Εμεινε ο Μάνταλος, "τέλειωσαν" οι συνεργάτες του - Πού αλλού γίνονται αυτά; - Δηλαδή, απέτυχαν μόνο οι Λαμπαδαρίου, Καρατζίκας, Σπυρόπουλος;


Εδώ ο Μάνταλος, εκεί ο Μάνταλος πού είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ; Τον είχαμε ξεχάσει μέχρι που μπήκε παρατηρητής στο ματς Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-3, όπου τα είδε ο καλά, αν και ο Πολυχρόνης (Πιερίας) σφύριξε 100-0 υπέρ της ΑΕΚ! Ο Μάνταλος είναι εδώ, οι πρώην συνεργάτες αγνοούνται! Πως είναι δυνατόν να μένει αυτός και να φεύγουν οι άλλοι; Ολοι μαζί απέτυχαν στην  ΚΕΔ, με πρώτο και καλύτερο τον Μάνταλο.

Μετά τη Λαμπαδαρίου που έγινε τηλεκριτικός, ο Καρατζίκας παραιτήθηκε από τη διαιτησία, ενώ ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος είναι παρατηρητής της Σούπερ Λίγκας. Ως γνωστόν εκτός πινάκων έμεινε και ο Σπυρόπουλος. Εύλογο το ερώτημα: Πως γίνεται ο Μάνταλος να συνεχίζει στη διαιτησία, ενώ ήταν «προϊστάμενός» τους και να φεύγουν οι συνεργάτες του;

Η Λαμπαδαρίου «μετακόμισε» στον ΣΚΑΪ καθώς δεν είχε μπει στον πίνακα ως παρατηρήτρια, ούτε στη Γ’ Εθνική, αν και την προηγούμενη σεζόν βαθμολογούσε μέχρι και ξένους διεθνείς διαιτητές υψηλού επιπέδου. Ο Καρατζίκας (Αθηνών), πρώην βοηθός, μετά την αλλαγή της ΚΕΔ τοποθετήθηκε στον πίνακα των παρατηρητών της Super League 2, όμως παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Προφανώς θεώρησε υποτιμητικό να είναι στη 2η κατηγορία.

Εκτός πινάκων παρατηρητών Εθνικών κατηγοριών είναι και ο τρίτος συνεργάτης του Μάνταλου, ο Σπυρόπουλος ο οποίος έκανε τους ορισμούς της Γ’ Εθνικής. Αυτός τοποθετήθηκε αρχιδιαιτητής στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Με ποια κριτήρια έμεινε ο Μάνταλος στον πίνακα των παρατηρητών της Super League, όταν έφυγαν οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ; Σα να μην έφτανε αυτό ήταν και παρατηρητής σε παιχνίδι της ΑΕΚ!

Μετά τις αξιολογήσεις του Λανουά, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση πως είναι δυνατόν να υποβιβάζεται ο Καρατζίκας και να αποπέμπονται οι Σπυρόπουλος, Λαμπαδαρίου, δηλαδή να έχουν επιπτώσεις οι συνεργάτες του, όμως ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) να παραμένει στον πίνακα των παρατηρητών της Super League. Υπάρχουν ΕΠΣ που «βράζουν» λόγω της παραμονής του Μάνταλου επειδή θεωρούν ότι εξαιτίας της ανύπαρκτης εκπαίδευσης ξέμειναν από διαιτητές. Αυτή η συζήτηση επανήλθε με αφορμή την παραίτηση του Καρατζίκα. Στο μεταξύ, και ο Σπυρόπουλος κάνει κινήσεις για να επανέλθει και θέλει μόνο στον πίνακα των παρατηρητών της Super League.

Σχόλια