90' Κίνι

Σχόλια